Forumi Horizont | Gjithsej 37 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 » Trego 37 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shoqëria civile, institucionet dhe zgjedhjet (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=196)
-- Mjaft, ofertës apo kërkesës për trafiqe? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3825)
Pershendetje
I nderuar "uragani", shkrimin tuaj me titull --NQS--, nuk do ta komentoj, sepse ate qe dua te them si reagim ndaj shkrimit tuaj, nuk do t'ju pelqej.
Sado po frenoj gishtat qe te formojne edhe dicka tjeter ne vazhdim mbi shkrimin ne fjale, nuk mundem pa shtuar, dhe per kete kerkoj falje:
"vjedhesi kur shkon te vjedh , lidh bicikleten e vet te mos ja vjedhin", sepse kjo eshte menyra se si funksionon truri i tij. nqs kjo e mesipermja ju kujton nje nga filmat e Adriano Celentano-s, po, ashtu eshte, aty eshte huazuar.
Sa u perket komenteve te tjera ( per mvaresine ), i pranoj me falemnderim, sepse jane po te jejtat kritika dhe komente te cilat pjesa e dyte e trurit tim ja ben pjeses tjeter(asaj qe ishkruajti ne formen te cilen ju e lexuat "black eagle").Jam dakord me ju ashtu si do isha dakord me vet-vehten,( dhe sigurisht ju prisni se kur do vazhdoj me POR), -por- argumenti tjeter ne rradhe e pjeses tjeter te trurit do ishte: Meqenese vetizolimi deri ne "barngrenje" u tregua si gabim, dhe mqs rruzulli yne sot i perngjan nje fshati te madh(ku ne perfaqesojme nje lagje te vogel-interesante do kisha shtuar), ne duhet te bashkpunojme me te pasurit dhe te fuqishmit e fshatit, sigurisht duke balancuar moralshem dhe duke rruajtur interesat me rrendesi te vecante per vecantine tone kombetare. Si sygjerim ne vazhdim te ketij mendimi do t'ju lutesha qe ne ardhmeri qeshtjen shqiptare ne marredhenjet nderkombetare ta shikoni duke inkuadruar Kosoven dhe viset tjera shqiptare ne Ballkan, dhe duke marr parasysh MVARESIT te cilet edhe fqinjet tane (per momentin pak me armiqsor), gjithashtu kane, dhe mendimi im eshte se xhelozojne ne marredhenjet speciale qe ne i krijojuam dhe i rruajme me miqte tane me te cilet kemi interesa te perbashketa.
Pra i nderuar "black eagle" kjo eshte njera pjese e trurit, e cila ka me teper argumente se pjesa tjeter e trurit. Une mendoj se kjo eshte ardhmerija e mbare e rruzullit fshat, qe ne te gjejme pika te perbashketa(sigurisht qe do biem ne kontradita me dashje-padashje, sa me pak aq me mire) edhe me fqinjet tane. Shpresoj se koha kur do bisedojme si te barabarte me greket dhe serbet te mos jete large, por se pari duhet te behemi te BARABARTE, duke e arritur kete me shume me forca vetjake(jam dakord me ju) por patjeter edhe me ndihmen e te tjereve, gjithmone duke u prirur nga idealet dhe qellimet pozitive ne dobi te te gjitheve.
Ne vazhdim dua te pershendes z."edzaloshnja", shkimet e te cilit i ndjek me endje te vecante. Ju pergezoj per sinqeritetin dhe guximinduke shtuar se ardhmerija shqiptare duket me e mire dhe me premtuese me individe si vetja juaj dhe miq te tille te cilet besoj dhe uroj te jene ne numer sa me te madh. Une dakordohem me mendimet e juaja te fundit ne vecanti, dhe ju falemnderoj publikisht per guximin dhe besimin ti ndani me ne, jane jashtzakonisht te vleresuara dhe shpreselenese.
pershendetje te perzemerta
Gjithsej 37 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 » Trego 37 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.