Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957
PERSHENDES PATRIOTIN TIM,
OLI INTERISTIN ,
ME KETE PJESE MUZIKORE...
__________________ It is in truth not for glory, nor riches, nor honours that we are fighting, but for freedom - for that alone, which no honest man gives up but with life itself.(Declaration of Arbroath)
alo ............... jam aty .......... në plazh ..... në Velipo .. me Ty .......
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Regjistruar: 11/06/2007
Vendbanimi: Diku aty ku drita e ke veshtire te depertoj.......
Mesazhe: 236
per gjithe shoqerine time te mire e te keqe
po i uroj te keqeve te mos merziten se kur te dalin do takohemi te lagjja te bejm na nje dore 5 kac si ne kohet e vjetra.
ps: o llazar mer na nje here ne tel se te e di vet ti............
30 Seconds to Mars - The Kill
Enigma, Return to Innocence
peshedes veten time me kte keng dhe kto pamje
campari soda
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957
Citim:Po citoj ato që tha oliinter patrioto rrofsh lale
Minimumi qe mund te bej
__________________ It is in truth not for glory, nor riches, nor honours that we are fighting, but for freedom - for that alone, which no honest man gives up but with life itself.(Declaration of Arbroath)