Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Kjo per NS-6 te cilin e lashe te rrjepur nga dielli ne memedhe
Dola ne penxhere,synin kur ta pashe...
mashalla te thashe synin kur ta pashe...
...
Dola te percolla,te percolla hey
rruges nga tetova,nga tetova hey
aty pashe dy cika,dy cika hey
njate ma te miren begenisa,begenisa heyyyy
Kenge e bukur...si caucat (gocat) e Tetoves...
Mesazhe: 7605
E bukur eshte,degjova versionin e Greta Kocit live ne nje disco-pub dhe e kercyem qamet me ca miq Eshte kenga e pikes me rrema :p Eh i paharruar qofte qejfi tallava qe beme :p nganjehere eshte mire te lirohesh nga ngarkesat e diturise...
Mesazhe: 2957
ahahaaaaa
shikoni kete versionin e "Haka Dance" ate lloj vallezimi qe perdorin edhe "All Blacks" para ndeshjes...
Keni per te fjetur te "qete" me pas...
__________________ It is in truth not for glory, nor riches, nor honours that we are fighting, but for freedom - for that alone, which no honest man gives up but with life itself.(Declaration of Arbroath)
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
because Demis is one of my favorite SINGER Enya, une te pershendes ty me kete kenge te tij
WHEN Im A KID
DEMIS ROUSSOS