| Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 58 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- Kenge dhe valle dasmash. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17126)
Kenge dhe valle dasmash.
sa kohe me eshte bere pa qene ne ndonje dasem
a ka ndonje qe martohet ketu te me ftoje mua looool
Me kane ftuar ne nja dy dasma deri tani dhe thashe ta ndezim qe tani atmosferen e dasmave.
Po deshe te ftoj une dasem te vellait.
po me shume kenaqsi me ka marre malli vertet
ama po erdha sdo ulem deri sa te mbaroje dasma vetem duke kercy me ke
ja e 1 valle qe e kam me te preferuaren ne dasma
me fal qe sgjeta ndonje video me te bukur
o mezi i notes piktoro mo na ba me kercy imen ceshte kjo mbajtje me hater shejtanen e fton ti dh mua jo ..... une ftohem vete ne dasmen e glaukus
wooowwwwwwwwww u martu e ai
po kush eshte fatlumja ajo e butikut apo tjeter llloool
Kjo po, kesaj i thone napolon glak.
Bionde ti nuk ke nevoje per ftese.
po te ndihmoj une shejtone meqe o edhe fiksimi im
degjojeni e kete sa e bukur eshte
ja dhe nje valle e shtruar popullore
kte e qaj fare ....zakonisht ia fut orkestra kur do me i ul njerezit
:kallash:kallash:kallash
- as e botikut , as ajo e minimarketit , as infermierja , o e marr tironse o plas ( mundsisht edhe me prona ) ....
Bionde ......... bashk do hapim dasmen ne ( le te presi nusja )
Citim:
Po citoj ato që tha al74
po te ndihmoj une shejtone meqe o edhe fiksimi im
Kjo per Gla e per te gjithe te tjeret
e bukur Bionde
eh cma nxoret mallin e dasmave ... ore eshte bere krize e per dasma spo martohen me njerzit ca behet keshtu
a tja bejme cike qejfin e pejonit si thoni 
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
.
Matrimonio albanese a lezha
Kjo vetem per SHEJTONEN ne per veten time sa here e degjoj me mbyshen syte me lot se me kujton dasmen time (fatkeqesisht pa kete kenge )
Citim:
![]()

- nga nji dopio raki te gjithve ...
p.s. - dhe hudhni noj lek ju re se na duhen per te dielen ne plazh , ta pagujm hotelin ... hahhahha shezllonin se u ngatarrova  
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Kjo vetem per SHEJTONEN ne per veten time sa here e degjoj me mbyshen syte me lot se me kujton dasmen time (fatkeqesisht pa kete kenge )
Citim:
![]()
![]()
- nga nji dopio raki te gjithve ...
p.s. - dhe hudhni noj lek ju re se na duhen per te dielen ne plazh , ta pagujm hotelin ... hahhahha shezllonin se u ngatarrova  ![]()

- dhondri osht i zone per momentin ............ ( po dergon sms andej nga guzhina )
keto jane perla te muzikes tone popullore
ec te vdeksha hahahaaaaaaaaaaaaaa
...kush ma dredh belin ktu i here...ca duhet mishi re...le te derdhet rakia gushes.....sssssssssss opaaaaaaaa.....
- hajde Bionde , pastaj jam vete , shejtonia , al74 , piktori ............ vdeksha ku e kam Kotkten , Lelen , Enyan Enigmen , Katin , Brisin , Demokraten e gjith grupin ...........
Citim:
![]()
![]()
- hajde Bionde , pastaj jam vete , shejtonia , al74 , piktori ............ vdeksha ku e kam Kotkten , Lelen , Enyan Enigmen , Katin , Brisin , Demokraten e gjith grupin ...........
hahahaaaaaa sa kam qesh sonte ja ardhsha ne dasem ishalla

ja edhe kete
- po Debora* ku osht sonte ???
tundu Bionde , Shejtone ............. oh oh oh .............
laje ti moj goce laje shamine e beqarit... shamine e gjynafqarit eee hahahaaaa
hajde Glaukus digje shamine hahahaaaa
...hajt ju knoft zemra ....
apapapa...
Biondia po ven cunin ne gjume
hahahaaa i zgjova komshinjte ketu une thone u cmend kjo ne oren 12 te nates haahaaaaaa
kjo per cunat qe rrine nga guzhina mcef hahhha ju ve dhe tekstin qe mo natarroheni ta kndoni mire hahahaha u zgjuan taljonet
( un per vete jom zgjut 24/24 )
sssssssssssssssssssss oh .. opaaaaaaaaaaaaaa ....
hahahaaaaaaaa Bionde ku e gjete kete e forte qenka
Piktor per ty qe hape temen se na kenaqe sonte
hajd per hajer te zotit te shtepise hahaha
- kjo m'len pa kokrren e lekut nxhep muve ( apo duhet te shkruaja mua ?!  
:p :p
Shejtoneeeeeee degjoje deri ne fund
Biondia...m'kujtove i nuse xhaje qe i kishte zèt kalamojt neper dasme se te prishnin terezine...u rraste ilac gjumi ne qofte edhe ...m'rregull 
ika te numeroj...
dasem paci ....
......ky bandilli sec mi bleu me sandale me genjeu ...mashtrues
Citim:
![]()
![]()
- kjo m'len pa kokrren e lekut nxhep muve ( apo duhet te shkruaja mua ?!  :p :p
Shejtoneeeeeee degjoje deri ne fund
me kete kenge ju uroj gjume te embel .....kujdes shejtane me shtamen na le pa uje .....
edhe kte e the ???
çohu edhe kerce ..........
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
me kete kenge ju uroj gjume te embel .....kujdes shejtane me shtamen na le pa uje .....
me ndate nga burri me ndate .....piktori u tregua i zgjuar hapi temen e iku une ngela ketu .......shejtone nejta me kenaqesi u kenaqa duke kercy
o Shejtone ............ na dalin per diten e diele kto , kaq lek u hudhen
hahahaha po ato dalin per gjithe javen re cun jo per te dielen ....shejtone ne sikur gure te bien nga qilli ti neser merr rrugen per ne plazh ...ah mor kurbet cna bane puno gjithe muajin e hidhi ne valle per nje ore ....
| Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 58 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.