__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Citim:Po citoj ato që tha briseide S'e di pse,po kjo teme me ben te buzeqesh...ndoshta sepse ka disa kenge qe kendonim kur ishim me te rinj (Mbreme kam pare videot e La Bouche hahahah)
Tuli ato videot qe ke vene...e sigurte qe s'njihemi ne? Te kujtohet U lalala e Alexias ??hahaha
Brisi cfare telepatie ... e lashe Coronen per heren e ardhshme po e paske vene ti
po ve kete tjetren qe me pelqente shume ...
Ice MC - Think About the way
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!