roke
me AC MILAN ne zemer
Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397
|
Re: As mos te te rreje mendja
Citim: Po citoj ato që tha juve
As nuk i afrohet dhe nuk kam ndonje shprese te afert. Une jam tifoz i Partizonit, dhe coku e ndjek ca kampionatin shqiptar (nepermjet internetit dhe klubit te fansave te Partizonit). Ne kampionatin shqipetar behen vetem pazarlliqe, dhe niveli eshte skandaloz. Rrofshin lojtaret qe luajne jashte qe kemi mundesi te marrim ndonje fitore apo barazim me kombetaren.
ka shume te drejte JUVe per ato qe thote.Edhe une megjithese nga Vlora kam qene qe i vogel dhe kam pasur kenaqesi te ndjekja ndeshjet e Partizanit.Por futbolli ne Shqiperi ndiqet shume nga korrupsionet,dallaveret dhe njeanshmerite.Sepse ne kete kampionatin esotem eshte vene re nje shqetesim i madh pse ekipi i TIRANES ka nje ecuri te dobet dhe shkruhet shume pak per Elbasanin qe eshte ne krye te renditjes.Pse?Ku eshte Tirana ne ballafaqimet e saj neper kupat eUEFA-sHistorikisht me sa mbaj mend disfata ka pasur.Shikoj gazetat sportive shqiptare flasin per Tiranen,Tiranen,Tiranen.Nuk kam asgje kundra ketij ekipit,por na ka care trapin(me falni).Sepse kerkohet shume nga ky ekip se edhe gjendja financiare eshtee tille qe pret edhe rrezultatet,por korrupsioni,dhe amatorizmi i lojtareve,bejne qe te zhgenjehen te gjithe.......
Per futbollin ne Shqiperi do te thoja qe duhet me shume perkujdesje ne zhvillimin ebrezit te ri,qe ne ekipet zinxhire(ku ne fakt ketu eshte dobesia me emadhe) dhe eprse mos te jene edhe ata.Cka me shume Ukrahina,Bullgaria,Rumania.Vende te lindjes jane edhe ato.Te vuajtur si ne.Por mendoj s ekane dicka me shume ne aspektin shpirteror.kane ndjenjen,pasionin,dhe perkushtimin.Sikur ta kishim edhe ne,sic rrame kampionen e fundit te Europes,mund te kishim rrare dhe te seleksiononim fitore me te rendesishme.
U zgjata pak,dhe per tju kthyer edhe nje here temes,mund te them qe kam besim tek ata qe luajne ne Shqiperi se fundja edhe Tare,Bogdani,Strakosha,beqaj etj,etj ketu,ne Shqiperi e hodhen Themelin!