__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
Nje pershendetje dhe nje perqafim te ngrohte per yllin nga Vlora,Koten,puntorin...si dhe mikun tim te shtrenjte qe u kthye sot nga memedheu.
Ju pershendes me nje kenge qe per mua ka nje domethenie speciale:
Piu che puoi-Ramazzotti feat.Cher
Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Nje pershendetje dhe nje perqafim te ngrohte per yllin nga Vlora,Koten,puntorin...si dhe mikun tim te shtrenjte qe u kthye sot nga memedheu.
Ju pershendes me nje kenge qe per mua ka nje domethenie speciale:
Piu che puoi-Ramazzotti feat.Cher
flm Amor te pershendes me ket kenge
Modifikuar nga Tulipani datë 04/09/2007 ora 05:25
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!