__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Nje pershendetje speciale per disa persona special, qe i japin fryme dhe kuptim forumit .
Paralajmerimi nr.1Lista do te jete e gjate
Paralajmerimi nr.2:DVuj pak nga kujtesa, dhe falem nqs harroj ndokend.:D
Lista:
Heathcliff qe me ka marre malli , Dhoma666 qe jam kenaq tu fol sot me te , Frojdeshen qe ka pi kafet , Apin qe me ka kujtu sot me sms, Agaten qe jam e lumtur qe e kam taku , Bucin qe ma ka pru ne maje te hundes si kojshi :p Ilirin te sapodiplomumin:p, Glakun,Enyan e binjakut, Demokrate redaktoren, Dreqen bukuroshe , Konten qe ka hup si krypa:p, Dxp qe ka pas dtl:p, Fajtorin qe asht Njish, Erzenin qe e din vet ai , Gjergjin qe asht me pushime :pDiabolicun qe asht moderator sefte, Amorin qe asht amor, Tulipanin qe asht holic, Puntorin qe e mban veten per Piktor, Erian sherraxheshen e forumit - moderatore shembullore per chit-chate bashke me mu, Eric Darven bohemin, Iliriusen poezine e forumit , Ingmetalboy qe zgjon zerat brenda nesh me vargjet e tij , Plloshtanin , filozofin e paditun te forumit , Lela plazhisten , Enigmen, Kotken , Cedrus, Kurtin per sinqeritetin e postimeve te tij dhe po e mbyll me Lezhjanin qe e meriton nje per dje:p hahahahahahahaha ca listet