Forumi Horizont Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)

Postuar nga amoxil datë 12 Janar 2006 - 18:16:

Re: Mendimet e te Vetelarguarit.

Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli

Ne rradhe te pare, mua as me behet vone fare per NM.
Une cuditem, pse vazhdoni t'i ofendoni akoma shqiptaret.
A jane patriote shqiptaret? Nqs po, pse nuk jane bashkuar me Shen Nikolla Markun? Pse jane kaq pasive?
Domethene qe shqiptaret nuk jane patriote. Nikolla eshte i vetem, pa njeri, nuk e perkrah asnje organizate qeveritare ose jo, asnje kishe tjeter e botes, (Katolike, Protestante dhe aq me teper ORTHODHOKSE), Qeveria, dhe mbi te gjithe, POPULLI. OK? POPULLI, POPULLI, POPULLI.

Prandaj do ju lutesha, mos i ofendoni shqiptaret.

Ne rradhe te pare ti je nje njeri qe ske seder dhe vjen ketu te na tregosh perrallat e tua.Ty duhet te te vije rende nga vetja kur fillon e flet per nje njeri i cili ia ka kushtuar jeten e tij kombit dhe ka vendosur te mos i nenshtrohet Janullatosit ne Tirane dhe qarqeve greke.

Po ku e gjen kurajon te shtremberosh te verteten? Me siguri e ke ne gjak.

Cdo anetar qe lexon e merr pjese ne forum mund te shkoje ne google.com e te kerkoje mbi emrin dhe perpjekjet e At Nikolla Markut dhe aty do te gjeje te verteten.

Kisha e e Elbasanit eshte e mbushur plot me njerez cdo te djele dhe per cdo festa,atehere si ke egon e paskrupullt te shkelesh njerezit e tu e kete vend qe te ka rrit dhe i hudh balte te vertetes???????????????

Kisha ortodokse shqiptare drejtohet nga grekerit sepse qeveria shqiptare ka ngelur ngushte perballe veshtiresive ekonomike dhe presionit qe i ka bere greqia qeverise shqiptare qe nqs do te largohen grekerit nga Shqiperia atehere refugjatet ne Greqi do te pesojne pasojat e renda.
Ky eshte nje informacion i marre nga SHIK-u i Shqiperise mbi kete problem.

Do te te rekomandoja te shikosh punen tende dhe te mos na sjellesh mashtrimet e grekerve ketu,se njerez si puna jote kane qene me te keqinj se grekerit ua kane vene thiken shqiptareve duke ngrene buke bashke, te te vij rende po te them edhe njehere tjeter nga vetja jote se qenke nje tradhtar qe kulloske sipas qefit po mos ke merak se hu me hu do te te hyj nje dit ndonje hu i mire qe sdo te dish te levizesh me.

Postuar nga Stanley datë 13 Janar 2006 - 11:14:

Une cuditem shume me Ujedhesen.
Moj cupe! Une jam nga Korca dhe po te shkosh atje nuk do te degjosh ndonje njeri qe te thote "ortodoks", por do ta thote "orthodhoks".

Une nuk e di se pse je acaruar kaq shume ti moj bije. Me duket se ndoshta je perjashtuar nga Kryepeshkopata, ku ndoshta mund te kesh punuar, dhe tani urren dhe shan ata njerez qe ta kane bere kete padrejtesi.

Por lind pyetja: Tani u kujtove ti te flasesh per Janullatosin? Pse s'e ngrite zerin tend gjate kohes kur ishe atje? Apo, sepse bere ndonje gje te mbrapshte dhe te perjashtuan? Dhe ti, tamam si i Nikolla, i cili, sapo u perjashtua nga shkolla, filloi te fliste kunder Janullatosit dhe grekeve. Ndersa, gjate kohes qe ishte ne Teologji ne Durres, nuk e ngriti zerin. Pse? Sepse nuk kishte c'te thoshte, nuk kishte asgje qe ta kundershtonte Anastasin e Tereurte.

Edhe ti moj sheqerke, qe me je me origjine nga Korca, po vepron tamam si NM. Sa te paguximte qe jeni! Ku e keni gjithe kete trimeri qe shpalosni ketu ne kete Forum? Pra, del se ti je shume frikacake dhe naive.

Pse shqiptaret nuk ia degjojne zerin Nikolles dhe te shkojne pas tij me flamure ne dore dhe te dalin para Kryepeshkopates ne "Rrugen e Kavajes" dhe ta shporrin Janullatosin qe ua prish gjumin e nates?

Jua kam thene qe mos i ofendoni shqiptaret.

Me kete dua te them: Nqs Nikolla Marku ka te drejte, pse nuk bashkohen njerezit me te? Amoxili, qe vetem ofendon, se aq mend ka, thote qe "Kisha e Elbasanit eshte mbushur plot me njerez cdo te diele dhe per cdo festa".
Kujt kerkon t'ia mbushe mendjen ky kimist? Ky njeri qe kushedi se sa vite ka qe eshte larguar nga Shqiperia. O cuno, shko ti, (nqs shkon ne Shqiperi rezervoi pak kohe tyt eti), dhe shiko sa njerez ka. Nuk ke ku te hedhesh kokrren e molles.

Nikolla e ka shtremberuar Meshen dhe gjithe sherbesat e tjera. Sepse nuk e ka idene se cfare jane. Nuk eshte prift, nuk eshte patriot; eshte nje skizofren i cili fle me endrra, me mashtrime dhe me deshiren qe te mbjelle urrejtjen e njerezve kunder atyre qe e perjashtuan nga shkolla, sepse dora e tij qe u jep "bekime" "shume e shume njerezve" qe "vizitojne" kishen "e tij", padashur preku dicka te palejuar. Sa keq!!! Filloi keshtu per ate nje epoke e erret, gjate se ciles kerkoi qe te behej prift Katolik, kerkoi qe te behej dirigjent i korit te kishes katolike, kaloi kufirin maqedonas dhe u be "prift" atje dhe me ne fund, zaptoi Kishen e Shen Marise ne Kala dhe e ka pervetesuar si jo me mire. Edhe ate ndertesen ku ka qene Normalja, qe Janullatosi e ka restauruar komplet, e ka dhene me qera. Une mendoj qe patjeter parate e marra prej kesaj pune per te mbijetuar, shkojne ne menyre shume te thjeshte se nuk ka kush e kontrollon, ne xhepat e panumert te Nikolles. Keshtu ka siguruar jetesen dhe nga ana tjeter, me fjale te ashpra, me ofendime, me zenie be, qe nuk e lejon Dhiata e Re, por qe ai nga ta dije kur nuk e di se c'eshte Kisha, Bibla, Sherbesat, ka fituar fame nder shqiptare.

Nikolla eshte turpi i shqiptareve, eshte pika e zeze qe nuk lejon zhvillimin normal te fese dhe te marredhenieve fetare. Kur flet (kam folur me te) flet gjithnje i tensionuar, ka humbur totalisht qetesine shpirterore. Sikur te kete ndonje arme, nuk perton ta shkrepe kunder atij qe mendon ndryshe nga ai.

Eshte jashte cdo menyre komunikimi dhe dialogu.
Eshte brenda cdo ideje dhe shpikjeje per t'u pasuruar sa me shume. Per te pasur respektin e shqiptareve, arrin ne demagogji, ne plane makabre mosmirenjohese per punen e Anastasit, pune e cila nuk mohohet kurre. Ai, ai vetem flet, tamam si ju; ne nje vend i bie gernetes. Vetem me vjen shume keq qe pjesemarrja e tij ne politike, shperfytyrimi i kishes, sherbesave etj, ka bere qe njerezit mos shkojne ne Kishe. I ka larguar ata qe nuk mendojne si ai, i ka shporrur. Dhe mjer ai se cfare ka per t'i thene Perendise per kete akt kriminal shpirteror qe po shkakton.

Ju, qe nuk me besoni mua, besoni nje banor te Kalase, shkrimin e te cilit e gjeni tek faqja e Kishes Orthodhokse Autoqefale e Shqiperise, te cilen, fale Amoxilit e gjeni ne faqen 6 te kesaj teme.

U lodha. Sepse eshte e kote te flasesh. Une po ju them: Ngrihuni, mblidhuni dhe shporreni Janullatosin. Mjaft. Erdhi koha per clirim kombetar.
Mos humbni kohe.

Por. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
kam frike se cili do te jete rezultati.

Mezi pres te ma thoni. Nqs shkruani, shkruani se si kaloi kjo shporrje, jo vetem fjale, se nuk jua kam shume qejfin t'jua lexoj.

Dua vepra konkrete.

Postuar nga amoxil datë 13 Janar 2006 - 18:42:

Po cmund te presi Shqiperia prej teje kur ti tallesh me fatin e kombit tend dhe deshiron me duart kryq te shikosh se cdo bejne shqiptaret tani me Janullatosin.

Janullatosi e ka marre pergjigjen, se smund te as te shkeli me ne kishen e Elbasanit as ai as asnje grek qe egziston ne token shqiptare sot per sot, dhe per kete po qajne perdite se sdine se si tia bejne qe ta marrin kalane nga brenda se as me njerez si puna jote skane arritur dot ta marrin dhe as do ta marrin kurre.

Me vjen keq te te them se shko e thuj jANULLATOSIT dhe gjithe grekerve qe e rrethojne ate ne Tirane se Elbasani dhe Nikolla Marku e ka treguar vepren e tij kur i ka nxjerr jashte me besimtaret e vet te gjithe grekerit qe ishin brenda duke bere meshe greqisht, kjo veper te shqeteson ty shume por fatkeqesisht e ke pertypur dhe mundohesh te lash m.... me sh.....

NE KISHEN E ELBASANIT SHEN MARIA NE LAGJEN KALA ASNJE LLOJ GREKU APO PRIFTI GREK NUK MUND TE BEJE DOT MESHE SEPSE ATY ESHTE FLAMURI SHQIPTAR .

KA MBI 10 VJET QE STENLI ME SHOKE QAJNE SE SMUND TE PLOTESOJNE DOT DESHIRENE GREQISE DHE JANULLATOSIT KU SI RRJEDHIM IA KANE FAJIN SHQIPTARET QE STE LENE TU SHKELESH NE KEMBE.

STENLI ju jeni nje burre i vjeter dhe ju njoh shume mire ty dhe te gjithe ato qe te rrethojne ty , do te tundni kembet dhe do tju bjeri pika ne zemer dhe kishen e elbasanit sdo ta merrni dot kurre e di pse ???????????????????

SE SI NIKOLLA MARKU KA SHUME SHQIPTARE QE SDO TI LENE PAKICAT E STENLAVE TE TALLEN ME FATIN E SHQIPERISE.

RROFTE SHQIPERIA!

Postuar nga Ujëdhesa datë 13 Janar 2006 - 18:46:

Per Stenlin

E para, nga kryepeshkopata jam larguar me deshiren time dhe me ndergjegje te paster. Ta kam thene ne mesazhin e pare qe kurre nuk i je pergjigjur, qe edhe une mendoja si ty ne fillim, per faktin e thjeshte qe vinte nga nje vend si Kenia. Dhe per kete jam zene edhe me te afermit dhe prinderit e mi , qe mundoheshin te m'i hapnin syte, por po s'e pashe vete nuk e besoj. Por cdo dite ishte nje zhgenjim me shume, arsyet t'i kam thene ne te gjitha mesazhet e mesiperme dhe nuk do t'i perseris me. Mundesisht pergjigju pyetjeve qe te kam bere une dhe mos me shkruaj mua per Nikolla Markun, te cilin nuk e kam permendur ne asnje mesazh timin.
E dyta, po mire mo djalke ce nuk shkruan si pe Korce tine po vetem ortodoks ma shkruake korcarce. E di ti qe ne kryepeshkopate kjo fjale shkruhet orthodhokse me urdher te Janullatusit? A ka mundesi te ma sqarosh ti arsyen? Me c'te drejte? Qe kur merr persiper ai detyren e kongresit te gjuhesise per te nderruar rregullat e gjuhes shqipe.
E treta, Greqia eshte i vetmi shtet i krishtere qe e ka fene te lidhur me shtetin (ashtu si te gjitha vendet arabe), dhe ti mendon se ai eshte i shkeputur nga shteti grek dhe eshte thjesht klerik? Dyshoj. Greqia u ka lidhur pension shume fshatareve (apo edhe qytetareve) korcare, dhe ti mendon se kete e ben se iu pre barku per korcaret, apo per cilindo shqiptar tjeter? Jo, e ben qe neser-pasneser t'i quaje pronat e tyre ne Korce tokat e Greqise.
Ti nuk e di e kam ngritur zerin une apo jo. Problemi i Shqiperise jane qeveritaret tane, qe jane te shitur koke e kembe tek greku dhe njerez si ty qe mohojne atdheun per perfitime personale, qe perdhosin figuren e Nolit, per t'i bere qefin Janullatosit.
Po ti pergjigjju nje here atyre pytjeve te mia dhe pastaj vazhdojme flasim po deshe.

P.S. sheqerke thuaji sat.... ndonje tjetre jo mua, mire kallamke pe sheqeri?

Postuar nga ss1 datë 13 Janar 2006 - 21:03:

l nderuar Stenli faleminderit qe me kujtove se si shkruhet shqipja,po kete gje do beje mire t'ia kujtoje dhe miqve te tu te gazetes se Janullatosit.Amoxil dhe ti Ujdhese ne Shqiperi gjithmone ka pasur e do kete nga ata njerez qe i shkojne pas te huajit dhe mallkojne veten pse jane shqiptare,megjitheate kombi yne ja ku eshte sepse plerat s'kane mundur ta ndotin kete rrace hyjnore.Cfare festoj une? Per mua festa me e madhe e shqiptarve eshte 28 NENTORI, nese se di c'eshte hape historine ta mesosh.

Postuar nga ss1 datë 13 Janar 2006 - 21:19:

Po mobidiku ku ka humbur valle,me sa duket s'po i pelqen vallja. Stenli kur te pyeta ke festojme e bera per te kujtuar qe ne festojme ate dite kur shpallem PAVARSINE e jo diten qe na njohen Fuqit e Medha dhe kjo vlene dhe per autoqefaline e kishes sone.Sa keq me vjene jo se nuk me kuptove po bere sikur nuk kuptove.Gjithashtu ujdhesa ka te drejte per cdo gje qe thote me siper.Greqia gjitmone ka pas synime ndjaj vendit tone,po te mos ekzistonin njerez si ti ne nuk do ishim ketu ku jemi sot.

Postuar nga amoxil datë 14 Janar 2006 - 03:13:

Re: Mendimet e te Vetelarguarit.

Citim:

Ne rradhe te pare, mua as me behet vone fare per NM.
Une cuditem, pse vazhdoni t'i ofendoni akoma shqiptaret.
A jane patriote shqiptaret? Nqs po, pse nuk jane bashkuar me Shen Nikolla Markun? Pse jane kaq pasive?
Domethene qe shqiptaret nuk jane patriote. Nikolla eshte i vetem, pa njeri, nuk e perkrah asnje organizate qeveritare ose jo, asnje kishe tjeter e botes, (Katolike, Protestante dhe aq me teper ORTHODHOKSE), Qeveria, dhe mbi te gjithe, POPULLI. OK? POPULLI, POPULLI, POPULLI.

Prandaj do ju lutesha, mos i ofendoni shqiptaret.

po të them vetëm një fjalë të urtë e cila i përshtatet ambicjes tate dhe ty si njeri megjith atë shurrën janullatos.

"ti nuk je për blerë, ti je për tu shitur"
me pak fjalë sja vlen as me të majt stok ty.

Postuar nga Stanley datë 14 Janar 2006 - 10:57:

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

po pse nuk fole bre shollomotkë që qenke prej korçe.
ti tu hash skatat korçarve se jan djepi i kulturës dhe sjanë të shitur si puna jote.

Ajo Korca qe eshte djepi i kultures, patriotizmit, shkolles, muzikes etj etj., e perkrah Janullatosin aq shume sa ty s'ta pret mendja. Shko ne Korce dhe shaje Kryepeshkopin e tyre, Anastasin, dhe ta shikosh po s'te moren me shqelma. Shko, shko provoje dhe te mallkosh diten qe ke lindur.

Postuar nga Stanley datë 14 Janar 2006 - 11:00:

Citim:
[B

un ta ki atë babin ty te shuma deri sa të qisi puçra te byfa prej sikletit legen. [/B]

Te kam thene, mos i ofendo shqiptaret. Por ti nuk po me degjon.

Postuar nga Stanley datë 14 Janar 2006 - 11:05:

Nje kerkese e mire.

Citim:
Po citoj ato që tha ss1
Greqia gjitmone ka pas synime ndjaj vendit tone,po te mos ekzistonin njerez si ti ne nuk do ishim ketu ku jemi sot.

Prandaj edhe ti, i je vene me mish e shpirt kesaj pune dhe ke shkuar ne Patra per te pare se cfare behet atje. Kam qene atje dhe me ka pelqyer shume ajo kisha e Shen Andreas. Ke qene ndonjehere atje? Po lipsanin e shenjtorit e ke nderuar? Nqs shkon, ndiz nje qiri edhe per mua se tani duhet t'i lutem Zotit per nje problem shendetsor qe po me ndodh.
Me gjithe shpirt, Stenli.

P.S. Nuk doja te te ofendoja tek fjalia e pare.

Postuar nga Stanley datë 14 Janar 2006 - 11:10:

Citim:

mesazhet që jan brënda temës, kanë ato sharje?

Jo c'ne hic. Llaf e ke? Ku shan ndonjehere ti.

Postuar nga Stanley datë 14 Janar 2006 - 12:29:

Citim:
Vepra konkrete nga nje maskara i paftyre si puna jote duken sheshit se si je nxites me shpirt te keq per njerezit e mire.

Per cilet njerez e ke fjalen?

Postuar nga amoxil datë 14 Janar 2006 - 17:59:

Citim:

Ajo Korca qe eshte djepi i kultures, patriotizmit, shkolles, muzikes etj etj., e perkrah Janullatosin aq shume sa ty s'ta pret mendja. Shko ne Korce dhe shaje Kryepeshkopin e tyre, Anastasin, dhe ta shikosh po s'te moren me shqelma. Shko, shko provoje dhe te mallkosh diten qe ke lindur.

Po mire mo se e kan shit muhen ca si puna jote ne i kemi hujt gati tua permendim se myha nuk shitet.Do ta provosh ti????????????????

Postuar nga amoxil datë 14 Janar 2006 - 18:05:

peri rezervoi pak kohe tyt eti), dhe shiko sa njerez ka. Nuk ke ku te hedhesh kokrren e molles.

je ti i pari qe prek aty ku sduhet.

Me fal se je dhe i vjeter ne moshe por qeke me vertet nje roke kanari.Ik mor legen se me njerez si ty ka ngel Shqiperia mbrapa, ta paskan rras ty plako edhe vjen te na mesosh dhe ti neve se si behet rrasja??????????????

Me shqiptaret mos e krruj thuj Janullatosit se sjane te gjithe si stenli qe e hane nga mbrapa.

Postuar nga unforgiven datë 17 Janar 2006 - 01:04:

Ej miqte e mi a mund te me pergjigjet dikush se kur bien Pashket ortodokse kete vit..

Ps. Me falni qe s'po pyes ne temen e duhur por s'pashe ndonje teme tjeter me te arsyeshme..

Postuar nga Stanley datë 17 Janar 2006 - 19:09:

Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven
Ej miqte e mi a mund te me pergjigjet dikush se kur bien Pashket ortodokse kete vit..

Ps. Me falni qe s'po pyes ne temen e duhur por s'pashe ndonje teme tjeter me te arsyeshme..

23 Prill.

Postuar nga ss1 datë 19 Janar 2006 - 17:07:

Po eshte me te vertet nje kishe e bukur,te pakten fasada kete pershtypje te le,por nuk kam hyre brenda.Po ne fakte une ketu ne Greqi nuk kam mundur te kuptoj vetem nje gje:si ka mundesi qe askush ketu nuk te beson qe jam ortodoks nese mundesh i nderuar Stenli.

Postuar nga ss1 datë 19 Janar 2006 - 17:10:

Po eshte me te vertet nje kishe e bukur,te pakten fasada kete pershtypje te le,por nuk kam hyre brenda.Po ne fakte une ketu ne Greqi nuk kam mundur te kuptoj vetem nje gje:si ka mundesi qe askush ketu nuk te beson qe jam ortodoks nese mundesh ma shpjego kete i nderuar Stenli.

Postuar nga Stanley datë 19 Janar 2006 - 19:11:

Citim:
Po citoj ato që tha ss1
Po eshte me te vertet nje kishe e bukur,te pakten fasada kete pershtypje te le,por nuk kam hyre brenda.Po ne fakte une ketu ne Greqi nuk kam mundur te kuptoj vetem nje gje:si ka mundesi qe askush ketu nuk te beson qe jam ortodoks nese mundesh ma shpjego kete i nderuar Stenli.

Me pelqeve ne dy fjalite e para. Ky mendim u hodh poshte kur lexova fjaline pasuese. Me vjen shume keq qe ti je shprehur ne ate menyre. Madje, per kete pyetje une do te doja te dija nje pergjigje nga ty, i nderuar, qe jeton atje. Por, perderisa kerkove "shpjegimin" tim po te them qe: Ti, nqs je orthodhoks, mbetu jashte ketyre mendimeve te grekeve. Megjithate ti nuk ke pse te gjykosh nje popull te tere. Gjykimi eshte i Perendise. Ti si orthodhoks bej punen tende. Shko ne Kishe, kungohu, merr Naforen etj etj. Mos hyr ne biseda qe edhe ty te merzisin.
Nqs disa njerez mendojne ashtu, legenit le t'i bien, ti vazhdo lutju Perendise dhe bashkohu me te. C'rendesi ka se nga je?

Te gjithe jemi Bij te Perendise.

Postuar nga amoxil datë 21 Janar 2006 - 03:25:

Citim:

C'rendesi ka se nga je?

me në krye janullin apo jo?
ah si nuk ju bie mortja tju djegi ore legena që ma keni bër shenjtor atë thanasin a thomasin si e ka që e dogjën shqiptarët e jugut sepse shkonte nëpër fshatra dhe thoshte flisni gjuhën greke sepse ajo është gjuha e Zotit.
ptuhh fara të kqija.
të ishe ndonjë adoleshent ajde de, se të gënjeu me ndonjë karamele zana, por je 50 e kusur ore, ske vën akoma tru?

Postuar nga Kuriozi datë 21 Janar 2006 - 19:47:

ershendetje.

Une kama kohe qe nuke kam shkruar por e kam ndjekur forumin shpesh. Nuk me eshte dukur e udhes te nderhu sepse shpesh me dukej se do nderhyja ne debate per te cilat kisha pak per te thene ...ketu i referohem cektesise dhe argumenteve te vaefer te disa individeve ketu ne forum.

Dhe per ta mbullur dhesha te sugjeroj ta lini te qete kete "te mangetin" qe here quhet stenli dhe here te tjera ''une stenli".
Ti japesh pergjigja ati une mendoj se eshte njelloj si te zhytesh ne llum.
:-&

Postuar nga diabolic datë 21 Janar 2006 - 23:16:

Citim:

Me pelqeve ne dy fjalite e para. Ky mendim u hodh poshte kur lexova fjaline pasuese. Me vjen shume keq qe ti je shprehur ne ate menyre. Madje, per kete pyetje une do te doja te dija nje pergjigje nga ty, i nderuar, qe jeton atje. Por, perderisa kerkove "shpjegimin" tim po te them qe: Ti, nqs je orthodhoks, mbetu jashte ketyre mendimeve te grekeve. Megjithate ti nuk ke pse te gjykosh nje popull te tere. Gjykimi eshte i Perendise. Ti si orthodhoks bej punen tende. Shko ne Kishe, kungohu, merr Naforen etj etj. Mos hyr ne biseda qe edhe ty te merzisin.
Nqs disa njerez mendojne ashtu, legenit le t'i bien, ti vazhdo lutju Perendise dhe bashkohu me te. C'rendesi ka se nga je?

O ti stenli por cfar po ben ketu ti mer byrazer po predikon apo cfar? Ik thirri kallaballekut se le nam, dy metrra burre ka shkuar dem kot . Ah stenli ske faj ti jo fajin e ka qeveria qe te hoqi prasin e te futi bananen ( mos e fshini mer se eshte batut e cekes nuk eshte sharje jo) Ika une se te hiqni oreksin ju per zotin .

PS: ore akoma gjalle eshte Janullatosi mo, akoma se kan vrare ate mu... nejse. ika tung kalamaja

Postuar nga Stanley datë 22 Janar 2006 - 10:43:

Nje pyetje per Amoxilin. Pyetja e harruar!

O Amoxil...

Perse Kryepeshkopi i veteshpallur Anastas nuk largohet nga Shqiperia?

Perse? Perse? Perse? Perse? Perse? Perse? Perse? Perse? Perse?

Postuar nga ss1 datë 22 Janar 2006 - 18:28:

Stenli faleminderit qe me kujtove c'duhet te bej por nuk ishte nevoja per predikime te tilla.Ne fakte pyetjes sime nuk iu pergjigjendaj dua te pyes dhe njehere me pyetjen e plote se ne dy mesazhet e para ka dale e gjysmuar pra:pse greket nuk na besojme qe jemi ortodoks shqiptare por na indetifikojne ose si minoritare ose si "vorio-epirote" dhe kurre si shqiptare.Mos valle kesaj politike i sherben dhe Janullatosi? Perse?

Postuar nga Petrit Kola datë 22 Janar 2006 - 21:04:

Citim:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
E para krypeshkopi nuk eshte i tyre sepse Korca nuk eshte Greqi dhe e dyta kam vajtur une ne Korce dhe e kam share (thene te verteten) dhe c'fare thua ti Stenli hahahaha... por prifterinjete e Korcesh dhe rrethinave kane qene ata qe i kane vene dermen grekut me letra dhe me dyfek... dhe kjo eshte nje arsye pse shqiptaret urrejne zaptuesit e kishes se tyre, sepse eshte lene amanet nga te paret tane prifterinje.

Stenli,
Po nuk te besohet se kam qene ne Korce leme nje date dhe vemi bashke o "byrazer"...

Postuar nga amoxil datë 23 Janar 2006 - 01:53:

Re: Nje pyetje per Amoxilin. Pyetja e harruar!

Citim:
O Amoxil...

Une e di pse-ne po te gjithe e morem vesh se kush ishe ti dhe se sa i shitur ishe,nje grekofil i shitur deri ne rrenze te origjines sate.Pthuu fare e ndyre.

Postuar nga Petrit Kola datë 23 Janar 2006 - 02:12:

O Amoxil...

Sepse eshte oficer i zbulimit greke ne Shqiperi... dhe do te largohet kur nuk do te jete me i dobishem per te avancuar interesat greke ne Shqiperi. Atehere do ti vije urdheri per te thyer qafen...

Postuar nga Stanley datë 23 Janar 2006 - 04:59:

Te paafte per t'u pergjigjur.

Sa keq me vjen! Asnje nuk iu pergjigj pyetjes sime dhe te Amoxilit.
Madje edhe Titi (Petriti) ka shkruar dicka aq te pakuptimte sa s'ka ku te shkoje. Ah more Kontinent c'u bere ketyre njerezve qe i le si peshku pa uje, pa argumentet dhe faktet e tua.

Amoxili, nuk e di "pse". Nga ta dije? Ku e ka idene ai debil se c'behet ne Shqiperi; se sa shume e duan orthdhokset shqiptare Kryepeshkopin e tyre te TERESHENJTE. Se sa shume korcare, beratas, vlonjate, gjirokastrite, elbasanllinj, durrsake, myzeqare, tiranas, shkodrane, pogradecare, permetare, sarandiote, kavajas, cerrikas, etj., e duan Janullatosin.

Te gjithe keta bejne qe Kryepeshkopi Anastas te mos largohet nga Shqiperia. Se e duan aq shume. Dhe, sikur me ligje te duan pushtetaret ta largojne, nuk do te mundin. Sepse ata qe lartpermenda do te mblidhen si zinxhir i pathyeshem dhe do ta mbrojne Bariun e tyre me bindje te plote.

Kjo ishte pergjigjja e pyetjes. Nuk ishte e veshtire per t'u kuptuar, por zemerngurtesia juaj, injoranca, verberia, idiotizmi dhe shoke te ketyre semundjeve te sherueshme, nuk ju lene te vazhdoni perpara; nderkohe qe Anastasi nderton banesa shpirterore, Kisha, Klinika, Kopshte, Shkolla, Qendra Rinore, Azile etj., etj.

Ju? Vazhdoni shkruani mesazhe ne kompjuter.

Postuar nga myzeqari datë 23 Janar 2006 - 05:06:

O Stenlo , ti thote Qeveria te shporret atij dhe te jesh i sigurte qe bashke me te do veni ne hale te gomares dhe ju te tjetret me bariun tuaj !
Te siguroj una 100% qe Ky vend Greqi as ka per tu bere dhe as nuk do behet

Nuk na thua sa e ka tarifen e shkollave dhe te klinikaVE jANULLASI ?

Ne fakt mire e ke qe na thua te shkruajm , se kur nuk ka qeveri ngelen ca si puna jote te tallin lesht

Postuar nga Petrit Kola datë 23 Janar 2006 - 06:28:

...

Stenli tha:
"Se sa shume korcare, beratas, vlonjate, gjirokastrite, elbasanllinj, durrsake, myzeqare, tiranas, shkodrane, pogradecare, permetare, sarandiote, kavajas, cerrikas, etj., e duan Janullatosin."

Po Stenlo,
Ata jane aq shume sa viza dhe Dhrami i jep pederasi Janullatos, por nuk jane shumica. Po ashtu eshte, ka dhe nga ata qe per nje vize ja cojne femijet prifterinjeve greke..., dhe dikush ne Sarande bertiste i stresuar se si s'me bene mua spiun keta greket qe te beja ndonje pare.

Stenlo,
Une jam i brendshem dhe e di mire, parate e spiunave ndahen nga greket prifterinje...te jape dhe fakte dhe lista...

Po do te dish se sa shume e duan korcaret, saranditet, beratasit etj... shiko sondazhet qe behen neper forume. Shiko forumin Horizont qe eshte me shume nje forum grek se sa shqiptar dhe prape jeni te humbur shiko sondazhin tek forumi shqiptar i ALBOS nga Permeti qe i merr ldhrahmite ne kishen greke ne Filadelfia dhe atje jeni te humbur se po te behet fjale per forumin ZERIYT dinamitin ne bythe merr Janua tende...
Dhe po s'te dolen keto sondazhe be nje ne Shqiperi...

Anastasin shqiptaret ja ngulin nje hu ne bythe, por te keqen e kane te qeverite e tyre te shitura, ato qe sollen dhe koleren Janullatos...

Petriti

P.S Argumento pse jam i gabuar ne arsyetimin dhe faktet e mija dhe po s'munde thuaj Janos, atij jargavacit te dali dhe te mbroje ato te cilat te paguan ti te mbrosh...
Stenlo, dhe mos haro se une jam e VERTETA

Postuar nga diabolic datë 23 Janar 2006 - 15:31:

Re: Te paafte per t'u pergjigjur.

Amoxili, nuk e di "pse". Nga ta dije? Ku e ka idene ai debil se c'behet ne Shqiperi; se sa shume e duan orthdhokset shqiptare Kryepeshkopin e tyre te TERESHENJTE. Se sa shume korcare, beratas, vlonjate, gjirokastrite, elbasanllinj, durrsake, myzeqare, tiranas, shkodrane, pogradecare, permetare, sarandiote, kavajas, cerrikas, etj., e duan Janullatosin.

Te gjithe keta bejne qe Kryepeshkopi Anastas te mos largohet nga Shqiperia. Se e duan aq shume. Dhe, sikur me ligje te duan pushtetaret ta largojne, nuk do te mundin. Sepse ata qe lartpermenda do te mblidhen si zinxhir i pathyeshem dhe do ta mbrojne Bariun e tyre me bindje te plote.

Kjo ishte pergjigjja e pyetjes. Nuk ishte e veshtire per t'u kuptuar, por zemerngurtesia juaj, injoranca, verberia, idiotizmi dhe shoke te ketyre semundjeve te sherueshme, nuk ju lene te vazhdoni perpara; nderkohe qe Anastasi nderton banesa shpirterore, Kisha, Klinika, Kopshte, Shkolla, Qendra Rinore, Azile etj., etj.

Ju? Vazhdoni shkruani mesazhe ne kompjuter. [/B][/QUOTE]

Ti more pishkash me duket se po e merr me shume vrulle me duket , je bere si ata qe do te beje kryqezatat prap . Po mire o i lodhuri Stenli a e di ti qe ne elbasan eshte kryeqendra e kishes autoqefale qe ka dal kunder asaj plehre qe quhet Janullatos , si do te kete mundesi qe banoret ortodoks elbasanllita duan ? Vetem Janullatosin nuk dua Elbasnllinjt o Stenli de kete ta kesh te sigurt se jam elbasanlli vete dhe i di pikpamjet e ortodosve elbasanlli ne drejtim te Janullatosit . Sa per Cerrikun qe thua ti o Stenli nuk e kuptoj perse e ke marr per baze se atje 80% e populsise jane mysliman dhe gjithe e gjithe cerriku ka 8000 banor .Ne shkoder nuk ka ortodoks , ne kavaj ajo pjese e vogel nuk eshte me Janon tend , po fole per myzeqen qe eshte me Janon do te behen perseri kenetat nga inati . Me thua tiranasit , shko bej nje sondazh ne tiran sa jane me Janon dhe nese dalin me shume se 5 % atehere ke te drejt ti .Permetaret , sarandjotet dhe pogradecaret me te vertet i lidhin interesa ekonomike por ata nuk besoj se e shesin shqiperin per dy para te felliqura nga Hasmi ... Tani ti stenli e di se cfar duhet te besh , te hapesh krahun e te mos na cash me derrasat me keto budalliqe qe po na thua dhe mos guxo me te na besh injorant , zemerngurt , te verber dhe idiot se nuk ke aq byth ti sa ti thuash keto gjera se as nuk te takojn . Hajd ik p... tani

Postuar nga amoxil datë 23 Janar 2006 - 17:53:

Citim:
Po citoj ato që tha eXplore
O Stenlo , ti thote Qeveria te shporret atij dhe te jesh i sigurte qe bashke me te do veni ne hale te gomares dhe ju te tjetret me bariun tuaj !
Te siguroj una 100% qe Ky vend Greqi as ka per tu bere dhe as nuk do behet

Nuk na thua sa e ka tarifen e shkollave dhe te klinikaVE jANULLASI ?

Ne fakt mire e ke qe na thua te shkruajm , se kur nuk ka qeveri ngelen ca si puna jote te tallin lesht

Haahahahahahahahahahahahhhahhha Stenli e di se c"eshte halja se gjithe diten pastron halet e grekut ose ua lan b****n sa here e perdorin si kacavide tekje.

Hhaahhhaahahahahahahhahahahahahhah sa kam qesh ere hahaahahahahahahaahaaaaaaaaaaaaaaaaaahhaahahahahah
ahah

i tregon Janullatosi perralla deleve si puna stenlit gjithe naten edhe kujtojne se te nesermen behen realitet ,hahahhahahahahahahahahhahah

o mashkull i cvirgjeruar nga cdo lloj aspekti jetesor o vaj vatani e mjer mileti me ty qe e shpove veten per pleqeni,o plak plere.

Postuar nga Stanley datë 23 Janar 2006 - 19:22:

OK!

Po perderisa eshte puna keshtu, pse nuk po e shporrni akoma?
Pse rrini kaq pasive nderkohe qe ndodh gjithe kjo e keqe?
Mendoni se sondazhet e Forumeve qe tha Petriti do ta zhdukin?

Ju kam thene qe dua vepra konkrete.

Postuar nga Ujëdhesa datë 23 Janar 2006 - 23:33:

Ajo qe duhet ta dergoje andej nga ka ardhur eshte qeveria shqiptare, e cila edhe e solli. Fatekeqesisht ajo nuk eshte ne gjendje ta beje nje gje te tille (pervec interesave te ngushta te disa qeveritareve) per nje arsye qe te gjithe e dime, numri i madh i emigranteve shqiptare ne Greqi, te cilet do ta pesonin ne kurriz nje veprim te tille. Besoj se ti Stenli ke degjuar per "fshesen greke", sepse eshte nje dukuri qe ka ndodhur shume shpesh me emigrantet shqiptare atje. Ne momentin qe qeveria shqiptare do te ndermarre nje veprim te tille, fshesa greke do te filloje ne mase per t'u hakmarre. Kush ka veshe le te degjoje, kush ka sy le te shikoje, kush ka arsye le te gjykoje.

Postuar nga Petrit Kola datë 24 Janar 2006 - 05:00:

...

Stenlo,
Une jam i brendshem dhe e di mire, parate e spiunave ndahen nga greket prifterinje...te jape dhe fakte dhe lista...

Po do te dish se sa shume e duan korcaret, saranditet, beratasit etj... shiko sondazhet qe behen neper forume. Shiko forumin Horizont qe eshte me shume nje forum grek se sa shqiptar dhe prape jeni te humbur shiko sondazhin tek forumi shqiptar i ALBOS nga Permeti qe i merr ldhrahmite ne kishen greke ne Filadelfia dhe atje jeni te humbur se po te behet fjale per forumin ZERIYT dinamitin ne bythe merr Janua tende...
Dhe po s'te dolen keto sondazhe be nje ne Shqiperi...

Postuar nga lezhjani-82 datë 24 Janar 2006 - 05:20:

Ate qe tha Petriti:

Citim:
Shiko forumin Horizont qe eshte me shume nje forum grek se sa shqiptar dhe prape jeni te humbur

Nga e nxorre kete perfundim ti Petro?!...Mund ta thuash shume mire per Alb-Forumin(sic e ke thene), por jo per forumin Horizont.

Postuar nga Petrit Kola datë 24 Janar 2006 - 05:30:

Lezhjani,

E para, harta e Shqiperise qe eshte vene ne forum eshte bere ne Greqi... Ate e kemi peshqesh nga akademia e shkencave greke...
Une e kam hapur nje tem per te dhe munde te japesh mendimin tende http://forumihorizont.com/showthrea...2384#post202384

Postuar nga lezhjani-82 datë 24 Janar 2006 - 05:42:

Citim:
Lezhjani,

E para, harta e Shqiperise qe eshte vene ne forum eshte bere ne Greqi... Ate e kemi peshqesh nga akademia e shkencave greke...
Une e kam hapur nje tem per te dhe munde te japesh mendimin tende http://forumihorizont.com/showthrea...2384#post202384

Ti me thua: E para,harta e Shqiperise qe eshte vene ne forum eshte bere ne Greqi... . Cfare do te thote kjo qe nese pashaportat shqiptare(te rejat) jane prodhuar apo perpunuar ne gjermani a po ne zvicerr (sjam i sigurte),ato jane pashaporta Gjermane ose Zvicerrjane.

Pastaj ti me the E Para...,po e dyta e treta etj...?Ku bazohesh ti se forumi horizont eshte Grek, Ne koplekset e tua se gjithcka eshte nje komplot? Apo ne nje link qe me ke vene mua aty...?

Here tjeter shpjegohu me mire.

Postuar nga Petrit Kola datë 24 Janar 2006 - 05:58:

Lezhjani,

Harta nuk eshte greke sepse materialisht eshte prodhuar atje... Por ne qofte se nuk e dini, kur ishte Nano ne pushtet dhe tekstet e historise shqiptare u rishikuan sipas tezave dhe interesave greke.

Lezhjani,
A jeni dakort me ate harte? A i perfaqson te gjithe shqiptaret perderi sa ky forum cilesohet shqipatr? A jeni dakort me tekstet e rishikuara nga greket te historise shqiptare?
Le te sqarojem keto dhe pastaj kalojm tek e dyte e treta dhe ku te duash zotrote.
Shpresoje te jem shpjeguar dyqysh.
Sinqerisht
Petriti

Postuar nga lezhjani-82 datë 24 Janar 2006 - 06:28:

Citim:
A jeni dakort me ate harte? A i perfaqson te gjithe shqiptaret perderi sa ky forum cilesohet shqipatr? A jeni dakort me tekstet e rishikuara nga greket te historise shqiptare?

Nese do te bisedosh me mua ,mos ju pergjigj pyetjes me pyetje por me fakte..kuptohet ,sic e thashe, nese do te bisedosh.
Dhe tekstet e shkruara te historise skane fare lidhje me forumin...ate do ta diskutojme ne ndonje teme tjeter.

Postuar nga Petrit Kola datë 24 Janar 2006 - 07:39:

Lezhjani,

Me sa di une kjo nuk quhet pyetje por argument;
"E para, harta e Shqiperise qe eshte vene ne forum eshte bere ne Greqi... Ate e kemi peshqesh nga akademia e shkencave greke...
Une e kam hapur nje tem per te dhe munde te japesh mendimin tende http://forumihorizont.com/showthrea...2384#post202384"

Lezhjani,
Kur dikushi na i nderton bisedat ne baze te Historise Shqiptare por ne variantin greke une them se ka te beje shume me forumin...

Lezhjani,
Frrok Cupi eshte i deklaruar dhe i paguar...

Lezhjani,
Une nuk i pershtatem Janullatosit. Ti vazhdo...

Postuar nga ss1 datë 24 Janar 2006 - 16:18:

Nga i nxore te gjitha keto stenlo qe shqiptaret e duan janullen e tereshenjte,sa per myzeqaret te garantoj une sa e duan ah harrova te shiturit te greku ata per te cilet dhe vete toka eshte bere pishman qe i mban siper.

Postuar nga Kuriozi datë 24 Janar 2006 - 23:14:

I duhet dhene fund...

Larva rreth botes dhe bota perreth saje.

Njehere ne nje kohe nje mendimtar u dogj ne turren e druve thjesht se pohonte dicka qe kishte lidhje me rrotullimin ose jot e planetit tone…dhe qysh atehere kane kaluar shume vjet. Gjate kesaje kohe ne nje menyre ose ne nje tjeter njerezit vazhdojne te rrotullohen ose te jene ne rrotullim e siper ; dhe kjo ne nje kohe net e cilen edhe asketit me te lashte i eshte mbushur mendja se ajo (toka) rotullohet.
Gjthsesi ky eshte fakt kozmik fizik ose hynor…le ta qujme si te duam. Ketu me tej idea ngushtohet ne trajte teper banale. Formula e vjeter e trinitetit duket sikur kerkon te mbaje gjalle me fryme vdektare kete forum. Eshte nje fare “dikushi”- nje mjekercjap-dhe forumiste te tjere qe po i vijne pas avazit.
Ketu nuk vlen aspak historia e budallait qe hodhi nje gure ne pus…(!).
Ne bote mund te kerkosh te nxjerresh morale nga fabula te ndryshme por mendoj se ka raste kur vete fabulat do te tembeshin ne themel te llojit te tyre nese do te merrnin vesh per banalitetin e perralles pseudorto- odokso –pro mjekerrcjapore qe se fundmi emrit apo nickut te tij bajat u ka vene peremrin vetor “une’. Ne fakt eshte pikerisht ai qe nuk rresh se shfaqur talentin e tije te rralle per t’u shfaqur si nje hic me pak se hici dhe qe kerkon ne rruge kibernetik te shkallengjisi deficencat e tij te shumta duke u perpjkur te levdoje ne qiell nje mjekerrcjap tejet tokesor qe gjarperohet ne toke te huaj. Patjeter se ai ketu ha, pi defekon dhe urinon ne ruge anale uterale dhe orale.

Fenomen vertet per tu permendur. Vetem nje moment ftese ne reflektim te bente kuptosh se tip ate tille s‘I ky hibridoforumisti nuk jane helmonjese por fecenxjerres nga gojet e tyre te liga. Duke I dhene rendesi fjaleve te tyre te varfera dhe te ceketa mendoj se jo vetem bie ne niveli e tyre baltor por edhe i jep pa dashur grada shovene nje njeri me nje QI per te ardhur keq.

Nese do ti ktheheshim serish argumentit te te rrrotulluarit rreth dickaje serisht te vjen ne mend dicka. Me kujtohet nje here nje kokerr budallai qe sillej verdale nj peme te thare tamam si kali ne leme…dhe ne nje fare menyre o vellezer Shqipetare pak a shume te gjithe po rrrotullohemi pas brockulave te ketije hibridi qe edhe sanco pancos I vjen anash.
Sot eshte koha “to be or not….” Ndaj ju lutem mos e ngacmoni plehun se me eshte krijuar pershtypja se po mbajme ere te gjithe. Po preken tema te cilat nuk duhen te marrin rendesi, ashtu si larvat e brezit te ri te pan mjekrrristave qe te perbashket me krishtin kane vetem planetin net e cilin na ka rene fati te jetojme perkohesisht te gjithe.
Kush ben lojen e krimbave mbase I pelqen nje jete tille.

Ky larva I forumit nese do te filloje te shpetoje gjithcka te tjen nga kalbezimi duhet te filloje te beje nje pune qe ja vlen ne jete. Psh nese do te behej nje pastrues dhe maxhordom i mjekerrcjapit te tije se sa per zedhens….mjere shovinizmi per keta larva se eshte ne pike te hallit.
Si nje nga figurat me te dashura te ketije forumi ( ne sensin e patriotizmit) I lutem Amoxil te mos e ndote me logon flamur me keta parazite qe per nje sufllaqe shesin e dhe nenat edhe motrat.

Postuar nga diabolic datë 25 Janar 2006 - 00:46:

Te lumte goja kuriozo... e ke thene me fuli si themi ne nga anet tona.

Postuar nga Cindi datë 25 Janar 2006 - 01:04:

Ore cuditem me dicka, si ka mundesi qe kaq kohe, me gjithe kete propagande, fjalor dhe botekuptim, ky Stelni nuk ka marre ndonje "Ban" ketu dhe e lene akoma te llomotise si ato grate e liga.

Postuar nga amoxil datë 25 Janar 2006 - 02:42:

Qe te gjithe jemi koshiente per qellimet antishqiptare te Janullatosit me asfaline greke qe i vjen nga pas.Une e solla kete teme pikerisht te bejme te ditur tek ata te rinj qe nuk e dine se si qendron e verteta,pavaresisht se disa antishqiptare ketu u munduan ta shtremberojne te verteten.Rendesi ka qe ne te gjithe na prek ne zemer kur dikush mundohet te na hudhi balte mbi fytyren tone,ne e dime dhe e diskriminojme 'QELLIMIN E MIRE PAQESOR" te grekerve ne Shqiperi ku me ane te fese mundohen te na mohojne origjinen tone.

Po sa vlere ka ta themi 100 here kur ne e dime te gjithe se gjithmone grekerit tremben per koshiencen tone sidomos vendosmerine tone qe nuk lejojme njeri te na shkeli deri ne vetmohim????????????

Problemi ekonomik nje dite do te zhduket ne Shqiperi.Cdo te bejne grekerit pasatj?
Ata per vete jane refugjate ne te gjithe globin tokesor,i gjen gjithandej.Kjo do te thote se edhe ata kane probleme ekonomike por nuke shprehin aq hapur si puna jone,pra smbetet se kane dicka me teper se ne por kane vite te liruar nga komunizmi me teper se sa ne mund te thuash.

Nqs do te ishin aq mire sa e heqin veten perse i gjen ne te gjithe Ameriken apo Kanadane refugjate ne nje numer shume te madh sa edhe lagjet e tyre greke i kane krijuar ashtu si ne shqiptaret???????????????????????

Me vjen keq te dashur shoke qe smund te sjell dot ketu harten ne te cilen studenteve te vitit 1992 te cilet shkuan ne greqi per te studiuar per prift nga bamiresia dhe zemra e madhe e janullatosit,u eshte treguar per te pare qellimin e vertete te tyre.Kjo harte ka qene provokimi pare qe u eshte bere ketyre studenteve per te pare se cili nga keta do ta percjelli pa problem kete provokim.

Harta eshte ne formen e lopes ne te cilen shkruhet ALVANIA.
Pastaj pak me poshte eshte gjoksi i lopes me ngjyre te erret pra i nxire ku lexohet VORIO EPIRI,dhe nga gjoksi rrjedhin pika gjaku pak me poshte ku nje gjarper me goje hapur eshte poshte gjirit me emrin GREECE.
Cfare tregon kjo?????????????????

Por neve smund te na bejne dot gje pervecse ndonje demtim te vogel sepse per pak me teper se kaq atyre u del pune me neve.
Nejse me vjen mire qe jam shqiptar dhe me vjen mire qe edhe juve ju vjen mire qe jeni shqiptar,ky eshte helmi qe greqia se kapercen dot dhe gjithmone ka per te ngelur me goje hap pavaresisht nga endrrat e saj me sy zgurllduar.Shqiperine e kane prekur dikur po sot smund ta prekin dot me
pervecse ndonje larve me fare te ngaterruar qe mund ta kete infektuar ne gjak si puna e Stenlit.

O stenli rrofte Shqiperia!
Do te vdesesh me infarkt ne zemer, hyre ne forum dhe lexo shprehjen time RROFTE SHQIPERIA, te vdekte Janulli e mbetsh pa te edhe te zencin shqiptaret me hu nga pas deri sa te dalin site gelldoqe. Haahahahahaahahahahahhahahahahahahahahahahahahahah
ahahahahahahahaahahhahaahahahahaahahahahahahahahah
ahahahahahha

RROFTE SHQIPERIA E POSHTE JANULLATOSI PER INAT TE GREKERVE SIDOMOS EDHE NJEHERE QE TE BEJ TE SIGURT QE TI BJERI INFARKT NE ZEMER ZOTIT STENLI .

Postuar nga myzeqari datë 25 Janar 2006 - 04:31:

Jo jo jo Xilo , me fal per shprehjen po ja ke fut por^"*es , ku e gjen gje kete Stenlin tone , bie rufeja ne ha*e ?
Jo ma thuaj ti mua bie ?

p.s Gjynaf qe do te na i fshijne mesazhet

Postuar nga Lela_Dr datë 25 Janar 2006 - 05:00:

C'fare nuk lexoke ke kjo teme, nga ofendimet ndaj stenlit, e deri ne forume greke.

Petriti ku e shikon Grekllikun ne kete forum ti???
Se mua s'po me duket aq grek.

Shume fjalor i padeshirueshem perdoret ne kete teme.
Do ti lutesha Moderatoreve te benin pak pastrim.

Postuar nga Stanley datë 25 Janar 2006 - 09:43:

Te shkretet ju!

Une cuditem me ju "shqiptaret e vertete".
Ju kam thene qe trupat greke kane pushtuar Korcen, Gjirokastren, Saranden dhe Permetin. Nderkohe, ne menyre te pandalshme, po i afrohen Beratit, Fierit dhe Vlores. Ka mundesi qe Exploren, ss1 etj t'i kapin ndersa largohen nga Fieri. Shpetoni kokat o te shkrete. Ne te njejten kohe

Presidenti i Greqise i ka dhene ultimatum Qeverise Shqiptare dhe dje ka pasur nje takim koke per koke me Janullatosin. Eshte biseduar se cfare ka bere ai deri tani. Janullatosi, me bindje te plote i tha: Te gjitha i bera. Kisha ndertova, Klinika perurova, Kopshte per femijet hapa, Shkolle te Ciklit te Ulet, te Mesem, te Larte, Fierit i dhashe ndertesen me te bukur ne qytet, Shkodres, Katedralen me te Bukur, Korces, gjithashtu, Vlores, Beratit, Sarandes, Lushnjes, Elbasanit, Pogradecit, Durresit, dhe se fundmi edhe Lezhes.

Ju kam thene: mos me shkruani fjale, beni vepra. Shporreni te mallkuarin. Si duroni qe ai t'ju pushtoje vendin tuaj dhe ju te rrini duarkryq? Levizni, mos rrini ne vend numero.

Ose, vazhdoni te shkruani ne kompjuter me shpresen se nje dite Ai do te largohet. Keshtu do te shpetoni njehere e mire.

Gjithashtu, fjalori juaj me ben te pyes veten: Pse keshtu qenkan "shqiptaret e vertete"?

Ta dini qe me vjen shume keq.

Jo, jo. S'me vjen keq fare.

Postuar nga ksenia datë 25 Janar 2006 - 13:06:

Me aq sa lexova me duket se disa po grinden me kembet e veta (Amoxili i pari qe here here behet edhe qesharak me shprehjet qe perdor)...
Duket qarte fryma AllaPetritKola qe mbizoteron ne kete teme dhe me vjen mire qe ne fund te fundit bashkimi ketu ka vetem nje emer "Shqiptarine"...
Per sa i perket Stenlit mua me duket se e keni kap kot fare me te (ose s'po e kuptoni ose s'doni ta beni kete, ose po i shkoni prapa ndonje teveqeli qe i bie daulles pa sebep) pasi ky i fundit nuk me duket se mbron Janullatosin por fene te cilen ka (fenomen ky qe ndodh edhe me te tjere). Stenli sjell fakte dhe ju ne vend qe t'i hidhni poshte ato me fakte te tjera te argumentuara i bini njeri kalit tjeteri patkoit...
Disa here lexova parrulla te Stenlit te tipit "SHPORRENI JANULLATOSIN NGA SHQIPERIA!!!"...
Ulni gjakrat sepse kam pershtypjen qe kjo eshte arsyeja qe jeni verbuar e mesazhet e shkruara shqip nga anetare ju duken greqisht...

p.s Pet. S'jam e shitur

Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.