__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
pershendes gjithashtu, kotka, puntorin, treshin, turll,lezhjanin, lostin, Lelen,katin, diabolic enigmen( qe na vjen en forum me pikatore ) dhe daedal e gjithe anetaret me radhe...
Mesazhe: 9455
Falenderoj te gjithe personat qe me kane pershendetur.
Ju pershendes gjithashtu dhe une me kengen e veres
Glak, Demo, Enya, Tuli, Enigma, Turll, Arin, Katin, Erian, Diabolic, Eric, Lezhen......dhe te gjithe te tjeret me radhe.....
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073
Ju pershendes dhe une juve, ju ndjek here pas here kur gjej pak kohe, faktikisht na eshte bere si gazete forumihorizont.
ps. ahahah demo aktivizim me pikatore pikes i ke rene...ka shteruar uji alla shqipce..
Me mungoni!
Ju pershendes me if you keep your love lockdown you loose te west-it target=_blank>VMA08 Kanye West Live! At The 2008 VMA's
Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Falenderoj te gjithe personat qe me kane pershendetur.
Ju pershendes gjithashtu dhe une me kengen e veres
Glak, Demo, Enya, Tuli, Enigma, Turll, Arin, Katin, Erian, Diabolic, Eric, Lezhen......dhe te gjithe te tjeret me radhe.....
Po mua nuk me ke pershendetur eeeeeeeeeee???!
Miiiiiiiiiiiiire miiiiiiiiiiiiire... :p
Ja une nga inati po te pershendes me kete :
Nje nder kenget me te bukura te stines se veres!
__________________ It is in truth not for glory, nor riches, nor honours that we are fighting, but for freedom - for that alone, which no honest man gives up but with life itself.(Declaration of Arbroath)
Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Uaaa Gjergjo te me falesh por kam qene pergjumesh. Se ne fakt te kisha ne mendje, por sigurisht komanda e trurit s'ka arritur deri tek gishtat :p
Flm per kengen.
S'kam kohe tani te te kerkoj kenge, por do te gjej nje tamam per ty....
Si p.sh Pioggia io Saròòòòòòò
eheeeeeeeeeeee prit gomar te mbije bar i thone kesaj :p
Une nga inati, se jam inatci i madh une po te pershendes prape me kete ketu :p
__________________ It is in truth not for glory, nor riches, nor honours that we are fighting, but for freedom - for that alone, which no honest man gives up but with life itself.(Declaration of Arbroath)