Forumi Horizont Gjithsej 718 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)

Postuar nga katia datë 20 Tetor 2005 - 00:51:

Re: Katia

Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be
Nuk e dija qe gezoja kaq shume rrespekt ne forum , zakonisht moderatoret jane te urryer.

Seriozisht tani,

Katia, siç e kam thene edhe me pare , une e kuptoj shume mire rrevolten e disa personave ketu ne lidhje me disa prononcime te Stenlit apo siç mund te thonte dikush, me qellimet e tij.

Por gjithesesi kjo nuk autorizon vulgaritetin apo analizat biografike ndaj kundeshtarit.
Nuk kemi pse te ofendojme, mallkojme apo ironizojme tjetrin vetem sepse ai mendon dhe shpreh diçka ndryshe nga ajo qe mendojme ne.
Duhet qe fakteve t'u pergjigjemi fakte ose t'i provojme me fakte si pseudofakte ose thjeshte te japim opinionin tone por pa perdorur ofendime.

Sa per ate qe thoni ju, se kemi te bejme me nje propagande shoviniste antishqiptare edhe une jam i mendimit qe s'duhet lejuar.
Por te jete valle e tille?!
Une nuk e marr pergjegjsine e te gjykuarit, Stafi do te kete fjalen e fundit.

Mendimi im personal (dhe kjo per te mos dale nga tema ) ne lidhje me Janullatosin eshte se qenia e tij ne krye te Kishes Ortodokse Shqiptare , eshte e papranueshme por duhet te jene Ortodokset dhe prifterinjt shqiptar qe duhet ta ngrejne zerin per kete pune.
Siç edhe po e bejne...

Te tere ju ketu ne forum duhet te keni edhe diçka tjeter parasysh ne lidhje me mbarevajtjen e debateve.
Qe moderatori, ne kete rast une dhe Sabina, mund te jete edhe me i rrepte duke fshire te gjithe postimin ne te cilen gjendet edhe me e vogla fjale fyese, biles e kemi me kollaj dhe lehtesojme serverin... por s'eshte ky qellimi yne!
Prandaj, ju lutem permbahuni nga analizat personale.

Gjithe te mirat.
erzeni

Jam plotesisht dakord me ty. Vtem do te lutesha te mos i merrje shume ne konsiderate keto qe quhen fyerje. Personale nuk mund te jete besoj; por vec reflekse te permbajtejes se shkrimeve tetje. Une te lutem behu dhe pak tolerant dhe lere te shohim ku do i veje filli kesaleje puen.
Le te jete ky neforum "delja e zeze" e fyerjeve" (provizorisht).
Nuk e di por une pergjitheseisht nuk perdor fjalor te teille. madje nuk me rastis thuajse kurre....me kete tipin me duket se nuk them as 5 % tr atyre qe dua te them.

Gjithsesi e kupoj poziten tende.
Urime dhe pune te mbare.

Ps: po mund beja dhe ti Stenli keto pyetje (do me beje nje favor)

Gjithsej 718 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.