Forumi Horizont Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8821)

Postuar nga diabolic datë 07 Shkurt 2006 - 03:32:

Petrit jam i mendimit qe ta bej edhe stenli kete testin qe thote Phenix se duhet te jete shume i zgjuar sgejtani pastaj ai nuk mund te jete junior se ai eshte thjesht nje servil i vogel i qillomandros nje njeri qe i lepin prapanicen dhe e ben mire sipas tij. Po le tja japim shejtanit se i ngel hatrri pastaj...

Postuar nga Petrit Kola datë 07 Shkurt 2006 - 03:51:

Lost-soul,

Juve munde te propozoni titull tejter. Kesaj i thone Demokraci ne Veprim. Nje anetar nje vote.
Po ke degjuar ti pershuembull "varri qillot", ik ore qillo..." etj... muhabete te ketije lloji jane keto titujt e propozuara.
Dhe nje gje kam se mune te filloje operacioni fshesa (skupa) ketu ne forum prandaj mos e coni shume zerin se do na grisin pasaportat.

Lost-Soul,
Ja pershembull, cili eshte titulli qe ti do ti propozoje per Janullin Anastullin?

Postuar nga qukapiku datë 07 Shkurt 2006 - 03:57:

Re: Lost-soul,

Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola
Juve munde te propozoni titull tejter. Kesaj i thone Demokraci ne Veprim. Nje anetar nje vote.
Po ke degjuar ti pershuembull "varri qillot", ik ore qillo..." etj... muhabete te ketije lloji jane keto titujt e propozuara.
Dhe nje gje kam se mune te filloje operacioni fshesa (skupa) ketu ne forum prandaj mos e coni shume zerin se do na grisin pasaportat.

Lost-Soul,
Ja pershembull, cili eshte titulli qe ti do ti propozoje per Janullin Anastullin?

Ceshte ky operacion o lost soul. pse ne greqi jemi ketu?

Postuar nga ss1 datë 07 Shkurt 2006 - 14:36:

Jam dakorte me sa eshte thene me siper Janullatosin le ta quajme Qillimandro kurse per Stenlin propozoj te quhet papa Jani meqense i dashuron shume greket

Postuar nga ksenia datë 07 Shkurt 2006 - 16:15:

Re: Shume dakort Ksenia

Pet!
Eshte kenaqesi te biesh dakort me ty sidomos ne tema gjeopolitike qe padyshim jane te lidhura me probleme sociale dhe ekonomike dhe qe jane specialiteti yt.

Ne nje shkrim te meparshem timin ne kete teme krijova nje fabule me nastradinin dhe gomarin po fantazia me ngacmon sidomos kur shoh qe ne shoqerine tone virtuale ka ardhur (rikthyer) edhe nje personazh tjeter i botes se pyllit. Vrava mendjen ku mund ta vendosja kete personazh pasi eshte teper simpatik dhe sigurisht si ne cdo fabul ai krijon te qeshura...Mendoj qe ate ta vendosim ne fundshpinen e gomarit pasi pervec se ben pjese ne zooidete ka dhe nje simpati te vecate per organet gjenitale mashkullore.

Postuar nga Petrit Kola datë 08 Shkurt 2006 - 05:14:

Re: Re: Shume dakort Ksenia

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Pet!
Eshte kenaqesi te biesh dakort me ty sidomos ne tema gjeopolitike qe padyshim jane te lidhura me probleme sociale dhe ekonomike dhe qe jane specialiteti yt.

Ne nje shkrim te meparshem timin ne kete teme krijova nje fabule me nastradinin dhe gomarin po fantazia me ngacmon sidomos kur shoh qe ne shoqerine tone virtuale ka ardhur (rikthyer) edhe nje personazh tjeter i botes se pyllit. Vrava mendjen ku mund ta vendosja kete personazh pasi eshte teper simpatik dhe sigurisht si ne cdo fabul ai krijon te qeshura...Mendoj qe ate ta vendosim ne fundshpinen e gomarit pasi pervec se ben pjese ne zooidete ka dhe nje simpati te vecate per organet gjenitale mashkullore.

Ksenia,
Tani qe po te shkruaj ndodhem ne laboratoret e Universitetit ketu ne Laprake, qe sic dihet u ndertua gjate mbreterimit te Primadones Nano me fondet dhe iniciativen e Janullato Qillomadrose. Keshtu na thote Stenli se Shqiperia eshte mbushur me shkolla dhe spitale, qendra shkencore dhe edukimi, parqe sportime ku ka plote pishina etj... dhe kjo veper e Qillomandrose.
Me qe ra fjala e pishinave dje ja futa nje notimi ketu ne Laprake, tek pishina e Universitetit.
Nejse le te kalojme ne funde te mesazhit tende qe me duket shume interesant dhe pikerisht tek "organet gjenitale mashkullore". Bazuar ne praktiken e njerezimit por edhe ne teorite e Frojdit une propozoje qe ti quajme "ORGANE GJENIALE", sepse pa to nuk munde te konceptohet vazhdimi i jetes. Sikur Perendia me propozim te Qillomandrose te na i marri ato hallatet, pra Organet Gjeniale shume shpjete gjeja e gjalle do te shuhej perfshi dhe dy kemboret, njeriun sic na pelqen ne ta quajme kete race.(Racen Njerezore).
Une ndoshta s'te kame thene por si ata gjygjtaret e plepave te Durresit une kam marre nje diplome per mjekesi, dhe jo vetem kaq por kam kryer dhe nje operacion i cili duket fare qarte tek site ime http://vertet.blogspot.com dhe titullohet "Atdheu ne Rrezike". I kam bere nje transplantim zotit Berisha ku i kam vene nje pale Organe Gjeniale qeni.
Nisur nga kjo eksperience dhe nga frymezimi qe ju me dhate them te kryej dhe nje tjeter operacion me Organet Gjeniale te gomarit dhe t'ja ngjise Janullatosit mu ne balle. Kjo gje do ta lehtesonte Hiresine e Tije ne detyrat e perditshme dhe te mundimshe qe i ka ngarkuar vehtes dhe kur ti vije radha Stenlit pej Korce per rituale dhe bekime do te jete nje kollajllek per te dhe per Qillomandron. Lengu i bekuar ne cdo okazion do te rridhte direkt nga balli i Hiresise me bollek dhe pa fare siklet.
Por une aspak nuk do te nxitohem. Do te pres keshillen tuaj dhe te anetareve te tjere te forumit.
Respekte
Pet
Prej Laprake

P.S Kohet e fundit kam pare nje Njeri me Rroba te Bardha dhe me Kesul te Bardhe qe eshte duke puthur nje si liber a dosje, qe na i fshine mesazhet. Nuk e di si do i veje halli ketij mesazhit tim te fundit... por le te shpresojme per mire...

Postuar nga erzeni_be datë 11 Shkurt 2006 - 01:35:

Re: E kame thene dhe here tjeter....

Citim:
Se ky forum eshte i grekut dhe Qillomandron Janullatos nuk duhet ta ngacmojme se perndryshe moderatoret na grisin pasaportat dhe po ti kemi me vize per te hyre ne kete prone greke.
Po mire mo Erzeni, sa shpejt u gjende per te bere operacionin fshesa (skupa). Te mori mekembesi i Qillomendrose ne telefon, Stenli. E pashe qe ishte ne linje dhe po prisja qe shkruante dy gisht muhabet por na u fandakse ti pa pritur...

Pershendetje Petrit.

Une s'mund dhe skam te drejte te nderhyje apo te ndryshoj bindjet tuaja edhe pse ato mund te jene komplet te gabuara, e kam fjalen per perkatesine e forumit.

Ne moderatoret i nderuar, nuk jemi vegel e asnjerit , jemi anetare te thjeshte si ju, qe ne menyre vullnetare kemi marre nje detyre , per t'u kujdesur per mbarevajtjen e debateve ne forum.

Edhe une e kam thene , nuk e di se sa here nqs juve keni te drejte te shkruani çfare dhe si te doni per Janullatosin
qe fundja eshte nje personalitet i zgjedhur, me ose pa deshiren tone eshte perfaqsuesi i ortodokseve shqiptare, s'don te thote qe ju mund te shkruani ç'fare dhe si te doni per bashkebiseduesin tuaj pavaresisht bindjeve te tij.

Kjo teme dhe te tjera te ngjashme, asnjehere nuk do te lihen nen meshiren e fatit, do te jene nen veshgim te vazhdueshem.

Kesaj radhe, u mjaftova duke fshire nje seri postimesh dhe duke njoftuar nga nje shkrim problematik per autoret e postimeve te fshira.

Me çrast i kujtoj:
Petrit Koles
Amoxilit
Diabolic-ut
Lost_sou-lit dhe
ss1
se 4 shkrime problematike kane vleren e nje bani te perkohshem.

Gjithe te mirat.

Postuar nga Petrit Kola datë 11 Shkurt 2006 - 03:20:

Janullatos,

Eshte uzurpator...

Postuar nga Petrit Kola datë 11 Shkurt 2006 - 03:26:

Duke menduar se jam brenda teme po postoje...

Forumi shqiptar dhe besimi Qillomandro

Ndodhem ne rruge para “nderteses’ se ForumitShqiptar tash qe po jua tregoje ndodhine time…

O huuuu –me tha miku im nga Saranda.
Valto defi!
Pse-i thashe une.
Sepse nuk eshte ashtu sic thua ti. forumishqiptar.com i Albos financohet nga greku dhe boshti i tij eshte avancimi i interesave greke ne Shqiperi… Ata fshine cdo mesazh proshqiptar. Metodat?-Greke te “thikes pas shpine”, pa njoftuar autorin dhe dhene arsyen e veprimit te tyre…
Skutha te vertet jane ata. Pa asnje paralajmerim do ta shikosh veten ne rruge jashte asaj ‘ndertese” te qelbur qe quhet forumishqiptar.com.
Do te ishte me mire qe ne hyrje te ‘nderteses” me te madhe te shkruhej forumigrek.com i Albos, qe te perputhej forma me brendine…

M**i mullar u befte,-thashe-do ta provoje, do te futem nje here, dhe gulldum brenda.
Te them te drejeten binte ere. Pavarsia e Kosoves jo shume e pelqyer, shqiptaret jane te pa edukuar dhe te pacivilizuar sepse na i merziten Papuliasin ne Sarande, qe Shqiperia te perparoje duhet qe 100% e ekonomise te jete ne duart e grekut dhe jo me si deri tani qe eshte 85%, minoriteti grek 500 mijesh eshte pa te drejta, persekutuar, terrorizuar dhe rreziku i eleminimit fizike eshte shume eminent. NATO beri gabim qe nderhyri ne Kosove, ajo duhet te kish bombarduar Shqiperine qe te shpetonin minoritaret grek te “rrezikuar”..At Marku, eshte i pa udhe, Anastas Janullatos Qillomandroja…. Ups…prape e thashe…? Dhe kjo me mori ne qafe…
Sa permenda Jano Qillomandrone, mercenaret e tij te forumitshqiptar(grek).com me shoqeruan deri tek dera e forumit duke e perplasur ate forte dhe paralajmeruar mua qe te mos guxoja te ofendoja besimin e tyre fetar pavarsisht se ku do me shpinin udhet…
Cfare? Qillomandroja eshte besim fetar? Uaaaaa… Qillomandroja ishte vete Perendia….! Dhe une mendoja se shqiptaret kane tre besime (mysliman, ortodoks dhe katolike) dhe nje Zot (shqiptarizmin), por tek forumishqiptar(grek).com aplikohen ligje te tjera fizike,morale, fetare, kombetare….Atje Anastas Qillomandroja eshte i gjithe fuqishmi, financuesi dhe vete Perndia e tyre, dhe jo superagjenti grek me thiken ne dore te ngulur ne shpine te Shqiperise
Valto defi.

Marre nga http://gazetakritika.net/

Postuar nga Petrit Kola datë 11 Shkurt 2006 - 03:29:

....

Ja dhe ku u beme me politike ne biografi...

"Me çrast i kujtoj:
Petrit Koles
Amoxilit
Diabolic-ut
Lost_sou-lit dhe
ss1
se 4 shkrime problematike kane vleren e nje bani te perkohshem."

Postuar nga diabolic datë 11 Shkurt 2006 - 04:06:

Re: ....

Citim:
Ja dhe ku u beme me politike ne biografi...

"Me çrast i kujtoj:
Petrit Koles
Amoxilit
Diabolic-ut
Lost_sou-lit dhe
ss1
se 4 shkrime problematike kane vleren e nje bani te perkohshem."

Se paskam dit sa te rrezikshem paskemi qene... Ore po Stenli na doli burre i mire sipas zotit moderator ketu. Ca po bahet ktu mer bab se po na duket vetja si ne komunizem...Na hoqet trrunin me keto monitorimet e temave duke mbajtun krahun e njeres ose tjetrres pale.O na trajtoni te gjithe njelloj ose mos tallni gajden sa here doni ose sa here qe nuk ju pelqejn ato qe themi... Hajd shnet e pare te gjithve sidomos ne grupit te permendur me siper qe akuzohemi per agjitacion dhe propagande.(te keqen e komunzmit)

Postuar nga lost_soul datë 11 Shkurt 2006 - 04:45:

Re: Re: E kame thene dhe here tjeter....

Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be

.......
Me çrast i kujtoj:
Petrit Koles
Amoxilit
Diabolic-ut
Lost_sou-lit dhe
ss1
se 4 shkrime problematike kane vleren e nje bani te perkohshem.

Gjithe te mirat.

...do ta pranosha me kenaqesi nje ban, ne kembim te kenaqjes qe ndjej kur shaj Janon.

Postuar nga Petrit Kola datë 11 Shkurt 2006 - 05:24:

Shikoni Djema edhe Vajza, pse jo edhe Vajza...

Shiko si nis sherri, kote se koti. I jape titullin Qillomandro, Janulles per sherbime te larta qe i ka bere popullit shqiptar dhe kercenohem se do te me jepet me detyrim leja e zakonshme...
Komplet keqkuptim...
Sinqerisht
Pet

Postuar nga lost_soul datë 11 Shkurt 2006 - 05:25:

Thumbs down

Nuk besoj se do bejme ndonjehere perpara ne shqiptaret. Kur vjen puna per te qene me idealistet ne jemi te paret edhe nqs na duhet te ndrydhim ndjenjat tona.

Nqs ne Greqi, rracizmi ndaj shqiptareve shfaqet qarte dhe hapur edhe ne rangjet me te larta shteterore, ne shqiptaret bejme te kunderten. Edhe ne nje forum fare te rendomte ku njerezit nuk shprehin vecse mendimet e tyre, per te cilat askush nuk eshte pergjegjes, perseri moderatori kerkon te luaje rrolin e nje te paanshmi idealist.

Ne nje fare menyre e pergezoj per kete qendrim qe mban (sidomos kur e ben vullnetarisht). Gjithcka ne bote keshtu duhet te funksiononte, por fatkeqsisht bota nuk funksionon keshtu. Bota nuk eshte gje tjeter vecse klane, klane klanesh etj, dhe klani me i forte sundon.

Me kete nuk dua te sygjeroj qe debati duhet te lejohet te bastardizohet ne nivele te uleta (si ai debati tjeter idiot qe hyra dhe me zor dola), por fjale te tipit "pedofil", jane fjale te zakonshme ne fjalorin e botes se qyteteruar qe perdoren edhe per te tallur klerike te ndryshem.

Megjithate ne shqiptaret vazhdojme te jemi sic kemi qene gjithmone "i vetmi vend ne bote", "fanar ndricues", etj etj.

Postuar nga Petrit Kola datë 11 Shkurt 2006 - 05:37:

...

Asgje nuk eshte e rastit...
Sapo me erdhi nje e-mail ku me thote per financimet e faqeve te internetit...

Postuar nga amoxil datë 11 Shkurt 2006 - 06:08:

kur un pata folur për “famëmirinin” forumishqiptar dhe politika antishqiptare dhe progreke që ai forum trumpeton, dikush ktu në ktë forum u përgjigj se besoj...
vetëm dy fjalë dua të shtoj për albon të cilin pata “mirësin” ta njifja ktu e para 5 vjetësht.......është komplet legen.....ai financohet nga kishat greke në usa, në filadelfia dmth.

sa për erzenin mund të vazhdoj me bane.
skam as dëshirën dhe as kohën e lirë të shkruaj sipas “literaturës së moderuar dhe së kërkuar” .

Postuar nga amoxil datë 11 Shkurt 2006 - 06:41:

Re: Re: O me cu be me propozimin tim...?

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

Une them po, me kusht qe edhe Stenli te jete Junior Qillomandro.

po pyes erzenin
ku është ofendimi im në ktë mesazh të cilin e ka konsideruar si një të tillë...
mos vallë ti erzen se di cdo me thën qillomandro-ja???

Postuar nga ss1 datë 11 Shkurt 2006 - 14:24:

Une se dija qe isha i rrezikshem por se di po me duket gje e bukur kjo. Kam nje pyetje per ju moderator dhe vecanerishte per ty Erzen: Mos vall quhesh i rrezikshem te shkruash per ceshtjen kombetare,po trimat qe shajne figurat tona kombetare sjane te rrezikshem? Po ky forum eshte i grekut dhe me sa kam kuptuar ata po na masin pulsin,po le ta dine vetem funderrinat do ti ndjekin nga pas.

Postuar nga myzeqari datë 11 Shkurt 2006 - 18:33:

Erzen mere me bute byrazer , jo te tera jane sharje !

Ej po jo dhe keshtu ju trima , jo dhe forum greku , mos me beni dhe mua grek , se po ngatrohemi dhe po behemi lemsh !
Duhet te kuptojme o njertez te mire se me te shara dhe peshtyma nuk i bejme gje Qillomandrose , vecse ulim etiketen tone , une e kuptoj qe ndaj padrejtsise nuk para permbahet vetja shume , por jemi dhe faqe publike dhe te sharat e uleta ketu jane te panevojshme !
Petro ti thuash forumit grek eshte si te me thuash mua te jem ''grek'' gje qe ti dhe une e dime shume mire qe nuk eshte e vertete
Le te jemi pak me te permbajt dhe me rezultativ ndaj ekzemplarve si stenli dhe tia mbyllim gojen me fakte , te cilet nuk mungojne
Na thuaj ti Xilo eshte dicka qe ne mund te bejme per kishen e shenjte te Elbasanit dhe per atin tone atje ?
Mos nxirni konkluzione te gabuara , peace vllezer!

Postuar nga diabolic datë 11 Shkurt 2006 - 19:22:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Erzen mere me bute byrazer , jo te tera jane sharje !

Ej po jo dhe keshtu ju trima , jo dhe forum greku , mos me beni dhe mua grek , se po ngatrohemi dhe po behemi lemsh !
Duhet te kuptojme o njertez te mire se me te shara dhe peshtyma nuk i bejme gje Qillomandrose , vecse ulim etiketen tone , une e kuptoj qe ndaj padrejtsise nuk para permbahet vetja shume , por jemi dhe faqe publike dhe te sharat e uleta ketu jane te panevojshme !
Petro ti thuash forumit grek eshte si te me thuash mua te jem ''grek'' gje qe ti dhe une e dime shume mire qe nuk eshte e vertete
Le te jemi pak me te permbajt dhe me rezultativ ndaj ekzemplarve si stenli dhe tia mbyllim gojen me fakte , te cilet nuk mungojne
Na thuaj ti Xilo eshte dicka qe ne mund te bejme per kishen e shenjte te Elbasanit dhe per atin tone atje ?
Mos nxirni konkluzione te gabuara , peace vllezer!

O Myzo a mund te me shpjegosh dicka te lutem? Perse na eshte dhene Ban i perkohshem ne bandes se mesiperme dhe nuk i eshte dhen ban edhe stenlit i cili ka ofenduar At Nikolla Markun disa here. Ate duket e drejt kjo ? Perse ky ndryshim qe nuk e kuptoj , apo speshon kandari njelloj ketu? Mahhhhhhhh s'arrij ta kuptoj kete gje. ore qe ti sje grek sdo as men as kalem i thone anej nga une por shume gjera qe behen na japin dyshime dhe ketu nuk flitet per ty personalisht por per frymen qe eshte ne forum. Ju uroj gjithe te mirat...

Postuar nga Petrit Kola datë 11 Shkurt 2006 - 19:39:

Erzeni,

Ti thua se Janulla eshte i zgjedhur dhe perfaqson ortodokset shqiptar ndersa une them se ai eshte uzurpator dhe perfaqsues i interesave greke ne Shqiperi.
Tjetra, Financimet nga serbet dhe greket. Le te marrim sezonin parlamentar serb ku kerkohej hesap per 17 milion dollar qe agjentura serbe kish hedhur ne Shqiperi. Namik Dokle humbi gjygjin ne dy shkallet e para te cilat provuan se ai ishte ne sherbim te serbit. Fitoi ne shkallen e trete.
Disa fakte per grekun ti ka dhene edhe Ksenia...
Pra milionat qe derdhen ne dem te shqiptareve gjenden dhe ne forumet e financuar prej tyre. Nuk them se te gjithe moderatoret dhe anetaret marrin para..., por ata kryesorit marrin...

Erzeni,
A mos jeni juve pronari i te vertetes absolute?

Myzo,
Mbahu o burr i dheut. Pse si dogji Amoxli, apo Diabolic etj per shembull... Administratoret kryesor dhe moderatoret kryesor (jo te gjithe) qe pengojne dhe jo me te nxisin ceshtejn shqiptare jane te paguar. Ka dhe anetar te paguar (pakice) por kjo nuk eshte e keqja, le te jen. E keqja eshte (flase ne prizmin kombetar) kur drejtuesit e forumeve jane te paguar per te bere nje politike antishqiptare...

P.S Janulla Qillomandro eshte nje uzurpator i kishes shqiptare...

Postuar nga myzeqari datë 11 Shkurt 2006 - 20:30:

Jo mo Petro jo , se te ishin drejtuesit grek te paguar , apo ku e di une nuk rija as edhe nje minute ne kete forum , dhe te duroj por**et e njerit apo tjetri (asgje personale ketu , flas ne pergjithsi) do kisha ik nme gjith lecka .

Diabolik kur te eshte dhene ban ty ose antarve te mesiperm , se me sa di vetem adminet japin ban dhe jo moderatoret !?
Sa per Stenlin , ne nuk mbyllim diskutimin dhe fjalen e lire , pastaj nuk thua mire qe kemi stenlin te haemi se do haeshim me veteveten
Une Stenlit i dhashe nje here ban se mi nxori tokat shqiptare e
mi beri greke , po e beri prap ketu nuk diskuton me , po edhe keshtu kot ai me pikpamjet e tij (mortja mua per to ) dhe ju me te tuajat , pastaj cfare si eshte keputur dhe Stenlit apo jo !

Postuar nga Petrit Kola datë 11 Shkurt 2006 - 20:37:

Myzo,

Ti thua se absolutishta asnjeri nuk paguhet nga greku ne forumin tone? Dhe e ke me gjithe mend? Ata paguajne pesionistet ne Sarande dhe Gjirokaster etj dhe ti me thua se nuk kane hedhur xixa (monedha) neper forume per te manipuluar opinionin e rinise dhe inteligjences? Me gjithe mend e ke?

http://forumihorizont.com/showthrea...10&pagenumber=1

P.S Une do te rri ne forum sepse shumica shume e madhe jane shqiptar.

Postuar nga Petrit Kola datë 11 Shkurt 2006 - 20:39:

Myzo,

Forumi duhet te kete njeanshmeri, dhe ajo duhet te jete shqiptare. Vetem mbi kete baze duhet te behen redaktimet etj...
Respekte
Petriti

Postuar nga Stanley datë 12 Shkurt 2006 - 11:17:

Re: ...

Citim:
Stenlo,

Po do te dish se sa shume e duan korcaret, saranditet, beratasit etj... shiko sondazhet qe behen neper forume.

Nuk e dija qe te gjithe shqiptaret kane kompjutera.

Mesa duket, besimtaret e varfer te Shqiperise, kane filluar te blejne nga nje te tille, qe me duket kushton mbi 50.000 leke te reja.

Shiko forumet ti. Kishat e Janullatosit i ke plot.

Por, ty nuk te pelqen realiteti.

As ty, as skuadres qe permendi Erzeni.

Si do t'ia bejme?

Postuar nga Stanley datë 12 Shkurt 2006 - 11:19:

Citim:

bythe

Ooops.

Postuar nga lost_soul datë 12 Shkurt 2006 - 11:22:

Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli

Mesa duket, besimtaret e varfer te Shqiperise, kane filluar te blejne nga nje te tille, qe me duket kushton mbi 50.000 leke te reja.

Si do t'ia bejme?

Pse te iki Jano mor djale?, - perderisa ka njerez si ty qe ia japin bythen me kenaqesi.

Postuar nga ss1 datë 12 Shkurt 2006 - 15:20:

Deri pak me pare ishim vetem emra qe kishim share grekofilet tani u beme bande perse se dikush tha te verten.Pak me vone bandes do i vene dhe emer megjithse ne se njohim njeri-tjetrin por jemi thjeshte shqiptare bij te shqipes.Duke ju drejtuar te gjithve duhet te gjejme menyren qe te gjitha faktet qe jane thene ne kete forum ti behen te njohura te gjithe shqiptarve dhe janullatosin ta largojme nga vendi yne,qe kisha jone e shenjte te pastrohet nga ferrat qe po i zene frymen.

Postuar nga amoxil datë 12 Shkurt 2006 - 17:47:

Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli

Si do t'ia bejme?

Nqs do te pellasesh nga forumi do te ta leme ne ngarkim per kujdesjen tende Myzeqarin.

Nqs do te vish nga Lagja jone do te te cojme ne martenitet.

Tani zgjidh e merr ose rri aty ku je se ti dergoj une vazelinat qe ketej se bejne vecse 1$ ose nga ato 99 cent se jane me efektive.

Postuar nga Petrit Kola datë 12 Shkurt 2006 - 20:23:

Stenli

Me pelqeve kur morre Erzenin ne telefon, se morrem vesh dicka konkrete...

Persa i takon kompjuterave ato i kane studentat dhe inteligjenca shqiptare (natyrisht te varferit shqiptar jo) dhe atje tek Ata, atje ku eshte dija dhe ndergjegja, Janullatos Qillomandroja merr hurrin ne bythe...

Kurse ti Stenli, e merr hurin ne goje se ma ke surratin mu si bythe...

Tani merr Erzenin ne telefon dhe thuaj te fshije mesazhet e mija apo te me perjashtoje fare...

Nje gje eshte e sigurt, kane dale forume shqiptare dhe ketu do te mbeten greket qe do te flasin me njeri tjetrin dhe nuk do te kene ke konvertojne dhe pagat do ju nderpriten...

Te fala beji bandes se grekerve
Pedro Korales
Gazeta "Veritas"

Postuar nga Petrit Kola datë 12 Shkurt 2006 - 20:33:

...

Une Stenli
Klasicist

Regjistruar: 07/11/2005
Vendbanimi: Ku te me doje qejfi.
Mesazhe: 44

Citim:
--------------------------------------------------------------------------------

bythe

--------------------------------------------------------------------------------

Ooops.

Ose surrati i Klasicistit Stenli...

Postuar nga lost_soul datë 12 Shkurt 2006 - 23:22:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
.....Duhet te kuptojme o njertez te mire se me te shara dhe peshtyma nuk i bejme gje Qillomandrose , vecse ulim etiketen tone , ........

Cdo gje e ka nje cmim, une pranoj ta ul pak etiken ne kete rast. Me mesazhin tim nuk dua te percjell thjesht vetem nje mendim, por edhe ndjenjen e urrejtjes qe kam per njeriun qe urren shqiptaret.

Ne nuk pretendojme qe do ndryshojme boten ne kete forum, por nqs arrijme te zgjojme qofte edhe pak njerez nga gjumi mendoj se i eshte kryer sherbim atdheut.

Postuar nga erzeni_be datë 13 Shkurt 2006 - 01:39:

Pershendetje

Si ore djema kush s'eshte me ju ne çdo pike eshte kunder jush dhe automatikisht tradhtar?!!

Ajo qe une po ju kerkoj, eshte te mos perdorni fjale fyese e ofenduese ndaj bashkebiseduesit tuaj , pavaresisht bindjeve te tij, sepse ndryshe s'mund te jete me bisede konstruktive.

S'po ju ndalon kerkush nga mbrojtja e çeshtjes dhe vlerave tona kombetare!

Postuar nga amoxil datë 13 Shkurt 2006 - 07:39:

Re: Pershendetje

Citim:
Si ore djema kush s'eshte me ju ne çdo pike eshte kunder jush dhe automatikisht tradhtar?!!

Ajo qe une po ju kerkoj, eshte te mos perdorni fjale fyese e ofenduese ndaj bashkebiseduesit tuaj , pavaresisht bindjeve te tij, sepse ndryshe s'mund te jete me bisede konstruktive.

erzeni...
ti vetëm më thuaj mua, se ku qëndron fyerja tek nji mesazhi im se kam thënë qillomandroja.......
pse i vut atë shenjën si mesazh problematik?
jo vetëm mua po dhe të gjithve që kan përdorur fjalën qillomandroja....
janë gjëra serioze kto????
si të mendojm ne pra?

Postuar nga Petrit Kola datë 13 Shkurt 2006 - 08:09:

Re: Pershendetje

Citim:

Ore Erzeni dhe nje here kame bere debat me Analisten,

Ketu e keni nxjerr DAFLLAKUN sade ne fotografi apo dhe te tjera dhe te tjera dhe na tregoni neve fjalorin... se themi qe Qillomandroja ka uzurpuar kishen (dhe eshte shume e vertet, se Qillomandroja e ka uzurpuar kishen dhe truri i Stenlit eshte me barre, nuk e keni pare qe e ka "koken" me xhunga?)

P.S E ka njeri haberin c'do te thote DAFLLAK?
Vdes po nuk bera pakez humor...por Janulla eshte Qillomandro dhe per kete jam serioz.

Postuar nga Petrit Kola datë 13 Shkurt 2006 - 08:16:

Konkurs,

Ftoje anetaret qe te pasqyrojne qendrimet e tyre karshi Janulles me nga nje karikature dhe ta postojne ne forum.
Fituesi do te marre nga mua 100 dollare.
Petriti

Postuar nga lost_soul datë 13 Shkurt 2006 - 08:20:

ja po e filloj une

Postuar nga Petrit Kola datë 13 Shkurt 2006 - 08:24:

lost_soul

Me jep adresen them se kjo eshte e paharritshme.
Petriti

Postuar nga lost_soul datë 13 Shkurt 2006 - 08:27:

Re: lost_soul

Citim:
Me jep adresen them se kjo eshte e paharritshme.
Petriti

s'ka problem, dhuroja kishes se At Nikolla Markut.

Postuar nga amoxil datë 13 Shkurt 2006 - 09:09:

Re: Re: lost_soul

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

përshëndetjet e mija lost_soul!
besoj se ke fituar.....

Postuar nga lost_soul datë 13 Shkurt 2006 - 09:12:

Re: Re: Re: lost_soul

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

përshëndetjet e mija lost_soul!
besoj se ke fituar.....

flm

Postuar nga ksenia datë 13 Shkurt 2006 - 13:45:

Shume perverse ajo foto Lost_soul
NA e shpifet qe ne pike te mengjesit...

Postuar nga ss1 datë 13 Shkurt 2006 - 14:03:

besoj se s,do kete tjeter me te bukur

Postuar nga Petrit Kola datë 14 Shkurt 2006 - 03:48:

Re: Re: lost_soul

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Lost-Soul,
Deshira juaj eshte e realizuar. Patjeter qe do ja nise kishes se At Markut.
Sinqerisht
Petriti

Postuar nga Petrit Kola datë 14 Shkurt 2006 - 03:51:

Tamam...

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Shume perverse ajo foto Lost_soul
NA e shpifet qe ne pike te mengjesit...

Keni te drejte Ksenia,
Janulla eshte shume pervert...

Postuar nga Petrit Kola datë 14 Shkurt 2006 - 04:32:

Ore djema dhe vajza,

Po sikur te hapim nje teme me vete Konkursin per karikaturat e Janulles.
Tema munde te hapet ketu dhe po s'na i pranuan e hapim tek site im personal?
Ose hapim nje site vetem me Konkursin per karikaturat...
Petriti

Postuar nga lost_soul datë 14 Shkurt 2006 - 09:08:

Re: Re: Re: lost_soul

Citim:

Lost-Soul,
Deshira juaj eshte e realizuar. Patjeter qe do ja nise kishes se At Markut.
Sinqerisht
Petriti

te falenderoj nga zemra

Postuar nga Sunlight datë 14 Shkurt 2006 - 12:39:

hahaha fantastike nje foto e tille, lost soul!

ore, te jete vertet pede**** ky janullatosi....!
sepse me duket teper e bukur per te qene e vertete

Postuar nga tata datë 14 Shkurt 2006 - 22:24:

gaboheni

me 02/08/1992 kryepeshkopi anastas janullatos u fronezua simbas rregullave te kishes prej 2 peshkopeve te tjere(evangjellosit te pergjit dhe melitonit te filadelfise)kryepeshkokp i shqiperise.prandaj nuk eshte i vetshpallur por i pranuar nga instancat e kishes dhe populli qe sipas zakonit kur u pyet , brohoriti "i denje"

Postuar nga diabolic datë 15 Shkurt 2006 - 05:15:

Re: gaboheni

Citim:
Po citoj ato që tha tata
me 02/08/1992 kryepeshkopi anastas janullatos u fronezua simbas rregullave te kishes prej 2 peshkopeve te tjere(evangjellosit te pergjit dhe melitonit te filadelfise)kryepeshkokp i shqiperise.prandaj nuk eshte i vetshpallur por i pranuar nga instancat e kishes dhe populli qe sipas zakonit kur u pyet , brohoriti "i denje"

Po ti moj tata nuk gjete ndonje tem tjeter per te inaguruar hyrjen tende ne forum. Keshtu qysh e ke nisur duket se do jeshe ne rruge te mbare. Por mesa duket Spiuni dhe lepirsi stenli i ka lajmeruar koleget e tije te marrin pjese ne kete teme ...Moj se harrova populli ka qene ne miting ose ne stadium qe ka bertitur dhe sbesoj te kete bertitur per janon. Mahhhhhhhhhhh hajde mendje hajde , kot sthone qe mendja kokerr gruri eshte.

Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 »
Trego 718 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.