Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge "
Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Re: I F***ing Love Katy! :D

Imzot sot kjo Katy do jete ne times square ne 9pm. Ti jap nje te puthur per ty? Si thua? ne faqe se une nuk e pelqej dhe aq shume.
Kurse une po degjoja kete, per here te fundit......kete vit

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Janar 2009 01:39
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Exclamation

Nje Cover e Snow Patrol,emocionuese.

http://www.youtube.com/watch?v=pcpWQC9prm0

I'll sing it one last time for you
Then we really have to go
You've been the only thing that's right
In all I've done

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

Slower slower
We don't have time for that
All I want is to find an easier way
To get out of our little heads

Mesazh i vjetër 04 Janar 2009 02:32
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Nje Cover e Snow Patrol,emocionuese.

http://www.youtube.com/watch?v=pcpWQC9prm0

I'll sing it one last time for you
Then we really have to go
You've been the only thing that's right
In all I've done

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

Slower slower
We don't have time for that
All I want is to find an easier way
To get out of our little heads

Me pelqen shume zeri i saj.. e kam degjuar live...ja vlen...
Kenge shume e bukur bris

Mesazh i vjetër 04 Janar 2009 03:22
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

Me pelqen shume zeri i saj.. e kam degjuar live...ja vlen...
Kenge shume e bukur bris

Une kam qene pak skeptike ndaj ketyre "produkteve",si ata yjet qe shuhen pas pak kohe,po kjo kenga eshte e vecante...si dhe origjinalja kuptohet,zeri pastaj nuk vihet ne diskutim.

Me pas pash qe dhe ti kishe postuar po ate kengetare. :p

Mesazh i vjetër 04 Janar 2009 03:32
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Kemi shije te njejta
Ka rivalitet te madh, prandaj yjet shuhen shpejt...por talenti gjithemone vleresohet....kam degjuar dhe nje tjeter live qe mbahet si pop princess, por nuk ja vlente...
Skeptike jam dhe une por disa me lene mbrese dhe pse shuhen me vone....
p.sh

Mesazh i vjetër 04 Janar 2009 03:44
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

- .................... kjo

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 04 Janar 2009 04:31
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

mmmm. e mrekullueshme

Mesazh i vjetër 04 Janar 2009 04:34
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Boulevard of broken dreams

ps: .... per ty...

Mesazh i vjetër 04 Janar 2009 04:35
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

per mua????? apo glaukus?
ai e meriton me shume keshtu qe...une pres per heren tjeter
pershendetje kati

Mesazh i vjetër 04 Janar 2009 04:40
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
per mua????? apo glaukus?
ai e meriton me shume keshtu qe...une pres per heren tjeter
pershendetje kati

.......

Glaku eshte miku im me i mire dhe ai meriton shume me shume se sa puthjet qe i jap une ketu. Por edhe ty te kam xhan ,per ciltersine qe ke ne disa diskutime. Keshtu qe edhe nje per ty..

Mesazh i vjetër 04 Janar 2009 04:44
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:46 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge "

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar