roke
me AC MILAN ne zemer
Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397
|
Citim: Po citoj ato që tha darma
Sigurisht eshte e paharrueshme.........por nuk ka lene pike ne shpirtin tim, nuk e di nuk ka me vlera ishte thjesht nje dashuri dhe ne vite kam mesuar te dashuroj edhe me me shume force....
Ndoshta sepse une ne jeten time kam patur dashuri me te madhe se e para prandaj dhe ndoshta nuk e quaj aq te rendesishme......gjithsesi jane kujtime te bukura sepse ne fund te fundit dashuricka te tilla nuk bejme me, lojra te tilla, kemi qene me te rinj dhe tani jemi te rritur , edhe shpirti na ka ndryshuar pjeserisht.........atehere dashuronim ne ajer binim ne dashuri me dy fjale te bukura kurse tani ato fjale na duken budallalleqe duam dicka me shume kerkojme dicka me shume ......
Per mua eshte thjesht nje kujtim i bukur , madje perballemi ne rruget e Tiranes dhe mendoj c'fare pashe une ne kete mashkull dikur , tashme eshte kaq larg nga realiteti im.........jam rritur une apo thjesht ai nuk ka tentuar te ndryshoje femijen qe ndodhet brenda tij........
Me cfare lexova nga TY,kuptoj qe ti ose ke rene shpejt ne dashuri,pra ne nje moshe te vogel dhe vertete je"genjyer" nga fjalet e bukura,ose dashuria jote e pare ka qene thjesht"kuriozitet i moshes",pasi mendoj qe kur flitet per dashurine e pare nuk supozohen dashurickat ne moshe 14 vjecare,por ajo q evertete ke ndjere,ke ndejtur pa gjume,ke qare,ke kaluar koherat me te bukura,ke enderruar te ardhmen,jeten,ke qnene patrembur ne veprimet,vertete "e verber".Por nqs keto gjera kane ekzistuar(per mendimin tim flas)atehere ti sot smund ta quash veten te nxituar,te papjekur per te djeshmen,pasi kur te plakesh ke per te share te sotmen......