__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
vecanerisht per miqte e mi me te dashur,Diabolic e Smeagol,dy forumiste qe ende po kerkoj tek "Chi l'ha visto?".
Kush i ka pare te kontaktoje,mp e kam liruar se tel e kam pa bateri ncncncnc kthehuni nga Lezha o Njerez
Yves Larock - Rise Up
My dream ...is to fly... over the rainbow.... so Hiiiiigh
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Regjistruar: 04/05/2007
Vendbanimi: Ne Ferrin e Dantes.
Mesazhe: 1106
Re: dhimbjes... qe na takon, per derq!
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore
Kete nuk e lame te cfilitej ne Bruksel Blete!....E morem ne Kanada dhe po e mbajme me gjithe te mirat!!!
Na ka bere edhe nje Larushke te vockel tani....
Modifikuar nga Tulipani datë 16/09/2007 ora 03:39
Kete nuk e lame te cfilitej ne Bruksel Blete!....E morem ne Kanada dhe po e mbajme me gjithe te mirat!!!
Na ka bere edhe nje Larushke te vockel tani....
...prandaj kur kerkoja ndonje koncert te saj s'me dilte gje mua!
nejse, ne tetor do"ngushellohem" me joe cocker... ishalla mban luani plak gjer atehere!
te pershendes!