Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073
Partner in crime, terhoqe kemben ti kur bere pushim tani e kam rradhen une. Ju ktheva baladave se thashe po degjoj ndonje kenge te tipit mora mandolinen e vaj vaj vaj po hic ti ahahha. (btw i lexova me interes mendimet ne tema e mjeksise...analize interesante)
Hajde hidh nje kenge edhe buonanotte. Hem Hem
Paul Young - " Come back and stay "
...Since you've been gone
I shut my eyes
And I fantasize
That you're here with me
Will you ever return?
I want be satisfied
'Till you're by my side
Don't wait any longer.
Why don't you come back?
Please hurry, Why don't you come back?
Please hurry.
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073
Citim:Po citoj ato që tha Glaukus edhe ti u bone kohe qe nuk ke postuar ktu , apo ta bojm verejtjen me kenge me mire
Une bej koleksionin do me duhet te shtoj ato tituj qe kini hedhur. I kam perzemer keto kenge qe jane mbledhur ketu. Shume veta kane postuar po ti, kat, dhe enxhi s'e kini harruar.
DEEP PURPLE: LOVE CONQUERS ALL