Forumi Horizont Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)

Postuar nga unforgiven datë 20 Mars 2006 - 04:14:

Re: Re: Nje mesazh Ortodoks.

Citim:
Po citoj ato që tha WOLF_CUB

Nga na dole vella ti more mi grek?
Ti je nje kanale pershkues i asfalise...dhe kaq

Shporru nga ky forum

Me c'te drejte kerkon ti te shporren anetare te ndryshem nga ky Forum..
Ti nuk je as i zoti i ketij Forumi por dhe te ishe i zoti prape nuk do ta kishe kete te drejte sepse e ka emrin forum dhe jo WOLF_CUB's House..
A keni mundesine te zbusni gjuhen dhe pranoni mendimin e te tjereve sepse jemi ne shekullin ee 21 dhe jo ne kohen e xhaxhi verit, kur quheshe filogrek apo ku ta di une..

Nqs ti ke mendimin qe Janullatosi duhet te largohet mbaje per vete, se mendimi im eshte per JO..
Mos valle me kete lloj gjuhe do te me ndryshosh mendimin?? Kursesi jo, por ma ben mendimin tim me te plote..
Mos valle do te turperohem nga gjuha juaj?? Kurre, madje me duken si zhgaravina apo si miza dheu..
Mos valle Janullatosi do te iki se cirreni Ju ketu..Hiqeni nga mendja se s'keni gje ne dore..

E vetmja gje qe keni ju ne dore eshte komunikimi qe do te jape mundesine e unitetit te ketij forumi ose percarjen e tij..

Paci nje jave te kendshme dhe mos acarroni nervat shume se i beni dem vetes jo per gje..
"uthulla e forte prish enen e vet"..

Postuar nga WOLF_CUB datë 20 Mars 2006 - 04:19:

duke mos te te patur prane...dhe duke meos qene une ne krue te ketij forumi...mund te te them vetem ....

QURRAVEC

Postuar nga unforgiven datë 20 Mars 2006 - 04:22:

Citim:
duke mos te te patur prane...dhe duke meos qene une ne krue te ketij forumi...mund te te them vetem ....

QURRAVEC

C'fare do te beje po te ishe ne krye te ketij forumi??
C'fare do te me beje po te te isha prane??
ndersa une mund te te them vetem qe je nje trim forumi dhe asgje me teper..Po te kishe kurajon qytetare beje publik problemin dhe emrin tend..

Postuar nga WOLF_CUB datë 20 Mars 2006 - 04:38:

Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven

C'fare do te beje po te ishe ne krye te ketij forumi??
C'fare do te me beje po te te isha prane??
ndersa une mund te te them vetem qe je nje trim forumi dhe asgje me teper..Po te kishe kurajon qytetare beje publik problemin dhe emrin tend..

Qe te flasesh per qytetari dhe per kurajo qytetare ne nje kohe kur ti dhe te tjeret po beni atantat ne nje hapsire Shqiptaresh dhe po mbroni interesa shovebe eshte jo vetem maskarallek por nuk gjej fjale te ulet ta pershkruaj. Sa poshte e keni ulur flalen dhe vepren e mencur dhe te paqte te Jezuit.
Ju merreni me riciklime pan helenesh dhe shovenesh. Kujton se je njeri i zotit>
... je nje qe vetem pune zoti nuk bejne po vec plane monopolizimesh dhe uzuprimesh territoriale.

Ke ardhur dhe na kerkon emra. Nuk te vjen turp qe ti pikerish si nje i fshehur na kerkon emrat tane. Pse more cfar eshe forum mbledhje e omonias. Ore ... ...vere ti emrin ta shohim se kemi nevoje. Emri im eshte SHQIPTAR 100 %.
Ta tha edhe Petrit Kola dhe po ta perseris edhe une. Te ka derguar asfalia qe te na skedoni si antigreke. HAHAHA.
C'dogje pritet nga ju ... Une e kam per nder edhe te vdes per vendin dhe flamurin tim. di jete vec nje pike gjaku me shume nga ai lume i pashterrshem qe e ka perskushqur kete sibol ku fluturon shqiponja e lire ..dhe ju nxjer syte me ngjyr te qelbur ju tte tereve.
Turp te kesh qe flet gjuhen dhe ke ngrene buken e ketij vendi. e keni bere perendine matrapazllek saqe ndonjerit do i duket sikur eshte ne fis me janullin e asfalise..janullin e zi qe qe per cdo gje merakoset por jo per te miren e shqiperise.

Te ikni?
Patjeter duhet dhe duhet ta thyeni qafen ju.
Nese nuk e kam gabim ne kete forum nuk lejohet propagande antikombetare....
e sheh sa tolerante jane shqiptaret ore grek ...qe te lejojne te pellasesh antishqiptarizma ne shtepine e tyre...
Nese do te kisha prane...nuk e di se cdo te te beja.
Nuk flas dot.
Vetem dua serisht te te perseris

...duke shtuar...SPIUN I ASFALISE

Postuar nga unforgiven datë 20 Mars 2006 - 05:37:

Citim:
Qe te flasesh per qytetari dhe per kurajo qytetare ne nje kohe kur ti dhe te tjeret po beni atantat ne nje hapsire Shqiptaresh dhe po mbroni interesa shovebe eshte jo vetem maskarallek por nuk gjej fjale te ulet ta pershkruaj. Sa poshte e keni ulur flalen dhe vepren e mencur dhe te paqte te Jezuit.
Ju merreni me riciklime pan helenesh dhe shovenesh. Kujton se je njeri i zotit>
... je nje qe vetem pune zoti nuk bejne po vec plane monopolizimesh dhe uzuprimesh territoriale.

Ke ardhur dhe na kerkon emra. Nuk te vjen turp qe ti pikerish si nje i fshehur na kerkon emrat tane. Pse more cfar eshe forum mbledhje e omonias. Ore ... ...vere ti emrin ta shohim se kemi nevoje. Emri im eshte SHQIPTAR 100 %.
Ta tha edhe Petrit Kola dhe po ta perseris edhe une. Te ka derguar asfalia qe te na skedoni si antigreke. HAHAHA.
C'dogje pritet nga ju ... Une e kam per nder edhe te vdes per vendin dhe flamurin tim. di jete vec nje pike gjaku me shume nga ai lume i pashterrshem qe e ka perskushqur kete sibol ku fluturon shqiponja e lire ..dhe ju nxjer syte me ngjyr te qelbur ju tte tereve.
Turp te kesh qe flet gjuhen dhe ke ngrene buken e ketij vendi. e keni bere perendine matrapazllek saqe ndonjerit do i duket sikur eshte ne fis me janullin e asfalise..janullin e zi qe qe per cdo gje merakoset por jo per te miren e shqiperise.

Te ikni?
Patjeter duhet dhe duhet ta thyeni qafen ju.
Nese nuk e kam gabim ne kete forum nuk lejohet propagande antikombetare....
e sheh sa tolerante jane shqiptaret ore grek ...qe te lejojne te pellasesh antishqiptarizma ne shtepine e tyre...
Nese do te kisha prane...nuk e di se cdo te te beja.
Nuk flas dot.
Vetem dua serisht te te perseris

...duke shtuar...SPIUN I ASFALISE

Nga njerez si puna jote qe e njohin mire kuptimin e fjales "spiun" nuk me vjen turp fare...madje as nuk i marr per baze ..
Ke mundesi qe me argumenta te me bindesh? JOOOOOOOOOOO
Vazhdo se i bie bukur daulles..

Postuar nga Stanley datë 20 Mars 2006 - 09:12:

Kuptova qe ata qe flasin per Orthodhoksi, nuk jane fare Orthodhokse.

Patriotizmi modern po shfaqet me modele forumesh.
Sa keq me vjen qe forumet, qe kane qellim tjeter, shperfytyrohen ne lloje rrjetash prej merimange. Merimangat, si puna e "patriotit" Ujk, jane kaq te forte sa c'te te them.
Po te
Me vjen keq qe mesazhit tim te meparshem Orthodhoks, po i shtoj keto fjale. Do te doja qe Erzeni te realizonte sa me shpejt ato qe ka thene me siper, per pastrimin e kesaj teme nga fyerjet e panumerta te pese a gjashte anetareve trima qe po luftojne me pushke dhe me pene.

Nuk e di pse po vonohet. Erzen, hyr ne veprim te lutem. Pastroje pak kete teme se ka shume viruse.

Nderkohe Anastasi ka sjelle ne SHQIPERI nje skaner unik ne vend dhe i dyti ne Ballkan. Lexoni website e KOASH e keni ne faqen 6. Ai skaner do te sheroje shume semundje, njerez, orthodhokse, myslimane, katolike, bektashinj, protestante etj etj etj etj. Si eshte e mundur qe kete skaner nuk e coi ne Greqi? Pergjigju Amoxil.

Por, kaq zemergur te jeni valle? Kaq te verber? Kaq te pallogjikshem?

Mua as qe me behet vone fare, fare. Po te jeni aq trima sa ketu pse nuk dilni sheshit? Pse nuk akuzoni mijerat e besimtareve shqiptare qe shkojne ne Kishat ku meshon Anastasi dhe prifterinjte qe ai vete ka hirotonisur?
Sipas jush ata jane te gjithe tradhetare? Jane spiune?

Por, une i kerkoj falje vetes qe fillova te merrem me ju qe shtatorin e kaluar dhe per kaq kohe po harxhoj energji t'ju mbush mendjen dhe te besoni dhe te shikoni ato qe po ben Imzot Anastasi.

Por, ju ngrini ne piedestal nje fare Nikolla Marku qe nuk ben asgje per shqiptaret. Si eshte e mundur qe ai "shqiptari i vertete" nuk po ben asnje bamiresi per te tjeret?

Por, keto gjera mbeten ketu, ne kete website dhe nuk demtojne asnje, ASNJE. Ju thjesht kenaqeni me ato qe shkruani dhe postoni.
Nderkohe qe besimtaret "tradhetare" shqiptare i shkojne pas Anastasit. Marrin pjese ne Liturgjite qe drejton Ai, kungohen, luten, japin para per te varferit etj etj.

Edhe Petrit Kola, qe e quan veten "Une jam e Verteta", edhe Ksenia dhe gjithe te tjeret qe ngjasojne me ata jane pjese te nje mekanizmi qe nuk funksionon, qe asnjehere nuk ka qene i tille.

Nderkohe Sinodi i Kishes Orthdodhokse Autoqefale te Shqiperise eshte nje Organizem i gjalle dhe veprues, per te miren e shqiptareve, per lavdine e Perendise. Grupe te shumta Rinore anembane vendit, Grupet e Grave, Intelektualeve etj jane pasojat e punes qe Anastasi dhe vete shqiptaret Orthodhokse po kryejne ne Shqiperi.

Si eshte e mundur qe ju "shqiptaret e vertete" nuk i kini keto?

Edhe. . . Erzeni po te doje le te mos e pastroje kete teme. Sepse thashe qe NUK demton njeri. Ai po te donte ta "pastronte" do ta kishte bere me kohe. Por, mesa duket, fotografite unike dhe fyerjet i japin satisfaksion dhe e kenaqin, sepse, pse duhej te vononte kaq shume, qofte edhe ai minimesazh qe ka shkruar?

Por, ai e ka ne dore. Le te beje c'te doje.

Nejse.

Ju uroj Kreshme te Mbara.

Kete te Diele qe vjen eshte e Diela e Kryqit. Apo e dinit? Oh, patjeter Po.

Mos harroni te shkoni ne Kishe. Ti Petrit ne cilen Kishe do te shkosh? Oh, me fal, harrova qe Ti ke kishen Tende, sepse "Ti je e verteta". Presim per bekimet e Tua o imzot Titi, cdo dite te javes, cdo ore, cdo minute, sa here qe marrim fryme. Mos na i kurse, te lutem. Mos na ler te vuajme. Na nxirr nga kjo gjendje e mallkuar. Shpetona. Ah more Petrit, cfare ben Djalli.

O Zot! Ver dore dhe shpetona Ti, sepse vetem tek Ty kemi shprese.

Degjo o Zot zerin e lutjes sone.

Amin.

Naten e mire o Forum.

Mirugjetshim ne viziten tjeter.

Postuar nga lost_soul datë 20 Mars 2006 - 10:58:

ba ba ba s'paskam pa rob ma t'merzitshem... vetem rob i perendise s'je ti... edhe djalli do kishte frike te rrinte brenda teje...

.. edhe fjala eshte ortodoks jo orthodhoks... grek muti...

Postuar nga ksenia datë 20 Mars 2006 - 14:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli

Edhe Petrit Kola, qe e quan veten "Une jam e Verteta", edhe Ksenia dhe gjithe te tjeret qe ngjasojne me ata jane pjese te nje mekanizmi qe nuk funksionon, qe asnjehere nuk ka qene i tille.

O Stenli!
Po Ksenia c'hynte ketu??? Une jam munduar te qendroj larg propagandes tende per arsyen e vetme se biseda do te degjeneronte sic ka degjeneruar...
Po flet per funksionalizem zotrote???
Ne kete teme une ndihem funskionale sepse gjendem mes miqve qe jane po aq funksionale sa une...Qe ta kuptosh me mire jemi si 10 gishtat e duarve qe ngrejne perfeksionalizmin nderkohe ti qendron i vetem si gisht i mesem i nje mengjerashi...E imagjinoj qe jo rastesisht je gisht i mesit...Te tille te perdor Janullatosi kur kerkon te kurorezoje ndonje "sukses" per manipulimin e mendjengushteve....

Postuar nga lost_soul datë 20 Mars 2006 - 17:51:

duket qe greqia ka influence ne bruksel dhe e ka ushtru gjimone kunder shqiperis...

Postuar nga WOLF_CUB datë 20 Mars 2006 - 21:01:

Citim:
[i] JOOOOOOOOOOO[/B]

A nuk te duket se ti dhe stenli dhe unestenli e keni tipike kete joooooooo

Ubone ti me na tergu. Patjeter qe spiunat i dallojme. Po ti je na ai soj spiunash qe e ke per nder te jeshe.
C'far deshe mer emrat tone???

hahahaha

Ti dhe soji yt nuk keni faj se moderatori yne na nxjerr tabela dhe nuk shef se ne po perleshmi me armiq qurravece ketu.
Adminet le te shikojne se c'behet ketu. Lejohet propaganda antishiptare dhe na nxirren tabela ne qe perpiqemi per Shqiperine (me aq sa mundemi)

Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.