Forumi Horizont Gjithsej 718 faqe: « E parë ... « 465 466 467 468 469 470 471 472 473 [474] 475 476 477 478 479 480 481 482 483 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)

Postuar nga freespirit datë 17 Mars 2006 - 22:25:

Faleminderit per konsideraten por realiteti dhe ndershmeria e tepert gjithmon jane luftuar nga shoqeria. Megjithate une do te them ate qe kam per te thene pa fyer the injoruar njeri. Ajo qe kam shkruar po ta lexosh me vemendje ka nje kuptim shume te rendesishem qe do ta spjegoj si me poshte dhe me hapur se mbase spo me kuptoni. Pse te me vij turp apo se them te verteten, epo nuk habitem me teknikat Enveriste qe kan per synim dekurajimin dhe thyerjen e shpritit te lire si dhe te se vertetes. Te gjithe jemi patriot bile ca nga ne jane me vepra me shume se me fjale. Shqipetaret ne greqi jane si skllever dhe kete e dime sepse jane ne kushte shume te keqia megjithate prap nuk kthehen ne vendin tone te dashur. Pse pyes une? Mos valle me mire sklllav tek Greku por me nje mundesi per te rregulluar te ardhmen apo ate te femijeve. Apo mos valle fjala skllav merr nje kuptim me definitiv ne shqiperi. Me fjale te tjera me mire sllav ne vend te huaj se ne vendin tone sepse vendet e huaja sot na e kane dhene nje mundesi me te mire se vendi yne sot, qofte edhe greqia qe i ka trajtuar shqipetaret shume keq.Tani ju po kapeni dhe po gjykoni fjalite e mia nje nga nje dhe jo kuptimin e asaj qe kam shkruar ne teresi. Prandaj do te shtoj: Largimi i Janullatosit eshte ceshtje politike. Ta zeme se ne si popull do te degjohemi dhe pa marre parasysh resultatin fakti se ne do te degjohemi do te kete pasoja shume te medha per shqipetaret ne Greqi. Me fjale te tjera ne nuk jemi ne kushte per te kerkuar dicka sepse ne lozim me rregulla te vendosura nga dikush tjeter, ne kete rast qeveria jone dhe shteti grek. Kur varesh nga dikush dhe s'ke autoritet je i detyruar ta hedhesh vallen sic duan te tjeret. Nga kjo vjen edhe kuptimi i asaj shprehjes se mesiperme( ....... grini sallat) sepse nuk kemi fuqi te ndryshojme gje sepse qeveria jone sna degjon e sna ka perfillur ndonjehere dhe plus jemi te kapu si miu ne cark. Thashe ne mund te shfryjme e te votojme sa te duam por ne fund ka rendesi vetem RESULTATI dhe duke konsideruar gjithe ato qe thashe me lart me duket e pamundur qe ai mund te largohet. Do te doja qe gjithe ate urrejtjen qe kemi ndaj grekut ta shprehnim me shume ndaj qeverise shqipetare se ne fund te fundit ata s'jane per ne perderisa na kane lene ne keto kushte ku s'kemi asnje lloj fuqie apo autoriteti dhe asnje lloj zgjedhje te lire. Ne vazhdojme te vuajme pasojat e zgjedhjeve egoiste qe ka bere qeveria jone qe ne fillimet e saj.
pershendetje

Gjithsej 718 faqe: « E parë ... « 465 466 467 468 469 470 471 472 473 [474] 475 476 477 478 479 480 481 482 483 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.