more do gjendet nje mashkull ti jap nje te puthur kesaj apo jo xhanem? Glaukus ku je futur? Hajde ketu shpejt dhe mos bej naze....nj'ashtu....jepi nje te puthme Katit nj'ashtu sic e di ti...
Ashtu bravo
......... dhe e bëj me shum kënaqësi Donik .......
( duke i kënduar edhe këtë këngë )
Il Divo - " Nights in white satin "
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911
. Jo moj dreq se jam e "martuar" te thashe. Une kam gjithe ate Gjergj, apo harrove prape?
do bej mire neser ne mengjes ti fshije te gjitha keto se e beme corap.
Sorry honey
Mesazhe: 2957
Citim:Po citoj ato që tha Eishin-an Kati Plasen cokollatat edhe kendej.
Vetem une jam me diet cokosh me duket.
Mire te te behet, ti nga koka e ke... mjafton t'i kerkosh shitesit... dhe te jep cokollata! :p
Te pershendes meqe ra fjala.
(S'e di pse po kjo me erdhi nder mend... kakao... cokollate... Brazili... deti... dielli... )
__________________ It is in truth not for glory, nor riches, nor honours that we are fighting, but for freedom - for that alone, which no honest man gives up but with life itself.(Declaration of Arbroath)
Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911
Casta Diva- Bellini
Classic music, my priority in choosing what to hear, when mind and soul needs relaxation....
Norma eshte arsyeja qe une jam e dashuruar me operen dhe muziken klasike. Shume vijojne, por kjo eshte dashuria ime e pare....dhe me mallengjen....pershendes ty dhe shpirtin tend kurioz