Forumi Horizont Gjithsej 238 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit »
Trego 238 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Kush lind si mysliman duhet të vdesë i tillë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12714)

Postuar nga ahmed datë 28 Maj 2007 - 21:12:

Re: ahmed?

Citim:
Po citoj ato që tha HERO
nga na doli ky???
nejse ska rendesi,e rendesishme eshte qe ska per tja vene veshin njeri,ishte nje gjyptian tek politikat nderkombetare ,u ca i shkreti duke postuar tema kunder amerikes,dhe sja vari njeri,keshtu ka per te ndodh edhe me ahmedin.

Tani,meqenese me detyrove mor ahmed ,po ta shkruaj nje informacion sepse po na u tregon bashkefetareve te tu,se gjoja ishin disa elemente brenda fese muslimane qe dolen kunder bashkimit te feve monoteiste,nuk eshte e vertete,ishin evangjeliket e amerikes,ata qe te paret hodhen alarmin,dhe ata qe i vune shkopinjte ne rrota kesaj levizjeje.Ekstremistet islamist ishin dhe mbeten kryekeput te shitur te CIA,duke filluar qe nga egjypti deri ne pakistan.Vetem Irani mbetet jashte kthetrave te CIA dhe me sa po shoh edhe irani ka per te rene pre.Qeverite dhe mbreterite e vendeve arabe sjane gje tjeter vecse lodra ne doren e CIA.por keto i perkasin politikes.I intereson Amerikes te kete ekstremizem islamik sepse gjen preteks per rritjen e kontrrollit shteteror,dhe rruge te hapur per ndertimin e sun of star wars misile defence system.Qe matematikisht do e izoloje ameriken nga bota dhe problemet boterore.do kete vetem akses te njeanshem.Tani kush je ti mor ahmed.
A e kupton qe eshte ligj i psikologjise qe te prese ne te dyja krahet???????????

une mund te kapem me nje teori komplet absurde ,por mjafton qe te jem i afte psikologjisht ta mbroj dhe askush nuk mund ta provoj qee kam gabim.

po provoj te te heq ca fiksacione qe ke, megjithse jane shume.
atehere, ahmed eshte nicku i vetem qe jam regjistru ne kete forum.nuk di te njoh asnjeri personalisht ketu dhe nuk kam shkembyer deri tani mesazhe personale me asnje antar apo tjeter. per te gjitha kto betohem ne Zot, uall-llahi. sa per korrektesi kjo, se e shof qe jeton me ide komplotesh dhe e shef CIAn cdo nate ne enderr.

ate ngjarje e paske bo tragjike fare, po ca e dine islamin dhe muslimanet te lindura shekullin qe kaloi prehere me CIAn????a nuk e di se ekzistojne nje tufe me grupe muslimanesh te devijuar qe jane krijuar qindra vitesh perpara CIAs dhe si ka ndalu kush???nuk ta pret rrakadakja qe do perfundonte dhe ajo levizje ashtu, e refuzuar nga shumica????

un citova qendrimin e islamit, nuk thash kush e prishi, se nuk e di, ti me flet per pushtetaret(mbi gjendjen e shumices se muslimanve te sotshem dhe pushtetarve te tyre kam lexu hadithet e Profetit(paqja dhe meshira e Allahut qofte mbi te) ku pershkruhen ne menyre te sakte sic jane sot)

na paske lexu ndonje liber te ndonje agjenti te CIAs ne pension edhe ti bulldum re ne pus, i besove 100%, vje ktu gjith siguri dhe na tregon kushedi se ca ke zbuluar,

islami nuk eshte teori absurde, te keshilloj ta lexosh historine islame te viteve te Profetit(paqja dhe meshira e Allahut qofte mbi te) mu hunde te ulur se e ke shume perpjete

problemet qe ke me veten shko zgjidhi vend tjeter, sa here qe ke shkrujt ktu ke feja ke ofendu majtas-djathtes, ik tani, mjaft u hallakate, se po te del tymi nga veshet ktu.

Gjithsej 238 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit »
Trego 238 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.