Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > ** Pershendetje me kenge **
Gjithsej 225 faqe: « E parë ... « 197 198 199 200 201 202 203 204 205 [206] 207 208 209 210 211 212 213 214 215 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

me sineqritetin me te madh e them se jam munduar te fus si avatar macokun dhe gomarin para se te perdor shrekun, thjesht nuk i pranoj se jane te dyja png files, dhe e vetmja qe ishte jpeg files ishte ky avatari im. dhe ndodhi kshtu per te miren time thjeshte te njoh se sa insecure dhe paranojak behen kta qe nuk pertojn te tallen me tjetrin por kur vjen tek kta vete, behen insecure dhe terbohen...
p.s. kur dikush perdori ate foton e gjelit per mua tek tema "pse pula kaloi rrugen" kam qeshur me lot, zoti me vraft qe kam qeshur aq shume sa nuk i besohet kujt, thjesht se ishte shume qesharake dhe e paster shaka... pritja te njejten rreagim por e kisha shume gabim....

ne ket rast ju lutem te me rrini larg njehere e pergjithmone se po shikova qe me merrrni neper goje do filloj e shaj me gjithcka qe me vjen nga goja ne me nyrat me te flliquara kjo i drejtofet edhe moderatoreve qe mos te cuditen pastaj...

une jam shreku, une jam donkey, una jam macoku, ska problem... kjo me ben te qesh..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Janar 2009 20:05
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Smile

Hahahahahahaha Kurt , une vdes per Shrek & Fiona gjithashtu. Edhe diten e vitit te ri kam shku ne movie theater ktu ne North Haven dhe e kam ripare per qejf filmin Shrek 2.

I Love this movie, I really love it.

Te pershendes Kurt, ndiqe
.

http://clip.vn/watch/Shrek-2-ep-1/W1OF,vn

Gjithashtu pershendes: Glaukus, Lezhjani-82, Lela_Dr, Kotka, Katilesha, etc...

Mesazh i vjetër 24 Janar 2009 02:48
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Mu du me'm pershnet personalisht!

Mesazh i vjetër 24 Janar 2009 02:49
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

pershendes kotken me kengetaren ime te preferuar

U befsh dhe 100 vjec

Mesazh i vjetër 27 Janar 2009 01:48
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Mu du me'm pershnet personalisht!

une ty s`te pershendes kurre ma, as vec as ne bashkesi, meqe po jep urdhera apo paske preferenca zotni. Thuj flm qe te kam pershendet ndopak, ok?

Mesazh i vjetër 27 Janar 2009 03:34
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

une ty s`te pershendes kurre ma, as vec as ne bashkesi, meqe po jep urdhera apo paske preferenca zotni. Thuj flm qe te kam pershendet ndopak, ok?

Faleminderit !

Mesazh i vjetër 27 Janar 2009 03:35
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

ku eshte Lela ?? ........ po Donika ???

aoooooooooooooo ju zuni gjumi ?????

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 27 Janar 2009 05:38
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

eh mir mire...se me takon mua te kercej...ju durrsaket rrini dhe shihni si kercehet :p :p :p

Mesazh i vjetër 27 Janar 2009 05:40
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Glaukus...keto te dyja jane per ty...zgjidh dhe merr ose bionden ose brunen ;)

Mesazh i vjetër 27 Janar 2009 05:44
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

- a bohet gjo me i majt te dyja ??????????

........ çohu Donik , meqe i ke qef orientalet

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 27 Janar 2009 05:54
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:57 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 225 faqe: « E parë ... « 197 198 199 200 201 202 203 204 205 [206] 207 208 209 210 211 212 213 214 215 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > ** Pershendetje me kenge **

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar