__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455
Po degjoja Radion ne Makine dhe kur filloje kjo kenga m'u kujtua qe eshte nje nga kenget e tua te preferuara italiane (te pakten keshu me ke thene)....dhe thashe te te pershendes nga Dritarja.....
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Po degjoja Radion ne Makine dhe kur filloje kjo kenga m'u kujtua qe eshte nje nga kenget e tua te preferuara italiane (te pakten keshu me ke thene)....dhe thashe te te pershendes nga Dritarja.....
Grz Lela. Sono in debito con te
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
- për admiruesit e flaktë të muzikës TALLAVA Tulipanin , Gjergjin dhe Turrll
Muharrem Ahmeti
- këshillohet pirja e dy dopiove raki para dëgjimit