Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Cili eshte filmi i fundit qe keni pare dhe cfare pershtypjesh ju ka lene
Gjithsej 97 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Filmi i fundit qe kam pare eshte Tarzani.( sot tek Italia1)
Pershtypjet e mia jane rreth realizimit te filmit qe mendoj se ka qene muza e frymezimit per shume filma te tjere.:p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Qershor 2008 20:50
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

" Revolver "

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 06 Qershor 2008 03:26
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sjara
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/04/2008
Vendbanimi: gjëegjëzë
Mesazhe: 173

Une shof filmat e vjeter shqiptare, te tjeret nuk kam nxitje ti ndjek. I fundit eshte "Duaje emrin tend"

Mesazh i vjetër 06 Qershor 2008 15:05
sjara nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sjara Kliko këtu për të kontaktuar me sjara (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sjara Shto sjara në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sjara në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Citim:
Po citoj ato që tha sjara
Une shof filmat e vjeter shqiptare, te tjeret nuk kam nxitje ti ndjek. I fundit eshte "Duaje emrin tend"

- mos thuj qe sonte do shikosh ............. " Muri i Gjallë "

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 06 Qershor 2008 23:59
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sjara
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/04/2008
Vendbanimi: gjëegjëzë
Mesazhe: 173

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

- mos thuj qe sonte do shikosh ............. " Muri i Gjallë "

Jo "Lulekuqe mbi mure" kete mendoj te shoh sot

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2008 00:21
sjara nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sjara Kliko këtu për të kontaktuar me sjara (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sjara Shto sjara në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sjara në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`

The last one i saw...
American Gangstar
Denzer Washington

para ca ditesh ishte ne tv ajo...lol
un ta ni po shof filmin e adam sandlers " you dont mess with zohan"

Mesazh i vjetër 11 Qershor 2008 06:38
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

konkretisht tani po shoh : Jumper

Mesazh i vjetër 14 Qershor 2008 02:31
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Para disa ditesh ripash Radiofreccia

Filmi eshte i drejtuar nga kengetari Ligabue,ne regjine e tij te pare (1998).Personalisht me duket i arritur.Tipik italian qe ne impakt te pare ka ate hijen e filmit te ambjentuar ne province,ere komunizmi dhe idealizmi...

Mesazh i vjetër 14 Qershor 2008 03:02
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
konkretisht tani po shoh : Jumper

Ja vlen ta shohesh??
E kam ne shtepi ne DVD,por se kam marre mundimin ta shosh

Mesazh i vjetër 14 Qershor 2008 12:33
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

aventurë , fantashkencë . nga kto historitë me superpoteri ...

Mesazh i vjetër 14 Qershor 2008 13:52
Ora tani: 07:12 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 97 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Cili eshte filmi i fundit qe keni pare dhe cfare pershtypjesh ju ka lene

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar