__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Citim:Po citoj ato që tha everlast Ketu mban era tradheti burra :p
Ti Eria ke nje kafe kur te duash po deshe merr edhe ndonje gje tjeter se pastaj thua qe eshte kerrnac everlasti
Jo e dija,se e mbaj mend qe e ka vendosur diabolic...i tregoj sekretet une ...U na dua arancate dhe akullore ...me kete vape dhe kafja duhet
Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634
me kujtohet koha kur tallja shoket e mi (histori qe vazhdon cdo vit ne fakt ) qe sapo do benin provimin e specializimit...hahahaha! Ajo qe mund te them eshte qe kjo video eshte "the ugly truth" () per ate qe ndodh ne te vertete...Kjo video eshte spektakolare! E njejta gje edhe per mesazhin final qe jep video!
Pa frike, kjo video futet ne Top 10 te videove qe me kane pelqyer me shume deri tani!