__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
SHKODRANI I QESHUR, te pershendes. Te puth, plot mall...
...gjithashtu pershendes miqte e mi shqiptare te botes virtuale,
Misterin, Kotken, Peshtimin, Bleten time, Briseide, Diabolic, Glaukus, Lela,
Punetorin,Mister 10 000, Demokrate4ever, e nuk me kujtohen te tjeret , muahhhhh ne faqe te gjitheve,kalofshi gezuar.
love, Enya.
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073
I pershendes te gjithe me kete kengen qe po degjoj tani - E BUKURA E KATUNDIT.
G, flm per pershendetjen!
Edhe ah mos harroni te sillni shamickat me vete kur te degjoni kete kenge
Mesazhe: 4073
Demo av eshte gjate per avatarin?
E nese po flm
As me thua te pelqen libri, shalkat, kemisha apo mermeri i vaskes :p ?
Me kete kenge me poshte pershendes te gjithe qe kane mare pjese ne tema seksi kongs vecanerisht staffin te cilet na jane bere kaq festive per Erin, e Lelen- suksese sot dhe ofkors gjarperushken
Tani qe mos t'i bejme rekllame vetem veshjeve festive ja dhe pak rekllame per Viktorine DJ Tiesto - Beautiful Things