Forumi Horizont | Trego 27 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Cilet lote jane me te dhimbshem, te mashkullit apo te femres? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=268)
cilet lote jane me te dhimbshem?te mashkullit apo te femres?
do kisha deshir te shifja opinionet e atyre qe ju intereson te pergjigjjet ne kete teme
dhe te japin nje pergjigjje serjoze
dhe kush lote jane me te dhimbshem te femres apo te mashkullit?
por me sinqeritet te thoni te drejten.
lotet ???????
lotet e meshkujve jane me te dhimbeshem se ato s para qajne dhe nqs qajne atehre sono guai ndersa femrat qajne dhe pa arsye thjeshte per faktin se u qahet, por nese femrat qajne pa lot , vetem me sy atehre po qe jane te dhimbshem
Mendimi im
Mendoj me bledarin eshte njesoj mendimi im, por nje burre nuk qan me lot por qan nga brenda pasi duhet te mbahet i fort dhe si burr nuk qan.
Femrat qajne plot, me novelat e televizoreve, me muzike cdo gje rrine e qajne spara na ben pershtypje shume tani lol
Me gjithe respekt
Endri
ehh
Per mendimin tim pak rendesi ka se te kujt seksi i perkasin lotet, ndjeshmeria e lotit eshte kur ne realitet te qan shpirti, dmth lot zemre, kur nuk mbushes me fryme, kur syte njekohesisht lotojne e shkelqejne.
Mirulexofshim!
Lotet me te dhimbshem??
Mendoj se lotet dalin nga shpirti,pra eshte vete ai qe qan.
Tani mvaret perse qajme:nga hidherimi e dhimbja apo nga gezimi?
Eshte e vertete qe ne femrat qajme me kollaj se meshkujt por kjo nuk do te thote qe ne derdhim lote krokodili.
Qajme se ndofta jemi me te ndjeshme dhe e kemi me kollaj qe ti tregojme emocionet tona,apo jo?
Biles edhe juve meshkujve, thoni te drejten, ju vjen shpesh per te qare por e mbani veten qe te mos beheni qesharake dhe te tregoheni BURRA.
Nje keshille te gjithe meshkujve-lotet jane te dobishem!
Mos keni turp te qani dhe mos e mbani brengen brenda ne shpirt se ju gerryen e demton,nxirreni ate jashte nepermjet loteve dhe do te shikoni qe do te ndjeheni te qete pastaj.
Me respekt Natyra.
e crendesi ka se kujt sex i perket loti
njerez femrat njerez dhe meshkujt me shpirt e zemer femrat me shpirt e zemer dhe meshkujt me ndjenja femrat me ndjenja dhe meshkujt loti lot eshte dhe kur e derdh femra, i dhemb, ashtu sikurse i dhemb mashkullit kur i derdh lotet dhe ai. sikur dhuhet ne ate kengen fituese te lilos 'loti qe pikon nje zemer lendon' me kete dua te them qe askush nuk eshte ne gjendje ta percaktoje nese loti eshte me i dhimbshem kur buron nga fmr ose mshk. kshu qe ti pergjigjem pyetjes se parashtruar vete fjala 'lot' ndjell dhembshuri vetevetiu e pak rendesi ka ne e derdha une si femer apo ti si mashkull.
do pajtohesha me mendimin e Natures qe femrat qajne me kollaj se meshkujt gjithsesi keshilla e saj qe meshkujt duhet te qajne me shpesh per te nxjer ate qe kan brenda me duket me verte dicka teper utopike dhe e paaritshme thjesht duke u nisur nga fakti qe shumica e gocave nuk duan te bejne me nje cun qe se permban dot veten qe si te thuash sillet si 'mama's boy' qullac etj etj. tani eshte normale kur nuk mban me uje pilafi nuk mban e do e nxjeresh jashte disi gjithe ate siklet gjithsesi menyra e te shprehurit te Natures dukej sikur ajo do preferonte qe cunat te qanin pothuajse ne ate shpeshti qe qajne gocat, qe kjo e fundit do ishte me verte pa dyshimin me te vogel totalisht e paaritshme. pastaj femra eshte femer dhe si dicka e tille eshte me e ndjeshme qenie me sensibel nga natyra kurse mshk si mshk qe eshte do sillet si ca me i forte shpirterisht e fizikisht patjeter. pastaj nga shume libra e shume filma qe kam lexuar e pare kur mshk do filloje te qaje per dicka qe psh konsiderohet "feminine" si psh humbja e cmimi ne koncert e ku di une cfare tjeter, u get the point, po keto mshk qe ti Nature e dashur enderron te kesh ishin looked down upon, konsideroheshin whimps etj etj. gjithsesi Nature e dashur une personalisht ashtu si shume goca te tjera do preferonim nje mshk qe te jete 'in touch' me ndjenjat e tij po gjithsesi te mbaje ate imazhin e tij si mashkull, nuk e di ne me kupton apo jo?????? feel free te komentosh dhe shpresoj qe te lexohemi perseri.
xOxO mIsTrecJa
Lotet..
Jam dakord me pergjigjen e Redit..
Redi
Kete mendim kam edhe une me kolegut tim Durrsak Redi.Me sa duket Redo paska kaluar goxha pervoje.Gjithe te mirat dhe suksese ne jeten tende.
dielli arrin te thaje ujin e oqeanit,por nuk arrin tethaje lotet e femres.
mendimi im
Me te prekshem jane lotet e meshkujve.
Imagjinoni babin tuaj duke qare. do thoni ju cpone kane baballaret ketu.
Po ti shikosh nje goxha cune duke qere si do ndiheni.
Vetete lotet e femres thajne oqeanin kurse lotet e meshkujve zhdukin boten.
Re: ehh
Citim:
Po citoj ato që tha Redi
Per mendimin tim pak rendesi ka se te kujt seksi i perkasin lotet, ndjeshmeria e lotit eshte kur ne realitet te qan shpirti, dmth lot zemre, kur nuk mbushes me fryme, kur syte njekohesisht lotojne e shkelqejne.
Mirulexofshim!
Opinion !
Nuk mund te thuash me saktesi se te kujt jane me te dhimbeshem lotet.
Ekspresiviteti ndryshon, femrat jane me ekpresive .
Por mund tju garantoj nje gje ,qe ka te qara edhe pa lot te cilat dhimbjen
e mbajne permrenda dhe kjo eshte me e rende sesa kur qan.
Te pakten pas te qarit lehtesohesh.
Eshte interesant fakti qe ne zakonet shqipetare te vdekurin e qajne
grate. Meshkujt kane nje lloj ndjeshmerie tjeter qe ndryshon nga femrat.
Re: cilet lote jane me te dhimbshem?te mashkullit apo te femres?
Citim:
Po citoj ato që tha Bledari
do kisha deshir te shifja opinionet e atyre qe ju intereson te pergjigjjet ne kete teme
,,,,,,
Bashkohem me ate qe tha Sykaltra "Loti qe pikon nuk njef gjini"
Femra eshte me e ndjeshme dhe derdh lot me shum, por kur derdh lot mashkulli, imagjinoni sec dhimbje ka ne shpirt
gjith te mirat
Lotet me te dhimbshem jan te atij/asaj qe i derdh me zemer, dhe gjinija s'ka aspak rendesi.
Citim:
Po citoj ato që tha keila
Lotet me te dhimbshem jan te atij/asaj qe i derdh me zemer, dhe gjinija s'ka aspak rendesi.
Vite para, kam qene shume e vogel por mbaj mend qe ne nje rast vdekje te nje te afermi tim ishte nje grua qe qante me ngasherim dhe vajtonte me kenge..Mua me beri pershtypje zeri i mrekullueshem i saj dhe e qara me vargje..Kurre me nuk e pashe ate grua, por me vone e mora vesh se shkonte vaj me vaj dhe vajtimi me kenge dhe me lote ishte profesioni i saj..Me ato leke ajo mbante familjen.
Ja pra qe loti qenka dhe element biznesi, sepse pa lote e kenduara e kesaj gruaje nuk do te quhej vajtim..
Sa per pergjigjen e pyetjes se lotet e kujt jane me te dhimbshem, dua tu pyes a ka gjini dhimbja apo lumturia???
TE KUJDO QE TE JENE ATO JANE TE DHIMBSHME DHE NE FUND PO LOT MBETEN TE SHKRETAT.NUK MUND TE PERCAKTONI DOT SE KUSH VUAN ME TEPER APO KUSH LOT ESHTE ME IDHIMBSHEM SEPSE KETU NUK BEHET FJALE PER DY PJATA GJELLE "SE KUSH ESHTE ME E MIRE".
eh teme interesante
me keni prekur ne tel se une te qaj e kam si buke me djath, e ndjeshme re ca t'besh. Loti ka te beje me ndjeshmerine e personit dhe here pas here kur perbrenda te mbyt nje lemsh ndjenjash, te qaret te ndihmon te qetesohesh.
Mendoj se s'mund te flasim per lot me pak apo me shume te prekshem. mgjth meshkujt te dhimbsen me shume kur qajne sepse kjo do te thote se ata bejne perjashtim nga kategoria e kokederrave qe s'para qajne.
Mua me pelqejne cunat qe qajne, te kuptohemi, kjo s'ka lidhje me cuna mamaje, por thjesht me nje ndjeshmeri me te theksuar dhe te shprehur dukshem.
Ne fund te fundit me pelqen qe meshkujt te qajne per femrat, pse duhet te qajne vetem femrat per ta :p.
si perfundim, qani se liroheni, po hë.
lotet e te dyve kur i pengojne te jetojne te lumtur bashke
ne vajzat i kemi lotet me prane .Dhe per mendimin tim qajme shume me lehte se djemte .
Po te dish ne qofte se djemte qajne qajne se vertet kane nje dhimshmeri te madhe ne shpirt
femra qan per cdo gje mashkulli qan shume rradhe po lotet e tij jane shume te dhimbshem
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
ne vajzat i kemi lotet me prane .Dhe per mendimin tim qajme shume me lehte se djemte .
Po te dish ne qofte se djemte qajne qajne se vertet kane nje dhimshmeri te madhe ne shpirt
femra qan per cdo gje mashkulli qan shume rralle po lotet e tij jane shume te dhimbshem
ah lotet tane ..... me dhimbset kur qan ...i dhimbesm kur qaj .... c'dreqin doni me jeten tone ! Let us live free !
sigurisht qe lotet e meshkujve jane me te dhimshem sepse jane shume te rralle dhe patjeter qe kane nje arsye..per dallim nga ne femrat qe qajme ndoshta per me te voglen gje qajme dhe me kete s'them qe kur qajme skemi ndonje arsye por nese flasim ne pergjithesi atehere ska dyshim qe lotet e meshkujve jan me te dhimshem dhe per mua qe jam shume e ndjeshme ndaj tyre..uhhh!
Mendoj se jane lotet e femrave.....
te mashkullit ...sepse ne femrat qajme shume shpejt dhe per pak gje.....
Re: cilet lote jane me te dhimbshem?te mashkullit apo te femres?
Citim:
Po citoj ato që tha Bledari
Trego 27 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.