__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
.........In the Silence of the Darkness, when all are fast Asleep, I live inside a Dream, calling to the spirits as the sail calls the wind.. hear the angels sing. Far beyond the sun, across the western sky, reach into the Blackness, find a silver line. In a voice I whisper: a candle in the Night will carry all our dreams on a single beam of light. Close your eyes, look into the dream. Winds of change, will winds of fortune bring.........
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047
Plain White T's - Hey There Delilah
1000 miles seems pretty far but they"ve got plains and trains and cars i"d walk to u if i had no other way .....lalalallala
p.s kam ra ndashni me ket kenge