Forumi Horizont Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 »
Trego 30 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Bota e re e prozes (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=338)
-- " Bushtra", nga Artan Gjyzel Hasani(Roman) (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12553)

Postuar nga Enya datë 14 Nëntor 2006 - 04:53:

Post "Bushtra", vazhdimi...

Te nesermen i kisha sjelle ne shtepi nje klient tjeter qe e kisha njohur rastesisht ne nje kafene. Dona i ish bindur pa kushte. Keshtu nisi ajo jete qe kurre s'e kisha besuar, se mund te ndodhte midis dy njerezve, qe vecse nje vit me pare kishin qene per njeri-tjetrin perendi dashurie.
Ajo ishte bere kurva ime dhe une tutori i saj. Nje kurve e bindur qe nuk kishte kundershtuar as kur nje nate i kisha dhuruar dy zezake, nga me te shemtuarit, qe e kishin trajtuar si te ishte kryeputana e nje bordelli lufte shetites. Dhe une, si nje tutor shembullor nuk i hidhja as syte, lere pastaj per te prekur me dore qe as behej fjale.
Gjate dites jeta vazhdonte me te tjera parametra. Dilja per te pire kafene time te mengjezit, lexoja gazetat letrare, bridhja lart e poshte neper takime me botuesit, madje me njerin prej tyre kisha nenshkruar edhe nje kontrate. Duhej te shkruaja dy romane brenda vitit, kundrejt nje shume te majme, gjysmat e te cilave i kisha marre paradhenie.
Dona zgjohej zakonisht aty rreth mesdites. Dilte jashte fare pak, per ndojne pazar te domosdoshem ushqimesh. Nuk kish arritur te mesonte as edhe nje fjale nga gjuha e veshtire e atij vendi te huaj, qe mesa dukej ajo e urrente. Telefonin e kishte ne dispozicion dhe here-here fliste me te bijen dhe me prinderit, qe vazhdimisht i siguronte qe jetonte e lumtur perkrah meje dhe se se shpejti do ta merrte edhe te bijen prane vetes. Sapo ulej receptori shperthente ne lote, me denesa qe me benin te mos ndjehesha mire, sepse ne fund te fundit, kurva ishte dhe vazhdonte te mbetej nene.
Dikur i pata thene: "Gabimisht je bere bashkeshorte, mendjelehtesisht je bere nene dhe instiktivisht do te perfundosh kurve!". A kisha gabuar ne percaktimin tim?

Kish kaluar plot nje muaj. Gjate kesaj kohe Dona kish patur edhe nja dhjete kliente te tjere te moshave, racave dhe ngjyrave te ndryshme. Madje edhe sadomasokiste me pervoje qe e kishin rrahur dhe djegur me qiri te nxehte, ne pritje te ekstazes. Dhe te gjitha para syve te mi. Objekti i te gjitheve me miratimin tim te plote. Ky ishte thelbi i ndeshkimit.
Tashme klientet paguanin. Kish qene ideja ime, ne menyre qe Dona te ndjehej jo vetem kurve, por edhe prostitute.
A nuk ish ******hyer me mjekroshin tullac thjeshte per te perfituar prej tij mallra falas? Parate qe fitonte tani ishin shume me teper e me me vlere se nje shampo. I kisha hapur nje llogari bankare, ku depozitoja vetem ato para. Parate e trupit dhe te turpit!
Dona kish nisur ta shfaqte hapur poshterimin qe ndjente para klienteve dhe parave te tyre. Madje edhe menyra e pageses ishte poshteruese: paguanin per puthjet, paguanin per gjoksin, paguanin per vrimen e saj. Per kete qellim kisha vene ne nje qoshe te sallonit nje kapele te vjeter te nje klienti pensionist, ku mblidheshin fitimet e nates!
I vetmi njeri qe nuk bente seks me te ish une. Shpesh sillja mikeshat e mia te vjetra e te reja ne shtepi dhe atehere rolet ndrroheshin: ajo qendronte ulur ne kolltukun perballe dhe ne kanape une demonstroja artin e te berit dashuri. Dona ngrihej dhe ikte ne dhomen e saj, pikerisht kur une nisja te demonstroja me shume sec duhej.

Dhoma e saj ishte vertet e saja. Kurre nuk hyja ne ate dhome pa trokitur. Cdo njeri ka nevoje per nje vend qe t'i perkase vetem atij. E kish kthyer ate dhome ne nje ambjent teper te ngrohte. Nje dhome qe te kujtonte familjen, ne ate apartament ku vetem per familje nuk behej fjale. Kudo mbi mure, rafte dhe komodina ishin vene foto te sajat, te miat, te femijeve tane. Ne nje kornize te argjendte qe une e njihja mire ishte vene kujtimi me i embel dhe me i hidhur i dashurise sone, trendafili i saj i thare. Ne menyre kuptimplote, ne krevatin dopjo, ne komodinen qe ndodhej ne anen ku flinte ajo, kish vene foton time dhe te tim biri, nga ana tjeter, nga ana "ime" kish vene foton e saj dhe te vogelushes me sy te shkruar. Une nuk isha shtrire kurre mbi ate pjese te krevatit dhe kurre nuk e kisha mbeshtetur koken ne ate jastek qe shpesh dora e Dones e prekte si te perkedhelte dicka te dashur. Komunikimi midis nesh ishte teper formal: flisnim, por kurre s'bisedonim. Madje as per femijet tane te pafajshem, te vetmet krijesa te pafajshme qe kishin lidhje me dy monstrat tona.

Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 »
Trego 30 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.