Forumi Horizont Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)

Postuar nga diabolic datë 11 Shkurt 2006 - 04:06:

Re: ....

Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola
Ja dhe ku u beme me politike ne biografi...

"Me çrast i kujtoj:
Petrit Koles
Amoxilit
Diabolic-ut
Lost_sou-lit dhe
ss1
se 4 shkrime problematike kane vleren e nje bani te perkohshem."

Se paskam dit sa te rrezikshem paskemi qene... Ore po Stenli na doli burre i mire sipas zotit moderator ketu. Ca po bahet ktu mer bab se po na duket vetja si ne komunizem...Na hoqet trrunin me keto monitorimet e temave duke mbajtun krahun e njeres ose tjetrres pale.O na trajtoni te gjithe njelloj ose mos tallni gajden sa here doni ose sa here qe nuk ju pelqejn ato qe themi... Hajd shnet e pare te gjithve sidomos ne grupit te permendur me siper qe akuzohemi per agjitacion dhe propagande.(te keqen e komunzmit)

Postuar nga lost_soul datë 11 Shkurt 2006 - 04:45:

Re: Re: E kame thene dhe here tjeter....

Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be

.......
Me çrast i kujtoj:
Petrit Koles
Amoxilit
Diabolic-ut
Lost_sou-lit dhe
ss1
se 4 shkrime problematike kane vleren e nje bani te perkohshem.

Gjithe te mirat.

...do ta pranosha me kenaqesi nje ban, ne kembim te kenaqjes qe ndjej kur shaj Janon.

Postuar nga Petrit Kola datë 11 Shkurt 2006 - 05:24:

Shikoni Djema edhe Vajza, pse jo edhe Vajza...

Shiko si nis sherri, kote se koti. I jape titullin Qillomandro, Janulles per sherbime te larta qe i ka bere popullit shqiptar dhe kercenohem se do te me jepet me detyrim leja e zakonshme...
Komplet keqkuptim...
Sinqerisht
Pet

Postuar nga lost_soul datë 11 Shkurt 2006 - 05:25:

Thumbs down

Nuk besoj se do bejme ndonjehere perpara ne shqiptaret. Kur vjen puna per te qene me idealistet ne jemi te paret edhe nqs na duhet te ndrydhim ndjenjat tona.

Nqs ne Greqi, rracizmi ndaj shqiptareve shfaqet qarte dhe hapur edhe ne rangjet me te larta shteterore, ne shqiptaret bejme te kunderten. Edhe ne nje forum fare te rendomte ku njerezit nuk shprehin vecse mendimet e tyre, per te cilat askush nuk eshte pergjegjes, perseri moderatori kerkon te luaje rrolin e nje te paanshmi idealist.

Ne nje fare menyre e pergezoj per kete qendrim qe mban (sidomos kur e ben vullnetarisht). Gjithcka ne bote keshtu duhet te funksiononte, por fatkeqsisht bota nuk funksionon keshtu. Bota nuk eshte gje tjeter vecse klane, klane klanesh etj, dhe klani me i forte sundon.

Me kete nuk dua te sygjeroj qe debati duhet te lejohet te bastardizohet ne nivele te uleta (si ai debati tjeter idiot qe hyra dhe me zor dola), por fjale te tipit "pedofil", jane fjale te zakonshme ne fjalorin e botes se qyteteruar qe perdoren edhe per te tallur klerike te ndryshem.

Megjithate ne shqiptaret vazhdojme te jemi sic kemi qene gjithmone "i vetmi vend ne bote", "fanar ndricues", etj etj.

Postuar nga Petrit Kola datë 11 Shkurt 2006 - 05:37:

...

Asgje nuk eshte e rastit...
Sapo me erdhi nje e-mail ku me thote per financimet e faqeve te internetit...

Postuar nga amoxil datë 11 Shkurt 2006 - 06:08:

kur un pata folur për “famëmirinin” forumishqiptar dhe politika antishqiptare dhe progreke që ai forum trumpeton, dikush ktu në ktë forum u përgjigj se besoj...
vetëm dy fjalë dua të shtoj për albon të cilin pata “mirësin” ta njifja ktu e para 5 vjetësht.......është komplet legen.....ai financohet nga kishat greke në usa, në filadelfia dmth.

sa për erzenin mund të vazhdoj me bane.
skam as dëshirën dhe as kohën e lirë të shkruaj sipas “literaturës së moderuar dhe së kërkuar” .

Postuar nga amoxil datë 11 Shkurt 2006 - 06:41:

Re: Re: O me cu be me propozimin tim...?

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

Une them po, me kusht qe edhe Stenli te jete Junior Qillomandro.

po pyes erzenin
ku është ofendimi im në ktë mesazh të cilin e ka konsideruar si një të tillë...
mos vallë ti erzen se di cdo me thën qillomandro-ja???

Postuar nga ss1 datë 11 Shkurt 2006 - 14:24:

Une se dija qe isha i rrezikshem por se di po me duket gje e bukur kjo. Kam nje pyetje per ju moderator dhe vecanerishte per ty Erzen: Mos vall quhesh i rrezikshem te shkruash per ceshtjen kombetare,po trimat qe shajne figurat tona kombetare sjane te rrezikshem? Po ky forum eshte i grekut dhe me sa kam kuptuar ata po na masin pulsin,po le ta dine vetem funderrinat do ti ndjekin nga pas.

Postuar nga myzeqari datë 11 Shkurt 2006 - 18:33:

Erzen mere me bute byrazer , jo te tera jane sharje !

Ej po jo dhe keshtu ju trima , jo dhe forum greku , mos me beni dhe mua grek , se po ngatrohemi dhe po behemi lemsh !
Duhet te kuptojme o njertez te mire se me te shara dhe peshtyma nuk i bejme gje Qillomandrose , vecse ulim etiketen tone , une e kuptoj qe ndaj padrejtsise nuk para permbahet vetja shume , por jemi dhe faqe publike dhe te sharat e uleta ketu jane te panevojshme !
Petro ti thuash forumit grek eshte si te me thuash mua te jem ''grek'' gje qe ti dhe une e dime shume mire qe nuk eshte e vertete
Le te jemi pak me te permbajt dhe me rezultativ ndaj ekzemplarve si stenli dhe tia mbyllim gojen me fakte , te cilet nuk mungojne
Na thuaj ti Xilo eshte dicka qe ne mund te bejme per kishen e shenjte te Elbasanit dhe per atin tone atje ?
Mos nxirni konkluzione te gabuara , peace vllezer!

Postuar nga diabolic datë 11 Shkurt 2006 - 19:22:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Erzen mere me bute byrazer , jo te tera jane sharje !

Ej po jo dhe keshtu ju trima , jo dhe forum greku , mos me beni dhe mua grek , se po ngatrohemi dhe po behemi lemsh !
Duhet te kuptojme o njertez te mire se me te shara dhe peshtyma nuk i bejme gje Qillomandrose , vecse ulim etiketen tone , une e kuptoj qe ndaj padrejtsise nuk para permbahet vetja shume , por jemi dhe faqe publike dhe te sharat e uleta ketu jane te panevojshme !
Petro ti thuash forumit grek eshte si te me thuash mua te jem ''grek'' gje qe ti dhe une e dime shume mire qe nuk eshte e vertete
Le te jemi pak me te permbajt dhe me rezultativ ndaj ekzemplarve si stenli dhe tia mbyllim gojen me fakte , te cilet nuk mungojne
Na thuaj ti Xilo eshte dicka qe ne mund te bejme per kishen e shenjte te Elbasanit dhe per atin tone atje ?
Mos nxirni konkluzione te gabuara , peace vllezer!

O Myzo a mund te me shpjegosh dicka te lutem? Perse na eshte dhene Ban i perkohshem ne bandes se mesiperme dhe nuk i eshte dhen ban edhe stenlit i cili ka ofenduar At Nikolla Markun disa here. Ate duket e drejt kjo ? Perse ky ndryshim qe nuk e kuptoj , apo speshon kandari njelloj ketu? Mahhhhhhhh s'arrij ta kuptoj kete gje. ore qe ti sje grek sdo as men as kalem i thone anej nga une por shume gjera qe behen na japin dyshime dhe ketu nuk flitet per ty personalisht por per frymen qe eshte ne forum. Ju uroj gjithe te mirat...

Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.