Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > dashuria e pare ....sa e rendesishme eshte ajo?
sa e rendesihsme eshte dashuria e pare?
shume e rendesishme
ka kohe qe e kam harruar
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Sigurisht eshte e paharrueshme.........por nuk ka lene pike ne shpirtin tim, nuk e di nuk ka me vlera ishte thjesht nje dashuri dhe ne vite kam mesuar te dashuroj edhe me me shume force....
Ndoshta sepse une ne jeten time kam patur dashuri me te madhe se e para prandaj dhe ndoshta nuk e quaj aq te rendesishme......gjithsesi jane kujtime te bukura sepse ne fund te fundit dashuricka te tilla nuk bejme me, lojra te tilla, kemi qene me te rinj dhe tani jemi te rritur , edhe shpirti na ka ndryshuar pjeserisht.........atehere dashuronim ne ajer binim ne dashuri me dy fjale te bukura kurse tani ato fjale na duken budallalleqe duam dicka me shume kerkojme dicka me shume ......
Per mua eshte thjesht nje kujtim i bukur , madje perballemi ne rruget e Tiranes dhe mendoj c'fare pashe une ne kete mashkull dikur , tashme eshte kaq larg nga realiteti im.........jam rritur une apo thjesht ai nuk ka tentuar te ndryshoje femijen qe ndodhet brenda tij........

Me cfare lexova nga TY,kuptoj qe ti ose ke rene shpejt ne dashuri,pra ne nje moshe te vogel dhe vertete je"genjyer" nga fjalet e bukura,ose dashuria jote e pare ka qene thjesht"kuriozitet i moshes",pasi mendoj qe kur flitet per dashurine e pare nuk supozohen dashurickat ne moshe 14 vjecare,por ajo q evertete ke ndjere,ke ndejtur pa gjume,ke qare,ke kaluar koherat me te bukura,ke enderruar te ardhmen,jeten,ke qnene patrembur ne veprimet,vertete "e verber".Por nqs keto gjera kane ekzistuar(per mendimin tim flas)atehere ti sot smund ta quash veten te nxituar,te papjekur per te djeshmen,pasi kur te plakesh ke per te share te sotmen......

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Maj 2006 09:40
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Jo dashurine time te pare nuk e kam falur ne moshe shume te re.....ka vite por jo ne moshe adoleshence.........gjithsesi them dashuricka pasi ndjehem shume e rritur nga vitet dhe nga jeta......nuk ka qene aspak e parendesishme ose thjesht nje loje apo zhgenjim.......kane qene caste shume te bukura ne te cilat kam ndjer me shpirt dhe kam vuajtur me shpirt.......por, tani kam kuptuar se nuk ka qene dashuria ime me e madhe kam ndjere me me force dhe kam vuajtur edhe me shume per nje dashuri te dyte.......
Nuk jam zhgenjyer aspak nga dashuria ime e pare , nuk e di por ndoshta asnjehere nuk kam qene nje nga ato vajza qe enderroja me sy hapur ndoshta ndoshta ne nje fare menyre (fatkeqsisht apo fatmirsisht nuk e di ) kam qene disi egoiste..........Gjithmon e kam ditur fillimin dhe fundit ndoshta dhe te ardhmen sepse jam munduar ta krijoj vete te ardhmen time.......qe kam mesuar tashme se nuk eshte gjithmon dicka e mire por qe ne shume raste me ka shpetuar nga zhgenjimet dhe me ka lejuar te shijoj momentin....
Gjithsesi ka mbetur diku ne fletat e kujtimeve, dhe me vjen mire qe ka mbetur mes kujtimesh te bukura......por tashme , te jem realiste mmmm nuk e quaj aspak te rendesishme, nuk e kujtoj kurre me mall sepse nuk me mungon (ajo dashuri) Nuk e di ndoshta gaboj.......

Mesazh i vjetër 25 Maj 2006 07:07
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Dashuria e pare ose te le me pasoja per gjithe jeten ose te jep krahe per te gjetur personin e duhur me vone, ndaj hmm... mendoj se eshte shuuume e rendesishme.

Mesazh i vjetër 25 Maj 2006 08:11
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

dashuria e pare sigurisht qe eshte e paharrueshme,nga ajo mesuam shume gjera vum dhe mend per here te tjera qe te mos gabojme kollaj ose te mos jemi mendjelehte pas dickaje te pa rendesishme.....dhe besoj se te te gjithe ne ajo ka per te mbetur nje nga kujtimet me te bukura ne jete,sidoqofte te kete qene perfundimi i saj.

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2006 15:24
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Dashuria e pare ka rendesi derisa te dashurohesh per se dyti(kuptohet nese arrin te dashurosh serish pastertisht);ndryshe e kujton gjithmone me respekt si person, si ndjenje,dhe si nostalgji

te mrekullueshme;-por pa dhimbje shpirterore ama.

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2006 22:46
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
*Just Relax*
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/06/2006
Vendbanimi: Larg...shum larg nga realiteti !
Mesazhe: 38

Dashuria e pare ka rendesi derisa te dashurohesh per se dyti(kuptohet nese arrin te dashurosh serish pastertisht);...

Ne k'te aspekt pajtohem plotesisht me gangoo,sepse dashuria e pare s'eshte me shum se asnje dashuri tjeter qe vie me pas...
gjithmone njeriu mund te harroj ate qe s'do ta kujtoj,qe se kujton...
dhe qe pas asaj pervoje i perkushtohet me shpirt nje tjeter pervoj qe eshte e ngjajshme me te, dhe shum ndryshe nga ajo...

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2006 19:13
*Just Relax* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të *Just Relax* Kliko këtu për të kontaktuar me *Just Relax* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: *Just Relax* Shto *Just Relax* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto *Just Relax* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
angelo22
*****iste

Regjistruar: 10/09/2006
Vendbanimi: diku ketu....
Mesazhe: 78

Citim:
Po citoj ato që tha *Just Relax*
Dashuria e pare ka rendesi derisa te dashurohesh per se dyti(kuptohet nese arrin te dashurosh serish pastertisht);...

Ne k'te aspekt pajtohem plotesisht me gangoo,sepse dashuria e pare s'eshte me shum se asnje dashuri tjeter qe vie me pas...
dhe qe pas asaj pervoje i perkushtohet me shpirt nje tjeter pervoj qe eshte e ngjajshme me te, dhe shum ndryshe nga ajo...

SI nuk qenka me shume se dashurite tjera...?Dhe po mundte dot njeriu te harroje ate e do sdo vuante askush pastaj sepse shkakun e vuajtjes e fshin me harres por qe fatkeqesisht nuk eshte e mundur perderisa ekziston dhe e famshmja kujtese......
Dhe dashuria e pare nuk eshte si te tjerat se cdo dashuri eshte e ndryshme,c'eshte me e rendesishme e para eshte dhe mesim....apo jo?

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2006 19:46
angelo22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të angelo22 Kliko këtu për të kontaktuar me angelo22 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të angelo22't! Kërko mesazhe të tjera nga: angelo22 Shto angelo22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto angelo22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
angelo22
*****iste

Regjistruar: 10/09/2006
Vendbanimi: diku ketu....
Mesazhe: 78

Citim:
Po citoj ato që tha *Just Relax*

Si sqernka me shume se asnje dashuri dashuria e pare...?
Ajo per me teper eshte mesim per te tjerat nese shuhet e para dhe cdo dashuri ne vetevete eshte e ndryshme..
Dhe njeriu po te mundte dot qe te harroje ate qe do sdo te vuante kurre dhe kjo do te ishte nje mrekulli.Por cte besh se eshte e famshmja kujtese per gjithcka qe njeriu ka deshire ose nevoje qe te harroje....apo e kam gabim??

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2006 19:50
angelo22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të angelo22 Kliko këtu për të kontaktuar me angelo22 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të angelo22't! Kërko mesazhe të tjera nga: angelo22 Shto angelo22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto angelo22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LAUVIAH
Anetar i ri

Regjistruar: 18/07/2009
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 4

Me vjen vertet keq te them qe e humba dashurine e pare, ka qene nje fragment kohe dhe me pas nje harrim i detyruar.
Per aq sa vlen ajo kohe ka qen vertet magjike
dhe mund te them se e kam provuar dashurin e pare...

Mesazh i vjetër 18 Korrik 2009 21:13
LAUVIAH nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LAUVIAH Kliko këtu për të kontaktuar me LAUVIAH (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: LAUVIAH Shto LAUVIAH në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LAUVIAH në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Misha
Vogelushja Misha

Regjistruar: 08/09/2009
Vendbanimi: Everywhere
Mesazhe: 263

Cool

cdo dashuri (cdo lidhje) nese e ke ndier eshte e rendesishme dhe e paharrueshme...gjithnje do kerkosh shembelltyra gjer te gjesh ate qe te pershtatet.

nga momenti qe gjithkush nga ne konsumon nga vetja....normal behet e paharrueshme.

te harrueshme (me pahir) jane vetem historite pa vlera ( te klasifikuara nga ne si te tilla)....

Mesazh i vjetër 16 Shtator 2009 16:39
Misha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Misha Kliko këtu për të kontaktuar me Misha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Misha Shto Misha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Misha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:20 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > dashuria e pare ....sa e rendesishme eshte ajo?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar