p.s. - dhe hudhni noj lek ju re se na duhen per te dielen ne plazh , ta pagujm hotelin ... hahhahha shezllonin se u ngatarrova  
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Kjo vetem per SHEJTONEN ne per veten time sa here e degjoj me mbyshen syte me lot se me kujton dasmen time (fatkeqesisht pa kete kenge )
- dhondri osht i zone per momentin ............ ( po dergon sms andej nga guzhina )
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
- hajde Bionde , pastaj jam vete , shejtonia , al74 , piktori ............ vdeksha ku e kam Kotkten , Lelen , Enyan Enigmen , Katin , Brisin , Demokraten e gjith grupin ...........
Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675
Citim:Po citoj ato që tha Glaukus
- hajde Bionde , pastaj jam vete , shejtonia , al74 , piktori ............ vdeksha ku e kam Kotkten , Lelen , Enyan Enigmen , Katin , Brisin , Demokraten e gjith grupin ...........