Forumi Horizont Gjithsej 32 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 313 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- Ekziston racizmi ne shqiperi??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8878)

Postuar nga amoxil datë 18 Gusht 2005 - 18:36:

avokate popullit.......

Postuar nga Demokrate4ever datë 18 Gusht 2005 - 22:41:

Me mire avokate se gjykates ne kohet e sotme !

Postuar nga oliinter datë 19 Gusht 2005 - 01:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Me mire avokate se gjykates ne kohet e sotme !

epo pa njeren prej tyre nuk egziston tjetra demokrate, por ti ke bere zgjedhjen e duhur.

Postuar nga Gela datë 19 Gusht 2005 - 12:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Jo Gela, racizmi eshte pjese perberese e deskriminimit.

Ashtu si ty edhe une e kuptoj shume mire qe ky term perdoret gabimisht ne Shqiperi.
Po citoj nga mesazhi yt:
"prandaj dhe ne shume here keto i perdorim si nje tem te vetem, per te kursyer me shume kohe dhe fjale te teperta"

Fjalet jane formuar dhe perdoren per tu shprehur me mire,por cfare i pengon shqiptaret te mos perdorin fjalet me qellimin e duhur. Apo ju duhet te ruajne fuqite dhe kohen per tu mare me politike dhe me thashethemet e botes??!!

Kela ,nendirektoria eshte pjese perberse e direktoris( te pakten kshu e mbaj mend une nga ato ore te pakta informatike qe kam bere)

Mos harro e dashur, qe jemi ne nje forum. S'kam kohen e duhur per sterhollime , as nervat e duhura, pastaj jo te gjithe kane aftesine te shprehin ate qe mendojne dhe ashtu sic e mendojne

Thashethemet egzistojne kudo! Fundja pse futen ne forume keta? ja mi per ate cik thashethem

Postuar nga amoxil datë 19 Gusht 2005 - 17:13:

mire qe e dike rendesine e avokates!Mos e humb shternoje fort. hiihihihhiihiiiihihiihiihihihihihihiihiihihihhihii
hiiihihihiihiihihihihihiii

:qenush::qenush:

Postuar nga Demokrate4ever datë 19 Gusht 2005 - 21:09:

Me shtrengua fort kam frike se i merret fryma

Postuar nga amoxil datë 20 Gusht 2005 - 02:57:

Jepi, jepi pa frik se ka elasticitet ai profesion.....

Postuar nga ~!cudi-e-mesme!~ datë 20 Gusht 2005 - 07:08:

Re: ekziston rracizmi ne shqiperi???

THJESHT DUA QE MENDIMI YNE TE MOS BARASPESHOHET ME ATE TE TE HUAJIT (dua te jem ndryshe nga ai)

une jam emigranti [/B][/QUOTE]

Hem, thjesht mu duk brenda mase interesante deshira e shprehur ne fjaline e mesiperme (ne kllapa) me temen qe po trajtohet. .
Sigurisht duke patur paraysh kuptimin e fjales racist.

Postuar nga Enya datë 13 Nëntor 2009 - 05:05:

Re: ekziston rracizmi ne shqiperi???

Citim:
Po citoj ato që tha fisi_i_doreve
fjale per shqisat

DUA TE SHOH VEPRIMIN E JO TE DEGJOJ ANKESA MERGIMTARE

DUA TE NUHAS PROBLEMIN E TI GJEJ ZGJIDHJEN
PARA QE JONJELLOJSHMERIA TE STIMULOJ INSTIKTIN
E KY I FUNDIT TE ZOTEROJ AKTIN

DUA TE SHIJOJ PAMJEN E BUZEQESHJES SE TE HUAJIT NE TOKEN TIME

DUA TE PREK ZEMRAT E QE PARAGJYKIMI MOS TE BEJ PJESE E FJALORIT SHQIP

THJESHT DUA QE MENDIMI YNE TE MOS BARASPESHOHET ME ATE TE TE HUAJIT (dua te jem ndryshe nga ai)

une jam emigranti

Mos harro se ktu ku ndodhet Shqiperia sot, eshte ndodhe e gjtihe bota para 40 vitesh, apo me pak, keshtu qe rrezik zi kujt i takon me vujt kete revolucion ndryshimesh.

Postuar nga dodgy datë 14 Nëntor 2009 - 00:41:

x

ndoshta jam racist ndoshta gjykoj keshtu nuk e di lol.
kohet e fundit me dhem koka me keto te zinjte .tani vetem keto kendojn vetem keto bejne filma .qe kur e mori obama kane mare kot.ketu jan bo mix kalamajte gjysem te zinj gjysem te bardhe.dembela jane me pislliqe merren .dhe me thon te drejten nuk jam dakort me keto kalamajte bardh e zi lol
o i bardhe o i zi te merret vesh qe nuk eshte kopil lol.
nuk i fus te gjth me nji thes po tek zonat ku jetojn te zinjte nuk kalon dot me makine.pis dhe pislliqe.
pastaj indianet pakistaneset obo obo me ato carcafet ne koke me rruget e qelbura i kane bere zonat e veta nuk kalon dot ,nuk te mer malli te shkosh andej.
nuk jam dakord me ngaterrimin e rracave mendoj se eshte me mire.qe te bashkosh njgjyren duhet te jete mentaliteti disi i njejte gje qe nuk behet.

Gjithsej 32 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 313 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.