__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Gladiator ... : Lisa Gerrard - " Now We Are Free "
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
- Kete film e kam pasur te rekomanduar nga pedag. per te studiuar skizofrenine paranoide ,por fatkeqesisht asnjehere nuk kam pasur mundesine ta shoh deri ne fund filmin :p Gjithsesi shpresa vdes e fundit :p:p
ps; Tuli "Pergjithmone Xhulia" kam dasht me e vu une (edhe pse asht serial) ,sepse e ka muziken shume te bukur dhe aq per me teper qe luan nje aktor shqiptar aty,por nuk di me e gjet ne yt. Pastaj "Love story" e kam lexu liber dhe eshte shume interesant. Nej novele dashurie ,por qe ka dicka te vecante , sidomos hyrja e librit eshte shume e bukur.