Forumi Horizont | Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit » Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)
Më pëlqen stenli kur humbet temperamentin e saj......duket dhe e shpreh fare qartë si grat me barr......fazat që kalojnë dmth......
Hej Stenli...
Stenli mire se na erdhe dhe shpresoje qe shtatzania te kaloi pa shume probleme...
Te gjithe pedofilat, pederasat dhe greket jane gezuar qe Qillomandroja na u zgjodhe i pari i tyre... (Fakt.....)
Ja pershembull, nje nga ato kisha qe e zgjodhen, anglikanja, ka zgjedhur ne krye nje prifte homoseksual qe ndau gruan e tije me te cilen kishte dy femije dhe u martua me dashnorin (burre)... (Fakt, jo hamendje, jo opinion...)
E po une nuk jam nderzyer me Qillomandron qe te jem "inteligjent" si puna jote. Te pa fat takemi jone. S'ke ci ben...
Kalamajte si i ke...?
I lutem moderatoreve ose admineve te marrin masa per tja hequr kete avatar tata-s. Flamuri une nuk mund te perdhoset duke u perdorur nga maskarenjte tille.
Kerkoj perkrahjen edhe te antareve te tjere te forumit.
bashkohem me mendimin e WOLF_CUB..
s'kemi nevoje per hipokrite ne kete forum... kjo eshte fyerje per te gjithe...
Gjithashtu..bashkohem me mendimin e lost soul..dhe anetareve te tjere.
Te nderuar anatare te stafit te Forumit Horizont.
Ne vecanti Adiministratorit dhe Moderatorit perkates.
Te pakten kemi te drejten e marrjes se nje pergjigje. Jemi tre vete qe kemi te njejten kerkese?
Flamuri yne nuk eshte maske qe ta mbajen shovenet.
Faleminderit
PErshendetje te gjithve.Stenli une nuk arrij te kuptoj pse duhet te gezohemi per zgjegjen e janulles,ai nuk eshte shqiptar eshte theshte nje puntor i bindur i asfalise i po arrin aty edhe fale funderrinave te kombit tone.Ne sjemi te djallit jemi bijte e vertet te shqiponjes,po ti? hej amoksil nuk ja vlen te merresh me adoloshent si tata qe si kana rene akoma dhembet e qumshtit,ai se bashku me disa te tjere as qe e dine kush eshte greku ne te vertet.Dikush aty na permendi rracizmin,po ku ka rracista me te medhenj se greket,kus ka qene ketu e di e dine dhe shume prifterinj shqiptar se si jane trajtuar nga koleget etyre greke po ata nuk flasin se mund te humbin vendin e punes.Sa keq qe me vjene qe shqiptare dhe bij shqiptaresh punojne me mish e me shpirte per nji te huaj qe ne te ardhmen kur te mos i duhen me do i flakin ne plera si gjera pa vlere.
Per stenlin vetem pavioni 17 i te cmendurve mund te verifikoje semundjen e tij,paste ndjese familja.
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Per stenlin vetem pavioni 17 i te cmendurve mund te verifikoje semundjen e tij,paste ndjese familja.
Mendim shume i pjekur...
Citim:
Po citoj ato që tha WOLF_CUB
Une them te presim njehere se c'do pjelle pastaj shohim e bejme.
Duhet durim me keta ish te virgjerit e anastasit se thone se pjelljen e pare e kane me siklet....
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit » Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.