Forumi Horizont Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)

Postuar nga lost_soul datë 24 Shkurt 2006 - 20:20:

Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven

Sipas teje duhet te zere dhe Januli vend ne histori???
Injorimi do te ishte shuplaka me e mire per kete lloj figure..Analizimi u shton vlerat..

injorimi, eshte frytdhenes tek ato qe mburren, jo tek ato qe shkaktojne dem, perndryshe demtuesi mbetet i patrazuar...
une mendoj qe eshte mire te analizohet dhe t'i hapen sadopak syte popullit te pergjumur shqiptar. analizimi ia shton famen, por negative ama.... -3, -4, -5....

Postuar nga LIS datë 24 Shkurt 2006 - 21:41:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
stenliiiiii te pershendes me kengen SHQIPEEEEEEEEEEEEEE O SA MIR ME QEN SHQIPTAR KUQ E ZI LE TE LYHET BOTAAAAA

Edashur analiste , mbase nuk e ke degjuar nje kenge greke qe thote ( ....olo to kozmo tha ta vapso galazia ke lefko ............) qe perkthehet : gjithe boten do ta ngjyej bardhe e blu ...
Bota nuk ka nevoje te ngjyroset me ngjyra , por ka nevoje per me shume tolerance e dashuri midis njerezve , se Zoti e ka ngjyrosur boten me ngjyrat me te bukura , por njeriu po i shkaterron dale ngadale ato .

Postuar nga amoxil datë 24 Shkurt 2006 - 21:47:

Citim:
Po citoj ato që tha LIS

Edashur analiste , mbase nuk e ke degjuar nje kenge greke qe thote ( ....olo to kozmo tha ta vapso galazia ke lefko ............) qe perkthehet : gjithe boten do ta ngjyej bardhe e blu ...
Bota nuk ka nevoje te ngjyroset me ngjyra , por ka nevoje per me shume tolerance e dashuri midis njerezve , se Zoti e ka ngjyrosur boten me ngjyrat me te bukura , por njeriu po i shkaterron dale ngadale ato .

Pranej i lyu pallatet e tirones Edi Rama nga frika se mos i lynte greku bardh e blu edhe ia futi ylber fare.

Postuar nga astras datë 24 Shkurt 2006 - 22:55:

Citim:
Po citoj ato që tha LIS

A e di pse nuk mbaj per avatar logon e flamurit Shqiptar? Sepse nuk e ndjej veten te denje te perfaqsoj veete me ate simbol per te cilin eshte derdhur gjak ne shekuj(duke mbrojtur vendin) por nuk gjykoj te tjeret qe e mbajne dmth patriotet.
Pergjithsisht tipa si ti jane nga ata qe i thoshin grekeve qe ne Shqiperi nuk as djathe qe atyre ti vinte keq dhe ti jepnin per te ngrene ndonje gjysem pule me shume (pule e rritur fort me hormone).

Une do te sugjeroja ta hiqje flamurin nga vendi e rezervuar per avatar.
Ti dhe tipa si ti e felliqin.
Na shkruake dhe greqisht ti.
Une te kujtoj se nje nga parrullat ne lokale ne USA shume vjet me pare ishte : "Jashte greket dhe minjte"...mbase kete duhet te besh edhe ti ne kete forum nese nuk e ndien veten shqiptar.

Postuar nga Klodel datë 25 Shkurt 2006 - 00:37:

Fluturo ti shqipe mbi qiellin shqiptar
Lirine e vendit tim nga krahet e tua e kam marre
Krenarine nga kalldremet e Gjirokastres mora
Dhe bucita me jehone lajmin
Ne malesi e cova
Te degjoj Vlora e kuqe
Se flamuri yne me gjak
Nga ai shesh i bekuar
Une lirine kam marre
Nga Shkodra jam me lot
Nga dibra Bujare
Le te bucasi jehona
Ne te me te bukuren toke shqiptare

Hapi krahet shqipe
Se shpirti me eshte mbushur
Me shqiptare e pi rakine
Me ty kembekryq jam ulur
Po degjoj ison labe,
Jehonen e malesise
O sa mir me ken shqiptar
Me Ken prej Shqiperise
O sa mire me i thene botes
Une vij nga Shqiperia
Ketu kam gjuhen time
Kam zakonet e mia
O sa mire me ken shqiptar une gjithe jeten do ta them
Une kam lindur ketu, shqiptar do jem gjithmone
Shqipe
Hapi krahet ti fluturo tani
Hapi krahet shqipe per mbi Shqiperi
Hapi krahet shqipe fluturo
Jam shqiptar
Nga sokaku i Beratit
E kam gjakun kuq e zi
Nga Skrapari raki pi
Shqipe ti e di
Jeten per ty jap
Shqipe ti e di
Shpirtin ta kam fal

Per kete toke te bekuar
Ushtare te shqiponjes
Plava dhe Gucia, Myzeqeja dhe Malesia
Nga Ulqini, Tivari, Prishtina Gostivari,
Nga Tetova Kumanova, gjithe ushtaret sot i mblodha
Per ty shqipe
Dhe vallen do ta hedh
Mbi male do kercej dhe mbi fusha do defrej
Ndaj le te fryhet ky sokol le te derdhet buna
Kuq e zi te lyhet bota per kete flamur
Ndaj cohu shqiptar
Koken mbaje lart

Ndaj cohu shqiptar
Te jesh gjithmone krenar
Per kete toke, per kete qiell
Dhe kurre mos ta harrosh
Je bir i shqipes dhe per te do fluturosh

Postuar nga amoxil datë 25 Shkurt 2006 - 00:55:

Ska rendesi se gabojne ca te rinj ne gjykimet e tyre te shpejta duke i hudhur balte e beshtyme ftyres se vet rendesi ka te jemi ne me shume qe e dime mire historine dhe ti ndihmojme ata te jene ne te njejtin nivel informativ dhe sigurisht eshte per detyre e ketij forumi te japi shembullin e tij si forum shqiptar per kedo qe e lexon dhe na nderon me pjesemarrjen e tij.Rinia shqiptare ka nevoje per frymezim dhe perkrahje sepse ne shpirt te gjithe jemi te paster dhe te bindur per ......he ,
per nderin e ketij kombi qe perfaqesojme!

PERSHENDETJE TE GJITHE VELLEZERVE TE MIJ,RROFTE SHQIPERIA.

Postuar nga Petrit Kola datë 25 Shkurt 2006 - 00:55:

Gajdet, e di kujt i thone gajdet...

Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven
Dhe ne se Janullatosi vertete nuk ka vlera sic e keni prezantuar Ju, mbas kaq faqesh postimesh e diskutimesh Ai behet nje person i rendesishem..Nuk ka rendesi per mire apo per keq, fakti qe emri i tij eshte kaq popullor ne Forum, madje dhe ne temat e para prezantuese te Forumit,kjo do te thote qe ai paska zene vend ne Histori....vazhdoni miqte e mi se mire e keni..

Sa per Stenlin, une e di qe eshte shqiptar dhe madje nga ata shqiptaret teper te respektuar..Ne fund te fundit ka nje identitet..dhe jo si disa te tjere te kesaj teme qe jane ne kerkim te identitetit.

Ne nuk diskutojme tashme. Ne tallim gajdet me Qillomandrone dhe sherbetorin e tije dhe kjo ju vret shume. Pra eshte kthyer ne objekt humori.

Dhe une mendoje qe me qe e ndriti kishen shqiptare, ky Qillomandroja, sikur te fillonte pune ne estraden e Korcesh mire do bente, qe t'ja ngrinte pakez nivelin....

Kush eshte dakort qe Qillomandroja te fillonte pune ne estraden e Korcesh, te ngrije doren...

Postuar nga diabolic datë 25 Shkurt 2006 - 01:26:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
Fluturo ti shqipe mbi qiellin shqiptar
Lirine e vendit tim nga krahet e tua e kam marre
Krenarine nga kalldremet e Gjirokastres mora
Dhe bucita me jehone lajmin
Ne malesi e cova
Te degjoj Vlora e kuqe
Se flamuri yne me gjak
Nga ai shesh i bekuar
Une lirine kam marre
Nga Shkodra jam me lot
Nga dibra Bujare
Le te bucasi jehona
Ne te me te bukuren toke shqiptare

Hapi krahet shqipe
Se shpirti me eshte mbushur
Me shqiptare e pi rakine
Me ty kembekryq jam ulur
Po degjoj ison labe,
Jehonen e malesise
O sa mir me ken shqiptar
Me Ken prej Shqiperise
O sa mire me i thene botes
Une vij nga Shqiperia
Ketu kam gjuhen time
Kam zakonet e mia
O sa mire me ken shqiptar une gjithe jeten do ta them
Une kam lindur ketu, shqiptar do jem gjithmone
Shqipe
Hapi krahet ti fluturo tani
Hapi krahet shqipe per mbi Shqiperi
Hapi krahet shqipe fluturo
Jam shqiptar
Nga sokaku i Beratit
E kam gjakun kuq e zi
Nga Skrapari raki pi
Shqipe ti e di
Jeten per ty jap
Shqipe ti e di
Shpirtin ta kam fal

Per kete toke te bekuar
Ushtare te shqiponjes
Plava dhe Gucia, Myzeqeja dhe Malesia
Nga Ulqini, Tivari, Prishtina Gostivari,
Nga Tetova Kumanova, gjithe ushtaret sot i mblodha
Per ty shqipe
Dhe vallen do ta hedh
Mbi male do kercej dhe mbi fusha do defrej
Ndaj le te fryhet ky sokol le te derdhet buna
Kuq e zi te lyhet bota per kete flamur
Ndaj cohu shqiptar
Koken mbaje lart

Ndaj cohu shqiptar
Te jesh gjithmone krenar
Per kete toke, per kete qiell
Dhe kurre mos ta harrosh
Je bir i shqipes dhe per te do fluturosh

Nje big kiss per analiste... dhe nje tuf me jonxhe qe ta hane ***** si stenli dhe miqte e tij.Ju lutem duhet te heqim ***** nga forumi dhe nga shqiperia plehren e madhe me emrin qillomandro.

Postuar nga myzeqari datë 25 Shkurt 2006 - 01:32:

Kudo qe do jene mesazhe problematike , me fyerje dhe sharje direkte dhe indirekte do fshihen pa paralajmerim , mundohuni te diskutoni mbi baza te civilizuara.
Ju flm

Postuar nga ss1 datë 26 Shkurt 2006 - 15:29:

Pershendetje analiste kisha kohe pa e degjuar. Miqte e mi te forumit njerez qe e urrejne vendin tone do te kete gjithmone por me e keqja eshte se ata gjejne ne shqiperi bashkpuntore dhe ke te e ka vertetuar historia qe ne kohet me te vjetra,nuk eshte nevoja ti permend te gjithe tradhetaret se atanji fytyre kane.me pare duhet ti thyejme turinjte tradhetise dhe keshtu do ta kemi me te lehte qe armikun ta largojme,keshtu duhet te ndodhe dhe me janullen nese ai do te mbetet i vetem c'do te beje? Fluturo ti shqipe mbi qiellin shqiptar,nga Preveza ne Presheve,nga Janina ne Tivar.Autori te me fale per kete ndryshim te vogel

Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.