| Forumi Horizont | Trego 24 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- Hajde Hedhim Vallen...................ssssssssssssssssssssssss (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15098)
Hajde Hedhim Vallen...................ssssssssssssssssssssssss
Te dashur anetare po e hap kete teme ne prag te festave, sepse festat pa kenge s'do te ishin aq te bukura.
Me rastin e Vitit te Ri shume kanale propozojne muzike popullore...dhe nga keto kanale me lindi dhe idea e kesaj teme. Le te festojme, te kendojme, te kercejme popullorshen me kenget e vjetra qe na rikthejne kujtimet me te bukura qe kemi kaluar prane familjareve tane....
Ja dhe nje Kolazh tjeter te perpunuar nga
Greta Koçi & Indrit Mlika - Kolazh Popullor
Potpuri me Merita Halili dhe Xeni
Hopaaaaaaaaaaaaaaaa Hopaaaaaaaaaaaaaaaa 

Altin Shira - Potpuri
Bujar Qamili - Hey Goce ca po ben
Bujar Qamili - Kur Kercen Sorkadhja
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Hopaaaaaaaaaaaa
Hidhe vallen me lezet si nje zane e bukur po me vjen
E bukur eshte vallja kur kercen sorkadhja
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Hopppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaa ssssssssssssssssssssss
- po me këto " talentet " e reja ... :p .... a lejohet me kërcy ???
Muharrem Ahmeti
ja une fillova vallen vetem te kercej

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
- po me këto " talentet " e reja ... :p .... a lejohet me kërcy ???![]()
![]()
Muharrem Ahmeti

Valbona Mema - Moj shami e kuqe
Valbona Mema - Topolakja
Bujar Qamili dhe Artjola Toska - Je e vogel rrumbullak
opaaaaaaaaaaaaa jepi rumbullake

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Glak .....
Une temen e kam hapur per kenget e vjetra shqiptare qe i kendojme dhe i kercejme sa here i degjojme.![]()

- vijon vallja ....... ktu kryeson Enigma e para , unë , Elsaa .... etj ...
O ti mos vdeksh kurre....tani po qe do e hedhim vallen...ka lezet..shif sa eshte bere vargu per te kercyer

G, me bere te ri ne pc te degjoj popullore
gjarperushke cohu dridhe shamine shamine
Gjete nje pjese te thembres se akilit
Ju pershendes te gjitheve me valle jugu ....te preferuarat time
Ndersa me kete kengen me poshte ftoj Lelen ose Glaukusin (kush te vije i pari
) per te nisur vallen, rendesi ka qe njerin ta kem ne te djathte e tjetrin ne te majte, 2 dursaket e "omel" te forumit
Moj lelushe po pse s'na i mbledh te gjitha populloret ne nje vend, tek shije folklori
!
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
ok shefe ...
- vallen e kryeson IQVlora pastaj vjen Kotka , Enigma , unë , Elsaa , Lela , Kati dhe Briseide .... jan të ftuar të gjith të tjerët .......![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Ah more Glaukus, ku ma gjete zemren me keto klarinot, edhe une si enigma i kam si themra e Akilit. Tani mos ti mbetet qejfi IQVLORES, por kete vallen qe na vure ti do ta heq vete, se mezi po duroj deri neser, qe te vemi te kercejme vallet me Irini Qirjakon ne Hyatt Hotel ne Cambridge.
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Faleminderit Glaukus!Me ke prekur telat e ndjenjave te mia per muziken e bukur popullore te jugut.Keto dite Digitalb ka futur nje kanal te quajtur Folk +,me thene te drejten na kenaqi.Me gjithe qef do ta hiqja vallen duke mbajtur edhe nje shami te bardhe mendafshi ne dore,por duke u alternuar edhe me kotken zonjen simpatike e cila rrezaton inteligjence e miresi ne shpirtin e saj.Kam bindjen se ajo di te kerceje bukur si grua elegante qe eshte.
Kotka dhe Glaukus une ju pershendes me kengen e kenduar nga Maya ,''do te beje nuse ne gusht'' e cila edhe kercehet,nje yll i muzikes popullore te jugut..
Ju uroj nga zemra te kaloni nje nate te bukur sonte!
Lela_dr mua me pelqejne edhe kenget e shqiperise se mesme,por ato te vjetrat qe kendoheshin nga bilbilat e kenges popullore si Q Kertusha,F Rexha,familja Zyberi,N Hoxha etjEdhe artiola kendon bukur.
Mireu shkrofshim vitin tjeter!
se jemi afer me moshe ne krahasim me gjithe keta te rinjte qe hedhin vallen popullore shqiptare. Te rinjte ketu ne Amerike i thajne te gjitha vallet popullore, as duan t'ja dine nga jane me origjine and this is so nice.
te Amerikes.

- Ku është tetoja ime ?? ... po Enigma ?? Lela , Demoja , EnYa ????
kjo per ty GLAUKUS
http://www.youtube.com/watch?v=hhGU...feature=related
Re: Hajde Hedhim Vallen...................ssssssssssssssssssssssss
Te dashur anetare po e hap kete teme ne prag te festave, sepse festat pa kenge s'do te ishin aq te bukura.
Me rastin e Vitit te Ri shume kanale propozojne muzike popullore...dhe nga keto kanale me lindi dhe idea e kesaj teme. Le te festojme, te kendojme, te kercejme popullorshen me kenget e vjetra qe na rikthejne kujtimet me te bukura qe kemi kaluar prane familjareve tane....
- o shefeeeeeeee , kur do e fillojm ate ahengun ne ???
....... bojm içik nxemje për sonte në darkë
... ka njeri zgjut apo të gjithë në gjumë juve ??
Trego 24 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.