Forumi Horizont | Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 » Trego 313 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- Ekziston racizmi ne shqiperi??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8878)
Citim:
Po citoj ato që tha agata
ahahahah jam tu u kenaq me kete teme...
babai im milet ka mare te huaj, jo jevge... te huaj mulate... alamet femre... mami im ka vdekur qe kur kam qene 5 vjeçe... rafmet i paste shpirtiiii
a doni me per belulin...
me keni kenaqur... ahahahahah
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Nuk kam cfare mendimi te jap ................ per mua jane te gjithe njerez ....... pavaresisht nga ngjyra .... disa me te edukuar disa me injorante. Nuk i vleresoj njerezit nga ngjyra e lekures po nga vlerat e tyre si njerez.
Oh te keqen e races me vlera superiore ku ben pjese AngelDevil.
Nqs ajo eshte race superiore, atehere italianet, gjermanet, francezet, anglezet, amerikanet, kinezet, arabet, egjiptianet... pra 99% e botes qenka inferiore. Domethene elita e botes qenkan shqiptaret tek ai vendi 3 milionesh.
Apo jo, prit. E kishte vetem per ngjyren e lekures, pra heqim gjermanet e anglezet, me pak dyshim heqim italianet e spanjollet.. arabet nuk i heqim, i leme bashke me 1 miliarde indiane dhe 1 miliarde kineze. Ah po, tani eshte e qarte, 3 milione shqiptaret jane race me vlera superiore. E ka treguar historia xhanem AngelDevil ben pjese ne race superiore (une nuk bej pjese tek ajo).
Ilaçet nuk bejne derman ketu. Kur t'ju rriten femijet e t'jua flakurijne racizmin turinjve do e kuptoni. Por atehere do jete vone, sepse tentativa juaj per te mbajtur nen kontroll brezin e ri do kete falimentuar. Dhe ju do shikoni kalamajte qe i quajne prindet e rrjedhur dhe ii marrin vlerat dhe gjenet ndonje zezaku/e.
Ti fajtori ku jeton ? Ketu tek une ka racizm sa te duash edhe pse nuk shprehen hapur. Nuk ua mban jo se nuk duan. Po ti shash hapur te hedhin ne gjyq. Te akuzojne per diskriminim. Kesaj i druhen njerezit ketu dhe jo se iu hap barku per racat e tjera. Ka dhe nga ata qe perzihen, por kryesisht ata qe vijne nga lagjet e varfera, dhe rriten mes njeri-tjetrit. Ik ne lagjet e shtrenjta dhe gjej nje zezak mes tyre. Jane shume te rralle, mos flasim per familje te perziera. Po flas per nje realitet qe shoh ketu. Nuk e di si eshte aty te ty.
I shtremberuan turinjte nja dy mesues te zinj kur moren vesh ne cfare shkolle eshte cuni im. Ne ate shkolle sic e kam thene jane shume raciste. Nuk gjen nje te zi. Edhe pastruesit e rojet jane te bardhe.
Ka racizm kudo Fajtor. Nuk jemi vetem ne racista.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Nqs ajo eshte race superiore, atehere italianet, gjermanet,. Domethene elita e botes qenkan shqiptaret tek ai vendi 3 milionesh.
Nqs ti e mendon veten ne race me vlera superiore, atehere nuk jemi e njejta race. Nese pranon jevgjit, arabet, kinezet, gjermanet, egjiptianet, etj., si individe çfaredo qe mund te jene superiore ose inferiore nga ty, atehere mund te jemi e njejta race.
Racizmi nuk eshte nje preference personale e rastit, por kategorizimi paragjykues i njerezve qe nuk rri as ne qiell as ne toke.
Tani, ata qe kane bere shkolle e shkence nuk e dikan shkencen. E dine ata qe lexojne teorite e kospiracionit dhe nuk dine te shkruajne akoma.
Citim:
Po citoj ato që tha agata
ahahahah jam tu u kenaq me kete teme...
babai im milet ka mare te huaj... te huaj mulate... alamet femre... mami im ka vdekur qe kur kam qene 5 vjeçe... rafmet i paste shpirtiiii
a doni me per belulin...
me keni kenaqur... ahahahahah
Citim:
Po citoj ato që tha erious
.
anemone & turll
problemi eshte qe enya, un, bionia e deb. po diskutonim ketu ne kete teme delikata me seriozitet, ku aktive me shume se te tjeret ishte anetare agata
pak a shume tu na dhon drejtim ne JETE te gjitheve se si te sillemi me jevgjit...
gjithkush dha mendimet e veta ose si me thene parimet e tyre...
mirepo ne nje moment agata e tha troç jam jevge, e aty biseda mori te perpjeten... ç'ndodh tani ?
shikoi qe agata vazhdon e cito shkrime tu na dhon men akoma me e bindur se nje dit me pare
boooh thash po dreqi e mori, ti dergoi dhe nje shkrim omel e omel e ta mbyllim ketu, sepse gjerat u konsumuan qe dje, te pakten nga un... jo tha je keqkuptuar tu qesh me te modhe e me shkrime te tipin ti shef me byth e ja kshu gjerash qe s'eshte jevge
eshte kulmi... dmth diskutuam si njerez qe te gjith, shperblimi imagjinojeni vete te dy.
nejse,
un personalisht ne perjashtim te debores ku si vjen keq te pallohet me jevgj po me pelqen shum shpirti arian i enyas dhe i biondes... ku personalisht do ti mbydhja ne nje ishull me meshkuj bionda, ezmer (arian), sy jeshila e sy bojeqielli qe veç te pjellin kalamaj me to... per mbrojtien e races tone kaq te bukur, kaq te thjeshte, kaq krenare ku dhe vete natyra (apo zoti) na i ka falur gjithe te mirat e kesaj dynjaje
Citim:
Po citoj ato që tha erious
ku personalisht do ti mbydhja ne nje ishull me meshkuj bionda, ezmer (arian), sy jeshila e sy bojeqielli qe veç te pjellin kalamaj me to... per mbrojtien e races tone kaq te bukur, kaq te thjeshte, kaq krenare
Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 » Trego 313 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.