Forumi Horizont | Gjithsej 41 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit » Trego 2037 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge " (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13850)
Shi bie ne Tirane...
nga malli yne edhe qielli qan...
je i dehur nga pija apo nga dashuria
ti ec por kembet nuk te mbajne...
... gjysma ime mbeti
rrugeve te ketij qyteti.....
Shi bie ne Tirane...
[QUOTE]Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
Shi bie ne Tirane...
nga malli yne edhe qielli qan...
je i dehur nga pija apo nga dashuria
ti ec por kembet nuk te mbajne...
... gjysma ime mbeti
rrugeve te ketij qyteti.....
.............
Kurse une dhe dikush tjeter e kena kendu kshtu kete :
[B]" Shiiiiiii bie ne dogane...
ata qulpsinat s'na lanen me dal...
piprrat edhe keku
rrugeve te doganes mbeten
Shiiiiiiii bie ne dogane......."
Clapton - Change the World
- Kjo kenge me ka bere zgjimin sot.
the first 2 minutes of this song, simply just reminds me the strength and rage i should have inside of me, but the reality is the oppossite, i'm just a weak man, someone that just think big, big big big, bigger then who i'm, but we should all dream dream, even if those dreams remain just dreams, sometimes the difference between dreams and reality are nonexistent, so why not jut dream your life way, and think of yourself as stronger then you actually are...
http://www.youtube.com/watch?v=YgG8...feature=related
Non ti scordar mai di me
Ndonjehere i kemi gjerat para syve e nuk i shohim se s'duam, s'eshte koha e duhur apo se jane ne nje forme qe s'na pershtatet? Ndoshta njera, asnjera ose te gjitha
si kjo kenga qe se kam marre mundimin asnjehere ta degjoj por qe kur e bera, i lashe te tjerat qe po degjoja
A me nn mi piace Tule, mi sembra come fossi recitando
Piove su Roma , pero adeso anche qui..
"Nostalgji per tingujt e violines time....."
Autumnal Emotion
sa melodi e bukur kjo qe po degjon enigma sot... i pershtatet ktyre oreve te vona te nates...
flm per postimin...
Re: "Nostalgji per tingujt e violines time....."
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Autumnal Emotion
one more time, thanks. the most beautiful music for a lonely soul...
Re: "Nostalgji per tingujt e violines time....."
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Autumnal Emotion
Gjithmone mendoj se s'ka me gjera te bukra madheshtore qe do me japin ndjesi te vecanta, mendoj se i kam pare te gjitha... por e kam shume gabim!
Ja dhe nje tjeter nga keta te Enigmes se bekan gjera te bukura. Wintermood channel ne Youtube.
Calogero - Pomme C
Sting
shape of my heart
Smashing Pumpkins - That's The Way (My Love Is)
Sheryl Crow - Run,Baby,Run
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ja dhe nje tjeter nga keta te Enigmes se bekan gjera te bukura. Wintermood channel ne Youtube.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
its a sad reality when you have to travel this far just to locate a moment in time when you dreamed so beautful and positive about life, dreams of that day, mixed with emptyness and the lack of desire of life today, makes this dreadful lonely day in my life just fucking perfekt, where my bare naked soul lies down, and the afternoon breeze combine with the fine notes of this song just make me feel alive...
Noir Desir - Le vent nous portera
Re: Noir Desir - Le vent nous portera
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Citim:
uee cfare efekti
jam dakort qe disa lloj melodish e kengesh (jo kjo per mua psh )bejne kete efekt ... fuqia e muzikes
James Blunt - You're Beautiful
Lezhjani une s'lodhem ta degjoj ate kengen
mire pra sot s'paska shume deprese rreth e rrotull , as une sikur s'jam ....
megjithese sot na e kane bere koken dhalle me kete Hollanden qe s'duhet te fitoje
Sot James Blunt ne Shqiperi .... megjithese une e kam kete kengen perhere ne i-pod .
Kjo Irene Grandi do ma nxije jeten mua
booo sa inat e kam sikur kendon me zor, me nje fjale e kam nis diten me zerin e kesaj
-----------------------
ps... Bon Jovi dikur beri nje cd solist, eshte i bukur po t'ju qelloje rasti .
kur te kerkojne keshilla per pushimet verore e ti si ke filluar te tuat ..nuk te vjen ti thuash: ka mundesi te kthehesh pas nje muaji qe te pergjigjem me me entuziazem?
kush na do me nerva i njoftoj qe s'jam :p
Me lindi nje lot kur e pash kete video...
Me ka marre malli...
Ma il cielo è sempre più blu
Nder kanget ma te bukra!
fastball - the way
krijoj nje marrdhenje te ngushte dhe te gjate me kenget qe degjoj shpesh here, me vite, i qendorj besnik atyre, jane pjese e kujtimeve te mija, jane pjese e jetes time...
Hahaha vera ka ardhur perfundimisht me gjithe nxehtesine e vet pyes veten kur do vendos si gjithe njerezit normale te perdor syze dielli per tu mbrojtur nga rrezet ... se kam shpjeguar kurre kete ndjenjen qe kam kur i ve ...sikur me shkeputin nga realiteti
oh gjeja e fundit qe kam shkarkuar : Library Tapes
ps...kurti se ke idene sa kohe kisha qe po e kerkoja ate kengen tende me siper
haha, te paraftyroj tu tulipani ne Coachella music festival ku mundohem te shkoj cdo vit pethujase, per tre dite rresht mund te degjosh me shume se 120 bands, dhe te gjitha jane nga ata qe ti i poston ktu,
arcade fire, radiohead, coldplay, cure, e shume shume, sic thashe over 120 grupe nder me te njohurat ne bote vijn aty, eshte vetem 1 e pak ore larg nga ktu ku jetoj. te parashikoj ty duke u merzitur se s'din cilen band te degjosh me pare
ps,,, njehere me ra rasti qe wilco nje band qe e dua shume po loznin ne te njejten kohe me coldplay, nuk dija se ku te shkoja me pare,,, lozin aq shume bands aty saqe nuk njoh mire apo mbaj mend emrat, thjesht dehem dhe kaloj gjithe diten i habitur 10 minuta ktu 20 minuta dikun tjeter, te paftyroj ty aty, sikur nje kid in the candy store
vetem njehere kam kaluar tre dite, tani nje dite e lodhem duke pire e ecur ne kembe gjithe diten, plus behet shume nxeht/vape por ne darke behet mire shume
kurti une i degjoj por duhet ta pranoj s'jam tip i ketyre koncerteve sepse s'duroj dot njerezit kur shtyhen dhe e parafytyroj veten te fundosur mes tyre duke qene se jam si fije bari
Citim:haha, jo, aty ku po them une nuk ke nevoje te shtyhesh me njeri, ka haperire sa te duash, eshte vend shume i madh. ke te drjet se kur pashe disturbed ne nje koncert, nuk kam pare ndonjehere njerz te cartifilosur ashtu ne jeten time, sidomos aty afer ne mash-pit pavarsisht se ata me pelqejn shume shume, nuk mund t'i shkoj aq afer, me siguri do thyej dicka...!!
kurti une i degjoj por duhet ta pranoj s'jam tip i ketyre koncerteve sepse s'duroj dot njerezit kur shtyhen dhe e parafytyroj veten te fundosur mes tyre duke qene se jam si fije bari
Wow sot ndjehem plotesisht keshtu:
Sixx:A.M- Life its beautiful
Keto kohet e fundit kam gjetur nje paqe te brendshme, qe vetem rrezet e diellit te veres e dhurojne...ose me mire, strategjia ime per te prere lidhjet me shumicen e njerezve qe njoh per ca kohe ka qene efikase. Keshtu qe, kurdo qe ndjeheni te stresuar, jepini vetes ca dite reflektimi larg fjaleve boshe te se perditshmes. Tani kam qejf vetem te kercej, mundesisht kenge si kjo meposhte, apo Rumba de Barcelona te Manu Chao. Por kjo kenga qe zgjodha sjell kujtime te femijerise, prandaj me duket me shume e bukur.
sot jam zgjuar me kete kengen dhe jo sepse e kam degjuar gjekundi, thjesht me ka ardhur ne mendje vete qe ne mengjes ...
ps...Balerina une kam qene nga ato qe ka pasur e vogel nje fund me vizatimet e lambades siper, se kishin shume ate lloj fundi se ishin per vip-at :p ... ajo qe po me kujtohet eshte se pretendohej te kerceje dhe ti te njejtin kercim ... hmm jo shume entuziasmante sinqerisht
Góðan Daginn
hmm harraqja nr 1 ne bote uroj njerezit per ditelindje 1 muaj me vonese ...
full immersion me Cranberries ... vecanerisht me ... kete
All the things you said to me today
Changed my perspective in every way
Then things come to mean
To much to me
Into my faith you
And your baby
It’s out there
If you want me
I’ll be here
It’s out there
I’ll be dreaming my dreams with you
And there’s no other place
That I’d lay down my face
It’s out there
If you want me, I’ll be here
And there’s no other place that I’d lay down my face
kjo do jete kenga ime tani
Nje nder grupet e mi te preferuar.
The Notwist me "Day 7"
The shore
I can see the shore from here
I see your town, your house and you
The score is
I count the letters of your name
I count the days 'til you are here again
Day 7
And I'm love galore
This is the life- Amy McDonald
Zucchero
Paske patur nje gjymes dite te kendshme Demo .......
the thrill is gone - B.B. King
Louis Armstrong and Ella Fitzgerald - Summertime ...and the livin' is easy...
Gjithsej 41 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit » Trego 2037 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.