Forumi Horizont | Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 » ... E fundit » Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)
Petrit!
kta thonë kur jeni kaq patriota pse nuk jeni në Shqipëri ta luftoni janullin.....
kur ti je në Tiranë dhe e njef shumë më mirë gjëndjen për kta i vetmi preteks pastaj është se duhet të rritesh në kishë që të njofësh gëzimin e vërtetë që sjell i "ndriquari" janulli.....
po të jesh dhe prift duhet të jesh dhe nga bankat e shkollës së seminarit të Durrësit dhe atëherë do flasësh vetëm me pasjon për janullin pasi e ke hang karamelen dhe të ka pëlqy shumë......
Se kush eshte Janullatosi e se kush eshte Petriti kete e tregon pozicioni qe mban gjithesecili..
Ti Petrit vazhdo shkrihu forumeve se Janullatosi qe kur ke filluar ti propogandat nuk ka ngritur krye..
Se c'fare thote Janullatosi e se cfare thote Petriti edhe kete e kam pare..Por ben mire o Petrit te mbledhesh trute e kokes e te investosh me shume per te ardhmen tende se sa per forumet..
Nuk ka asgje te keqe se zhvillohet mesha ne dy gjuhe..Janullatosi nuk do te mesoje shqip se doni juve..ju e dini greqishten me mire se Janullatosi..dhe per kete s'eshte faji i tij..
Nejse dhe une harxhoj minutat kot per gjera pa bereqet..
Suksese ne punen tuaj dhe vazhdoni se keni per t'ja ndigju zene..
"prit kur ta bejne dhe shenjt janullatosin .."
Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven
Nuk ka asgje te keqe se zhvillohet mesha ne dy gjuhe
rrespekete!
.
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Ne dy gjuhe mona vertet ??! Ju o njerez po tu jepet mundesia na shkrini si komb dhe si popull , por cfare te besh se dhe ata qe qeverisin nuk kane shume ndryshim perderisa akoma lejojn dheplren greke ne krye te kishes Shqiptare , do dy gjuhe ti mona , Shqipen lexoje ketu tek ne shqiptaret kurse greqishten tek greket dhe ketu greke nuk ke !!
Citim:
Ler ortodokset te diskutojne per keto pune..ti i perket nje feje tjeter..
Une nuk diskutoj kurre tek feja myslimane, mundohem te marr ate qe me pelqen por nuk kam te drejte ta gjykoj apo pergojoj..
Puna eshte se te qenit antigreke nuk do te thote patriotizem i flakte..
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Shqipërinë e morri greku e i vu zjarr....
Shqipëtar mos rri po duku, Shqipëtar.......
kto jan dy vargje dmthse shumë....
jemi shqiptar dhe kemi të drejtë të kërkojmë integrimin e Shqipërisë drejt një të ardhme sa më të bukur.....
nuk ka të bëj nëse je mysliman, ortodoks, katolik apo i pafe......
kemi le në Shqipëri dhe të gjithë kemi të drejtë ta themi një fjalë për vendin tonë......
Ju që flisni me kaq zell për tolerancën.....pyesni ndonjë grek se ç`mendim ka për Shqipërin dhe Shqiptarët dhe pastaj na shkruani këtu.....
Citim:
Amoxil po ku je bre shqiptar..
Mos kerkon ti zesh vendin Nolit ne histori...
po s'ja arrin dot kurre se ti kerkon te drejten nga forumi i fese muslimane, ti kerkon te drejten nga forumi i fese se krishtere..ti urren kosovaret dhe traditat e tyre..dhe te gjitha keto jane konditat per tu quajtur Paaaatriot i flakte...
Per mua asnje nga ju nuk po lufton per ndonje qellim patriotik..qe ne momentin qe perdoret dhuna verbale ndaj bashkekombasve te tu..cdo gje ka marre fund...
Ps..vazhdoni komentoni, shani, kendoni se askujt si hyjne ne pune..
(E dini qe me eshte bere me interesant forumi me keto replikat tuaja..)
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
cili bashkëkombës????
Citim:
oqi,oqi..papuli qe ka vaftisur ty e tet eme..
Ps..Amoxil nuk e dija qe ishe ti personi qe shkruaje nen kaq shume nicke..
keep going se ke per t'ja gjetur fundin..
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 » ... E fundit » Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.