Ok them si fillim qe mua me pelqen shume shume kjo kenge ...
Puna eshte se a i bien veglave direkt keta cunat apo jo? Gjithe ato ulje ngritje me kitara eletrike pa pasur asnje mikrofon e as amplifikator? Pa ato dhe veshin ta besh njesh me kitaren nuk degjohet, akoma me playback vazhdojme ne te shkretet.
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Gjithmone me ben te qesh interpretimi i kesaj kenge. Kjo per faktin e 2 ekstremeve ne skene Ledina Celo qe ben si akrobate dhe kur ska muzike e Luan Zhegu (pavaresisht konsiderates) qe s'leviz as sikur ta trembesh
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Kete kengen jam e sigurte qe se ka vene njeri, e ne fakt nuk e dija as qe e kendonin Akullthyesit thjesht heren e pare qe e degjova me pelqeu. Ama kengetari nuk hoqi dore nga ajo 'r' e cuditshme qe shqipton.