Forumi Horizont Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)

Postuar nga Stanley datë 13 Mars 2006 - 01:50:

Erdha prape.

Po c'kemi more miq te forumit. U be tere kjo kohe qe nuk jemi "pare". Sa me ka marre malli te flas me ju. Me beni me te zgjuar, me te shkathet dhe me objektiv. Keni vlera.

Nejse. Kam nje lajm shume te hidhur per ju.

Janullatosi u zgjodh President i Keshillit Boteror te Kishave. Uau.

E kuptoni mo? Merrni vesh? Ju mbushet qypi? Ju iken idiotizmi?

Keshilli BOTEROR i Kishave. O Zot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne fakt alternativat ishin Dy.

Janullatosi dhe .................

Dhe Nikolla Marku. Te bien daullet. Te kendojne bilbilat. Te hidhet vallja. Kendoni, Recitoni.

Por........... rezultati ishte shume zhgenjyes.

Humbi Nikolla, qe ju befte nena.

Gjithashtu, ai qe ka vene ato fotografite, do te ishte me mire qe te lexonte se cfare shkruhej per Janullatosin. Por faktet ju vrasin, ju bejne te vuani.
Anastasi po nderohet nga gjithe bota. Urrehet nga disa nga ata per te cilet po ben gjithe ato gjera. Mjere ju dhe Lum ai sepse nuk po ben asgje nga ato shpifjet tuaja. Njerez te shpifur.

Nje alternative tjeter ishte edhe E verteta, i Tereshenjti, I teredituri, qe s'ka se kush te jete tjeter vec Petrit xha Koles. Por, ne te nuk u gjet asnje gje e vertete dhe keshtu mijera anetare qe moren pjese ne Konferencen e Brazilit e perjashtuan qe ne seancen e pare.

Mjaft shkrojta. Per kete qe shkrova me siper gjeni informacion me te bollshem ne website e KOASH qe faleminderit Amoxil, e keni ne faqen 6 te kesaj teme.

Po Diabolic c'behet? Apo po merret me ndonje djallushke?
Te fala bejini.

Tata edhe une te pershendes.

Ju pershendes qe te gjitheve duke ju uruar qe t'i vini gishtin kokes dhe t'i kaloni Kreshmet e Pashkes me pendim dhe lutje, jo me sharje dhe urrejtje.
Apo nuk e dini qe ka filluar Kreshma? Duhet ta dini sepse babi Nikolla duhet tjua kete thene qe te rriteni shpirterisht.

Duke ju uruar qe Pashka dhe Ngjallja e Krishtit te na gjeje shendoshe e mire, po e mbyll mesazhin e sotshem, duke pritur per ndonje pergjigje tuajen me fakte, realitete, dhe jo mendime dhe supozime. OK?

Mendohuni mire.

Postuar nga Petrit Kola datë 13 Mars 2006 - 03:44:

Te gjithe...

Stenli mire se na erdhe dhe shpresoje qe shtatzania te kaloi pa shume probleme...

Te gjithe pedofilat, pederasat dhe greket jane gezuar qe Qillomandroja na u zgjodhe i pari i tyre... (Fakt.....)
Ja pershembull, nje nga ato kisha qe e zgjodhen, anglikanja, ka zgjedhur ne krye nje prifte homoseksual qe ndau gruan e tije me te cilen kishte dy femije dhe u martua me dashnorin (burre)... (Fakt, jo hamendje, jo opinion...)

Postuar nga Petrit Kola datë 13 Mars 2006 - 03:47:

Ja dhe Stenli gjate shtatzanise...

Stenli na nise nje foto te diteve te fundit. Ate me Qillomandron tek koka e krevatit, ne martenitet...

Postuar nga amoxil datë 13 Mars 2006 - 03:47:

të argëtohesh me stenlin nuk besoj se do jet krim.....
mirë se na gjete o xhokeri i forumit....

Postuar nga Green_Mamba datë 13 Mars 2006 - 03:54:

Ore po c'mund te pjelle ky tipi valle. Mbase dhe femija ose mostra a c'drqin do pjelle do te kete mjeker?

Ky stenli duhet te jete mamaja e lumtur mga gezimi qe babi anastasi u be shef i madh.
Hajt ne koke te tates se kushedi ngel shtazane edhe ai.

Postuar nga lost_soul datë 13 Mars 2006 - 04:02:

...s'e paskam ditur qe edhe te vdekurit u bekan kryetare...

e cfare do te thote kjo fundja... qe u be i mire per shqiptaret ????

Postuar nga WOLF_CUB datë 13 Mars 2006 - 04:05:

Kam pasur nje merak te kahershem. Ta mberthej fort me te dyja duart nga mjekra ate anastasin dhe me pas tja shkul deri sa ti ripet dhe lekura.
keta qoset e tij stenli dhe tata besoj se nukkane fare. pastaj edhe ne pacin anastasi nu i lejon te pa depiluara.

Postuar nga Stanley datë 13 Mars 2006 - 04:27:

Sa idiote!

Si nuk folet njehere si burra!
Kaq te trashe te jeni? Une po ju flas me fakte, ndersa ju vetem ofendoni.
Vazhdoni te ofendoni se keshtu e keni shume mire.

Petrit, te them te drejten je njeriu me medioker qe kam lexuar ndonjehere.
Mos te te vije keq.

Urrejtja eshte e djallit.

Ju te djallit jeni?

Postuar nga WOLF_CUB datë 13 Mars 2006 - 04:30:

Re: Sa idiote!

Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli

Mos te te vije keq.

Ju te djallit jeni?

Jo moj moter jo! ne nuk jemi te djallit por te Shqiperise. Ti moj qene je e atij djallit me mjekerr

Postuar nga lost_soul datë 13 Mars 2006 - 04:34:

Re: Sa idiote!

Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli

Mos te te vije keq.

Ju te djallit jeni?

po ti mer njeri qe ofendon i kujt je atehere, nuk je i djallit???

askush nuk e mohon zotesine e janullatosit per t'u bere kryetar... por gjithmone e perseris ai eshte ushunjze per shqiptaret.. e more vesh.. kjo ka rendesi per ne...

Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.