Ti gjykosh nga kjo kenge,Tiamat-et te japin pershtypjen e nje grupi qe ben rock te lehte,por deri pak vitesh benin gothic/doom metal !Si shume grupe te tjere edhe keta jane zbutur e evoluar,por jo dhe aq me thene te drejten !Faktikisht vazhdojne akoma me tematikat disi ezoterike,antifetare....
Nejse,kjo kenga,perfaqsuesja e dites se sotme, e lezetshme do thoja !
__________________ Si sta come d'autunno sugli alberi le foglie !
Gjeja me e veshtire eshte te konsiderosh dhe te pranosh si shok/shoqe dike per te cilin ndjen dicka me shume se thjesht shoqeri....me pak fjale nje mini-torture te pakten keshtu thote kjo kenga e spanjolleve Jarabe de Palo...dhe personalisht i jap goxha te drejte !
Vertet e bukur,romantike, e embel dhe prekese po ashtu....! Me pelqen vertet, vetem se me kenge te tille eshte me mire ta mbyllesh diten sesa ta celesh,ashtu sic edhe po bej dhe une Hajd naten pipell !
Agua
Cómo quieres ser mi amiga
Si por ti darÃ_a la vida,
Si confundo tu sonrisa
Por camelo si me miras.
Razón y piel, difÃ_cil mezla,
Agua y sed, serio problema.
Pasión y ley, difÃ_cil mezcla,
Agua y sed, serio problema...
Cuando uno tiene sed
Pero el agua no está cerca,
Cuando uno quiere beber
Pero el agua no está cerca.
E zbulova sonte kete kengen ... eshte nje vazhdim mendimesh.
I had to taste
To see it close
But you're already there
Right next to me
How could you ever find
A better place to be
You're breathing slowly
I let you hold me
I left you so many times
While you were next to me
.............
This is a song
For a silent sleeping girl
She wants nothing
But to wake and find you there, you there ...
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!