Citim:Po citoj ato që tha kotka Kush ma fiku pershendetjen per glaukusin tim, ju lutem rregullojeni, por mos ma hiqni, se e du fort nij djale. shih po filloj te mesoj gegishte une avash avash
provo dhe nje here kotka... dashuria kerkon kembengulje!
Nuk mjafton te mendojme se duhet vepruar ndryshe...duhet te fillojme te mendojme ndryshe... dhe vetem atehere fillojme te veprojme ndryshe.
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Dy kengetaret e mij me te preferuar, po nuk e degjoj dot mire ketu ku jam, prandaj po iki ta degjoj ne shtepi. Thanks Mistero, ah re Mistero, pashe fotot dhe me bere te qaj......
Naten all of you te dashur
Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha kotka Dy kengetaret e mij me te preferuar, po nuk e degjoj dot mire ketu ku jam, prandaj po iki ta degjoj ne shtepi. Thanks Mistero, ah re Mistero, pashe fotot dhe me bere te qaj......