Forumi Horizont | Gjithsej 61 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit » Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pyetje - pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17066)
varet ne cfar gjendje shpirterore jam
ku do doje te ishe ne kto momente
do te doja te isha ne shqiperi ...
Sa je vetvetja ne forum nga 1 deri ne 10 ? (une e tejkaloj per vete)
kur te martoj vellain pse jo
te pelqen te vishesh me fustan te bardhe?
jam vesh iher dhe me ka mjaftuar
pse dy polet e kunderta terhiqen ?
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
do te doja te isha ne shqiperi ...
Sa je vetvetja ne forum nga 1 deri ne 10 ? (une e tejkaloj per vete)
se plotsoj njera tjetren
tju them naten e mir sju mbetet hatri ?
Citim:
jam vesh iher dhe me ka mjaftuar![]()
pse dy polet e kunderta terhiqen ?
Antip na mbetet po cte bejme naten e mire e gjume te embel ...ceci une seksi jam gjithmon moj goce dhe sidomos ne kete ore e di vete ti
ku do i ikim per fundin e vitit Germani o Angli?
Citim:
Antip na mbetet po cte bejmenaten e mire e gjume te embel ...ceci une seksi jam gjithmon moj goce dhe sidomos ne kete ore e di vete ti
![]()
ku do i ikim per fundin e vitit Germani o Angli?
jo sme ngelet po i marrim ne radhe nje here ne germani nje here ne angli e pastaj fillojme nga fillim angli e germani bashke kam vetem problem me kohen duhet me marr la perla pesante se bon ftohte
Je neser ne pune ti shoqe ?
Po,jam.
Po ti?
pune ( un ne pune jam gjithmon , nuk pertoj hiç apo s'kam edhe nja 3 ore jasht orarit neser )
a te duket vetja dembel/e
hahaha themi per pune shteti ne jo per pune private hahahaha hip e zbrit...
kujt Vipi i ngjani?
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
pune ( un ne pune jam gjithmon , nuk pertoj hiç apo s'kam edhe nja 3 ore jasht orarit neser )![]()
a te duket vetja dembel/e
Citim:
kujt Vipi i ngjani?
Citim:
kujt Vipi i ngjani?
Citim:
Del Pieros ( si me e pas vlla binjak )![]()
qe ta bosh nji pune mire ....... duhet vullnet apo pasion ? [/B]
Une fitova vetem nje bast
Sa here qe vej baste me ket komshiun tim fitoj
Pse kam pershtypjen sikur po martohet dikush?
alarm fallco ( te paska shku menja ... per dasem m'duket )
ç'far vallesh pelqen ?
ZUK
Kape nje te kuptosh si kercehet
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gjzze_QH8KA?fs=1&hl=fr_FR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gjzze_QH8KA?fs=1&hl=fr_FR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Te pelqen?
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
ZUK![]()
Kape nje te kuptosh si kercehet
Te pelqen?![]()
shume .......
<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jvQgBrQnqzk?fs=1&hl=en_US&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jvQgBrQnqzk?fs=1&hl=en_US&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>
do ishe kundra te vazhdonim me kte ??
Citim:
ika une se me keto lloj kercimesh na fut ne mendime te keqija![]()
do me falni mua se me prte shpirti im serioz ?
Citim:
![]()
shume .......
do ishe kundra te vazhdonim me kte ??
Citim:
Uaaa kjoIk zemra ik se per ty paska qene kjo dynja
Me kujtove Parisin çdo 1 ore telPa permundur tel e oreve te vona...
![]()
![]()
Citim:
moj goce ke natarru dhome se ska mundesi oret e vona une isha tull ne gjume me kalamonin ...ej bela me kete anglishtja ime o si e Sales me thesk elbasani ajo ishte anglishte me theks amerikoni qe ke nigju ti ishte ai petersoni i dhomes afer ...
ku o al74 ?
Citim:
moj goce ke natarru dhome se ska mundesi oret e vona une isha tull ne gjume me kalamonin ...ej bela me kete anglishtja ime o si e Sales me thesk elbasani ajo ishte anglishte me theks amerikoni qe ke nigju ti ishte ai petersoni i dhomes afer ...
ku o al74 ?
Citim:
Uaaa kjoIk zemra ik se per ty paska qene kjo dynja
Me kujtove Parisin çdo 1 ore telPa permundur tel e oreve te vona...
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
do jete duke pi hashash
bete gici mici sot?
vallaj se di
ca o "turned on"?
Ngrefje ne rastin ne fjale.
Filmat shqiptare jane te pasuksesshem sepse jane shqip (per publik te vogel) apo sepse s'dine ti bejne?
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ngrefje ne rastin ne fjale.
Filmat shqiptare jane te pasuksesshem sepse jane shqip (per publik te vogel) apo sepse s'dine ti bejne?
Me ka ra turni trete
A mund te konsiderohet Edi Rama autor i politikes se konfrontit qe po shkakton publikimin e lidhjeve ekonomiko-kriminale ne te dyja anet e politikes shqiptare?
Citim:
Me ka ra turni trete
A mund te konsiderohet Edi Rama autor i politikes se konfrontit qe po shkakton publikimin e lidhjeve ekonomiko-kriminale ne te dyja anet e politikes shqiptare?
Heret do fle, ne oren 7-8.
Po mendoja sot, fjala prashitje ka te beje me preshin?
Citim:
Heret do fle, ne oren 7-8.
Po mendoja sot, fjala prashitje ka te beje me preshin?
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ai/ajo qe e ben me shume zhurme![]()
fryrje barku?
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
Qka este kjo o angel, mos e ke fjalen per shtatezene, apo stervitje?
Me sa page mujore do te kenaqeshit?
50 ora :p ca vendi ze paraja ne jeten tuaj?
Te parim themi me shpirt por kur duam te hiqemi ato qe sjemi theni"sna interesojne "hahahah
pse ju cunat kur shikoni nje femer qe ju parakalon me makine e shkreta o vone per pune kerkoni me cdo kusht ta parakaloni dhe pse ju spo ikni ne pune (ai me benz ajo me audi)...
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
amor, kur je turned on.. si ja ben per te heq taksiratin?
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Dal e ngacmoj çunat e forumit ketu tek kjo tema me pyetje seksi.
Je materialist/-e?
Mire qe me paralajmerove sepse sa isha bere gati te te ngacmoja seksualisht.
Dhe me kete pyetjen tende po nenkupton qe une shkoj te bej pazar? Ehhh, mo turtull...beqarlleku s'ka supermarket. Ne makinetat e chipsave s'mund t'i shohesh etiketen derisa ta blesh.
Ti i sheh etiketat?
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Mire qe me paralajmerove sepse sa isha bere gati te te ngacmoja seksualisht.![]()
Ti i sheh etiketat?![]()
Flm per informimin tend te forcuar nga kembenguljet e mija.
S'ka pyetje, s'ka pergjigje!
* * *
Pse i thone ke ajo kenga "Dy dele treqind pare"? Kushtonte nje dele 150 pare?
S'ishte paja e nuses aq?
Ke qene ne ndonje dasem shqiptare keto kohe?
Jo. Ka nja 5 vjet dhe ajo u be shume "zyrtare" Me lluks-harxhim (sa per te thane Bota, Cfare dasme bani)!!!
* * *
Si mendon, kane me lezet dasmat?
Amor mos ban kesoj pyetjesh he te keqen se spo le njeri pa i than martohu qe te shkoj ne dasem asnje sakrifice nga shqonia (vizo&compani)
e di qe u ndie mungesa jote Amor ?
Do martohem une, Bionde, u pa puna.
Se kam pasur shume mendjen kendej Bionde, pune e halle te tjera. Ty si te kam? Ma ia ke mbajtur doren mire Cécé-se? Eshte bere nje gjumaçe keto kohet e fundit ajo!
Dasmat kane lezet kur jane te bera ne nje rreth te ngushte ku behet qejf dhe s'shihet shume etiketa dasmore.
Ti je martuar me dasem tradicionale?
Gjithsej 61 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit » Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.