Forumi Horizont Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 »
Trego 313 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- Ekziston racizmi ne shqiperi??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8878)

Postuar nga Fajtori datë 20 Nëntor 2009 - 00:27:

Shume e bukur kjo

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
me falni qe po e rihap si teme serish por thashe ta postoja ket video shifeni kur te keni kohe

Duhet te jete super-i mire zezaku qe ta pranoje sadopak shoqeria. Te behet i nenshtruar dhe te punoje me shume se te tjeret. Gjynah.

Por me e rendesishme, gazetarja thote (duke iu referuar viteve te shkuara):
Ai e kaloi rinine ne nje epoke kur njerezit i luftonin paragjykimet seriozisht.

Postuar nga AngelDevil datë 20 Nëntor 2009 - 00:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Nuk e dija qe paska pat me origjine Afrikane ne Shqiperi para Demokracise, pervec romeve dhe jevgjve.

Ka qene e 1 ne TR Deb daja im eshte doktor me ka treguar qe ne fakultet ne ate kohe ka pas 1 afrikan studionte e ai per mjekesi te i njejti grup me te.

dhe quhen rome dhe egjyptiane mi pra kemi komunitet rom e komunitet egjyptian ne Shqiperi

Postuar nga erious datë 20 Nëntor 2009 - 14:04:

Citim:
Ka qene e 1 ne TR

kan qene 2, me status si tip refugjati me duket, siç ishin kosovaret qe futeshin nga kosova ne koh te enverit.

ket te mjeksis e mbaj mend, i gjat, i urte ke zoti, kok ul, ja ashtu si ky agroni i shkodres ne pun te vet... ne jeten e vet, dhe njeri i respektushem me ç'mbaj mend, gjithmone i shoqeruar ky.

ka qene dhe xhimi... i shkurter, dy gure bashke nuk i linte xhimi, njerezia e shikonin ket xhimin si njeri ndryshe nga ta, sepse fundja fare nuk eshte se zezake shikoheshin per dite ne tiran, ndersa xhimit ju ngrifnin lesht apo s'kishte dhe nje te ecme sikur kishte çliru tironen

nejse,

si perfundim, shtrohet mire dhe xhimi... flas per vitet 90' ku ne nje sherr me nje grup çunash, si pa pritur i plas nje shishe uje gline ne koke, them se ajo goditje i dha drejtimin perfundimtare xhimit per jeten

s'di a e keni parasyshe shishen e qelqit me uje gazi glina ? peshonte 43 kile qelqi... per fatin e xhimit qe ishte bosh dhe jo plot me uje.

Postuar nga Katilesha datë 20 Nëntor 2009 - 14:22:

Citim:
me falni qe po e rihap si teme serish por thashe ta postoja ket video shifeni kur te keni kohe

Angel ,para 1 viti une kam pasur marredhenie pune me 2 nga vajzat e ketij zoterise ketu ne video. Pra ata kane ardhur te kryejne nje pune tek une,pune qe do muaj realizim dhe qe ne kemi pasur kontakte te vazhdueshme dhe di te them dicka: jane njerez shume te mire, vertete miqesor dhe pa paragjykime. Majde tezja i thoshte nipit te vet ( qe ne Itali punonte si fotomodel se ishte shume i bukur), qe dashuria ishte nje ndjenje qe nuk pyeste nese tjetri eshte afrikan,italian,gjerman,shqiptar, i bardh , i zi apo i verdhe . Dashuria ishte me sublime dhe me e forta siper ketyre ndjenjave prej njerezve te vegjel dhe se ai ishte i lire te merrte kedo,mjaftonte qe ta dashuronte veretete.

Aty u ndjeva keq, u ndjeva pjese e asaj shoqerie qe ka hedhur gure paragjykimi , fyerje ,sharje dhe urrejtje mbi nje komunitet te caktuar vetem sepse ata nuk jane nje ngjyre me ne dhe nje prejardhje me ne. Une personalisht jam krejt e hapur ndaj cdo race njerezore, ndaj cdo prejardhje njerezore aq sa shpesh ndihem e paragjykuar nga shoqeria ( qe i paragjykojne keta njerez) per kete liri dhe mendim timin,por kjo s'me ben pershtypje.

Asnjehere nuk jam perpjekur qe te luftoj paragjykimin e tyre ,sepse eshte nje lloj ndjenje qe perjashton racionalitetin dhe ne kete rast nuk mund te flitet per negociata apo dicka tjeter.

Postuar nga AngelDevil datë 20 Nëntor 2009 - 14:39:

Po me pelqejne diskutimet ne ket teme bera mire qe postova ate videon

Postuar nga Morfine datë 02 Prill 2010 - 00:34:

Nuk e kisha pare kete vidion.

Gjyshja ime, (nene e mamit) eshte nga Irani, dhe gjith jeten e saj eshte quajtur jevge...
Kurse un kam gjak jevge, edhe pse babin e kam buro Shqiptar.

Postuar nga AndreaPirelli datë 02 Prill 2010 - 01:23:

Iranianet jane shume hot ................. :aha :aha :aha

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 02 Prill 2010 - 01:51:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Na kane hequr :aha - ne.. duhet gjetur nje ikone tjeter

Morfine

Postuar nga Deb* datë 02 Prill 2010 - 02:50:

Meqe jemi te Iranianet. Nje pjese e mire e Iranianeve kane nje difekt te perbashket, hunden. Kam pat nje shoqe nga Irani dhe ajo me ka thene qe ka shume femra ne Iran qe e bejne operacion plastik hunden. Dhe ajo vet e kishte formen e hundes si kjo ne foto, ( vajza ne mes).

Postuar nga shelgu datë 02 Prill 2010 - 04:07:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Eshte nje film qe thua ti Turlli.

Te ta them titullin?

http://www.youtube.com/watch?v=3XyKyOhNsSA

Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 »
Trego 313 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.